Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia! nincs róla kép, már én is kerestem. ránézésre szerintem szigorúnak tűnik, de nem félelmetes :) néha még mosolyog is :) szerdán megyek hozzá, majd megpróbálok néhány lesifotót csinálni :D
ha kép alapján kellett volna dönteni én is K-t választottam volna, de nem ez a legfontosabb tényező. J tényleg megtartja a 2 lépés távolságot, de azért nem olyan akire ránézni sem mer az ember.
És azt nem tudjátok, hogy J.-ről hol találhatok képet? Megnézném a fizimiskáját, hogy mennyire tűnik szigorúnak. ;-)
Időm mint a tenger.. Még fogynom kell tovább, és elég lassan haladok. Csakhát már nagyon szeretnék rajta túlesni, meg attól is félek, hogy most a választások miatt nehogy elvegyék a tb támogatást. Mert gondolom majd húznak a nadrágszíjon ahol csak lehet, amilyen helyzetben van az eü.
Köszönöm lányok a válaszokat!
Mind a 3 doki szimpatikus, és a munkájuk és nagyon szépek. Pont ezért nem tudok dönteni. Akkor J-nek is van előnye meg hátránya: ő a főnök, de pont ezért kevesebb az ideje.
Itt a legtöbb csajszit K. műtötte, az ő "munkáiról" látok a legtöbbet, és ezért ő is nagyon tetszik.
Akkor nekem a J-K vagy a K-J páros lenne a legjobb. :-))) (merthogy úgy írtátok ketten vannak a műtéten)
És J. mondja ki a tb támogatásra az áment, vagy a többiek is azonnal megmondják?
Szia!
Szerintem mindhárom orvos jó, de Jósvaynak van a legnagyobb tapasztalata. Engem is K. műtött, G.-vel párban, mindkettő nagyon rendes volt. Ők ketten talán közvetlenebbek, viccelődnek, azt hiszem J. nem annyira, de neked nem is az a fontos. K-nál tényleg elég hosszú a várólista, nem tudom, mennyire sürgős a műtét.
Sziasztok lányok!
Segítséget kérnék. Végig olvastam a fórumot, és látom, hogy mindenkinek nagyon szép lett az új cicije és elégedettek is vagytok (nagyjából). Nekem is kisebbítésre van szükségem, és sajna hasplasztikára is, ezért a véleményeteket szeretném kérni, hogy a Szt. Imrében a 3 doki közül melyikhez érdemes fordulni?
G-ről és K-ról találtam a neten képet, elég fiatalok. Jó volna ha a dokim rendes volna, de a legfontosabb, hogy szakmailag a toppon legyen, mert elég sok rajtam a műteni való.
Szeretném először megpróbálni, hogy tb támogatásra sikerüljön (szerintem menne), szóval ilyen szempontból is kérdezem a doki választást.
Privibe is jó a vélemény!
Köszönöm előre is a segítséget, és minden friss műtöttnek gyors gyógyulást kívánok!
Engem Bp. Szent I-ben K.P. fog műteni.
Megnéztem a naptárat és láttam hogy aznap telihold lesz. ez jó vagy rosz ,vagy ne is gondolkodjak ilyenen? szerintetek?
Én ugyan nem mértem meg magam,sem elötte-sem utánna:)
Mell alatt szerintem nem változott.
A férjem hozott egy triumph sport D-s melltartót a kórházba,szerintem az egy picit nagy-a kosara, ezért pár napja vettem egy C-kosaras sport melltartót (Triumph Tri-Actoin Extrem) az tökletes:)
Az hogy nagyobb kellene nem tudom,mert más típusu melltartóm nincs,nem is volt. Amit a kórházban vettem az is 90C-s.
KEND:én megvettem a kórházban azt a melltartót,aztán mégis úgy döntöttem hogy nem azt készítem ki az ágyra,hanem vittem egy metrós dorina sportmelltartót és azt tettem ki hogy rámadják,mert a kórházinak nem volt olyan jó tartása.Nem is nagyon vettem fel utána sem.
PIPI:hány cm lett most a mell alatti és a mellcsúcson mért körméreted?Állítólag a triumphból egy mérettel nagyobb kell mint más típúsú sportmelltartóból?
ezt akartam kérdezni is , hogy a kórházi melltartóban nem kényelmetlen az hogy pont a bimbónál van a varrás?azt gondoltam hogy a kórházi mellcsi kosara egy darabból van szabva , mint a sport mellcsiké. No de mondjuk azt a hat hetet ki lehet bírni...
Mióta tudom a műtét időpontját, szegény cickóimat egyre jobban unom:(
KEND: a szivárgás még nem szűnt meg,de igazán nem vészes.A hegeket körömvirággal kenem (ahol már nincs pörk csak ott)
tanita: engem dr.Kelemen műtött és elötte 90F-s melltartót hordtam.Jelenleg 90C:))))!!!
Nekem a triumph sport(tri acton 7-8000Ft)melltartó jobban bejön, mint a kórházi-jobban tart,főleg utazáshoz.
Otthoni viseletre és alváshoz a kórházit használom.
köszönöm lányok, jól esik :)
dragont: C-D körül. a melltartó C-s, de asszisztens azt mondta, hogy ebből mindenkinek kisebb kell. hát majd meglátjuk.
tanita: engem Jósvay doki műtött, előtte F-es voltam.