Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem a fájdalom és érzékenység az 5.-6. héten csökkent jelentősen. az erőm is akkor tért vissza 70%-ban.Csak az volt a baj hogy műtét után 1,5 héttel elmentem dolgozni.mira hazaértem
hullafáradt voltam nem volt semmihez sem erőm rögtön lefeküdtem és jegeltem ami sokat jelentet.
Ez igen!!!!!!!!!:))))) Nagyon klassz .Gyönyörűen gyógyultak a hegeid!
Viseld őket büszkén továbbra is.
én még nem vettem új bikinit. lassan 3 hónapos leszek. Biztos felfogok próbálni egy jó párat mire megtalálom a megfelelőt.nem akarom elsietni.
Sziasztok!
Budapest közelében élek, van egy 10 éves lányom.
Eljutottam arra a pontra, hogy vmit tennem kell.
A mellizmaim nem bírják, sajognak (középen is és hónalj alatt is), a hátam görbül a súly alatt-miatt, a vállamba már örök nyomot hagyott a melltartópánt, a jobb mellem már feltűnően nagyobb, mint a bal. Nálunk is minden mindig fontosabb volt, gyerek, lakás, autó, hitelhegyek . . .
Így is volt rendben, de már elég . . .
Kisebbíttetni szeretném, de azt sem tudom, hol kezdjem? Mi az első lépés?
Segítenétek?
Előre is köszönöm.
Szuperül nézel ki! Tényleg!
A cicis képen én látok némi asszimetriát, de lehet, hogy csak a kép csalóka vagy a beállás. Formára No.1!!!
A hasplasztika is csodákra képes. Egyetértek az előttem szólókkal: éveket fiatalodtál!!! Gratulálok! :-))
Sziasztok!
Most elkeztem el nagyon a mellkisebbítés témával foglalkozni, úgy találtam rátok. Nekem is a Szent Imre kórházat ajánlották. Most próbálok időpontot kérni az első konzultációra.
Arról tudnátok írni, hogy mitől függ az hogy valaki tb támogatott-e vagy sem? Mi alapján dől ez el?
Szia !
Ezen a fórumon ,szerintem talán minnyájunkat a Szent Imrében műtöttek.Nekem is csak felvarrásom volt.Engem Jósvay János műtött és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel .Kelemen Péter is nagyon szép ciciket csinál.
sziasztok!
volt itt olyan, akinek csak mellfelvarrása volt? budapesten hol csináltattátok, melyik orvost javasoljátok és kit nem? egyelőre gondolkozom a műtéten, a méretén változtatni nem szeretnék, mert nekem megfelel. csak szeretnék előtte alaposan tájékozódni. a segítséget előre is köszönöm.:)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy volt-e valakinek közületek kb. 80F-es mérete műtét előtt. Ha igen, támogatta-e a tb a műtétet? Mekkora lett a végeredmény, B/C körüli? Tudom, hogy ez azért nem ilyen egyszerű és vannak eltérések egyénenként. Csak kíváncsi vagyok, hogy én számíthatok-e ilyen mérettel támogatásra. 164 cm és 57 kg vagyok.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szia!
Adatlapod/beállításaid--- Képeid---új kép feltöltése
Azokat a képeket tudod megnézni, amik fennt vannak az egyes emberek adatlapján, rákattintasz a névre/adatlapra, és lesz egy "képek" fülecske:-)
Kend!
Köszi, megkaptam a választ (ugyan kissé megriadtam először, hogy férfi névről jött:-)))
Szia!:)) Mindjárt visszateszem a képet...
Örülök, hogy jól vagy Te is!
Hát a nyári műtétet én sem vállalnám be:((
Amúgy most a nagy melegben a hegek pirosabbak .
Hát nem vágnék bele nyáron a műtétbe.
KEND hola kép nem látom ,vagy nem jó helyen keresem.?
Sziasztok.!
Hát régen voltam már itt.nagyon sok tanulnivaló volt a kislányommal így évvégén.
azért igyekeztem olvasni titeket.nekem márc.30-án volt mellkisebbítésem. szerencsére szépen gyógyult egy helyen nyílt ki a jobb bimbó alatt borsónyira .annak a helye alatt érzek keménységet .remélem elmúlik.
KEND -köszönöm a fagyit-mostanában falom.