Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Szia Ewyca!
Igen. Előző nap délbe lehetett még enni, éjfélig inni. Kórháza válogatja a módszert, nálam édes lötyi volt a hashajtó, melyre minimum 2l folyadékot kellett meginni. Beöntés nem volt.
Üdv: 💖Timi
Sziasztok!
Olvasgattam amiket írtatok. Nem tudom most megnyugodjak, vagy kezdjek félni 😄
Nekem 11-én fogják kivenni a méhemet. Fel vagyok készülve, úgy érzem.
Drága sorstársaim!
Ma már a 12.napom.Kicsit többet sétáltam(muszáj volt a lányom esküvőjére gúnyát venni) és nagyoooon elszomorodtam.A kinti világban úgy éreztem magam mintha egy bolygón lennék,betompúlva,legyengülve.Hasikó is fájdigál.Gyorsan le is tettem magam vízszintbe☺.
Mégiscsak óvatosabbnak kell lennem!
Szia kedves Gyöngyvirág!Adj időt a szervezetednek és a lelkednek is!Mostmár vége!!!
Igyál rengeteg vizet apránként,az tisztít,gyógyít!
Kívánom,hogy mostantól minden nap süssön neked a napocska😊!A lelkedben mindenképpen😊😊!
Szia Molnarmarta!
Köszönöm Neked és Mindenkinek a biztató szavakat, sok erőt és hitet ad, próbálok előre tekinteni a továbbiakban és nem hátra.Nem voltak különösebben nagy fájdalmaim, talán csak a vágás helye, vérezni se sokat véreztem csak minden nappal egy kicsit többet, de még mindig belefért a betét "kapacitásába". A fordulópont hétfőn volt, amikor kicsi alvadt darabok távoztak.Ekkor éreztem, hogy nagy a baj.....
Szia Dorka!
Combba adtam.
Szia Gyöngyvirág!
Rettenetesen sajnálom ami veled történt!Mostmár legyen minden rendben azt kívánom neked!!!
Csak erre gondoljál és így lesz!
Volt fájdalmad és véreztél???
Csak olyan műsorokat nézzèl amik feldobnak,olvasgassál,híreket ne nézzél!!!Gyógyuljál ügyesen !!!
....és itthon nézem a tv-t....kicsit fura mert alacsony az ágyam.. de ebédre rántotthússal vártak..
Köszönöm a sok segítséget a kezdetektől fogva. Még egy varratszedés és mintha új lennék. 😀 Gyors gyógyulást és kitartást mindenkinek!
💖👍
Na most már én is leálltam a fájdalomcsillapítóval, tegnap reggel még egyet bedobtam búcsúzóul😃 de innentől viselni kell a kényelmetlenségeket (húzódik csak igazából és tényleg jelez,amikor ajánlatos vízszintesbe kerülnöm)
Holnap varratszedés, a zsinórok nélkül biztos még kényelmesebb lesz.
Szia Gyöngyi,
Én is nagyon sajnálom,hogy ennyit kellett szenvedjél ezzel az egésszel!! Remélem most már minden rendben lesz,így kell lennie!!
Erős vagy, koncentrálj a gyógyulásra és csak pozitívan! Nagyon drukkolok Neked!🥰
Szia Gyöngyi!
Sajnálom ami történt, de a legfontosabb, hogy már jól vagy. Kitartást, gyors gyógyulást Neked.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?