Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története (beszélgetés)
Akit érdekel és nem tudta...
Sky news/madeleine minden nap szintén foglalkozik a dologgal. Képek, interjúk.
WWW.findmadeleine.com-on az apuka ír folyamatosan. Azonkívűl más info is van.
Köszi, én is megnéztem.
Újabb és újabb kombinációk.
Vagy sejtenek valamit a nyomozók, csak nem akarják nyilvánosságra hozni amit tudnak. Kevés információ megtudható. Másik eset, hogy a sötétben kutatnak.
Mindenesetre elég szép jutalmat kap(4millió euro), aki megtalálja a kislányt.
"Miért nincs egy Jane Marple nagynéném.?":)
csak három hónap elteltével találták meg a vérnyomokat?
"Újra kezdhetik az egész nyomozást". Nem értem hogyan lehetséges, hogy eddig ez nem derűlt ki. A szakértőknek legyen igaza abban, hogy elképzelhetetlennek tartják, hogy a vérnyom a kislányé.
Mi történhetett aznap éjjel? Szegény szülők tényleg nagyot hibáztak.
Végig reménykedtem, hogy Madeleine él valahol és így van esély, hogy megtalálják.
MA:
"Praia da Luz - Két speciálisan kiképzett kutyával újra átkutatták a rendőrök azt az apartmant, ahonnan több mint két hónappal ezelőtt eltűnt Madeleine McCann (4).
A kiváló szaglással rendelkező ebek vérnyomra bukkantak a kis Maddie szobájában, és hosszasan ugattak a falra. A nyomozók mintát vettek a vakolatból, melyen egy vércsepp éktelenkedett. A darabot laborban vizsgálják, hogy kiderítsék, valóban a kislánytól származik-e.
A vérnyom eredetét illetően a portugál sajtó találgatásokba kezdett. Az egyik teória szerint a gyermekrablóktól maradt hátra, a másik verzió azt valószínűsíti, hogy Madeleine-t a szobában gyilkolták meg, majd eltüntették a holttestet.
A lányka szülei, Kate (39) és Gerry (39) megdöbbentek a hír hallatán. A brit szakértők azonban egyszerűen elképzelhetetlennek tartják, hogy a forgalmas üdülőhelyen Maddie vérét találták meg.
A minta elemzése még hetekbe telik. "
Belgiumban egy nő állítólag látta Madeleint (egy angolul beszélő nő és egy holland férvivel) egy étteremben. A tanú 100% biztos volt benne, hogy a kislány Ő. Hívta a rendőrséget, de mire visszatért az asztalához, már elmentek. DNS teszt szerdára elkészül, amit a kislány poharáról vettek.
Ennyit hallottam..
Szerinten nem lehet a szülőker teljesen elítélni ezért! Sőt, egyáltalán senkit nem lehet elítélni a tévedésekért. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Ez egy aranyszabály! Minden embernek rengeteg hibája van és nagyon sokszor tévedhet. Ha nem bocsátunk meg egymásnak, hogy várhatjuk, hogy nekünk megbocsássanak?
S az emberrablókat senki nem ítéli el? Fura világ ez!
Nem semmi. Mármint az első hozzádszóló ember.
Szerintem is nagyon kell vigyázni a gyerekekre.
Portugalia sem mas, mint a tobbi orszag Nyugat-Europaban, csak meg szegenyebb. Lisszabonban az elso ember, aki hozzam szolt, drogot kinalt.
Ma mar a szuloknek mindenutt vigyazniuk kell a gyerekekre.
mindenféleképpen lehet háborogni föleg annak aki már szülő hisz az átérzi hoyg mekkora felelősség egy gyerek de az ha mégjobban "beletapossák" a földbe őket az csak még amugy is ront a helyzeten és van még gyerek akire a keresésen kivül vigyázniuk kell!!
az az ember a gusztustalan aki elrabol egy gyereket.....persze a szülö is hibásak hogy megadták a lehetőséget.
ES 50 meterrol nem lehet valamit is hallani? Gondolom a legaprobb zajra is ugrik egy szulo. Ha a kisgygerek felebredt a betoresre, ismernie kellett a rablot. Ha nem ebredt fel, az mas teszta. Furcsa.
Mindenesetre Angliaban rengeteg gyerekrablas van, a szulok vigyazhattak volna jobban is.