Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Annyira sajnálom!
(ilyenkor úgy érzem, minden más szó közhelynek tűnne a számból...) :(
Örülök a jó híreknek 😊 és nagyon nagyon sajnálom a rossz híreket 😢.
Engedelmetekkel most visszavonulok ikreket gyártani.
Ági szívből gratulálok nektek ☘
Lányok kitartást és drukkolok mindenkinek mert én még hiszem h sikerül nekünk is ... j
Negatív a vérvétel is :( nem tudom mit csinàljak!
Annyira rákészültem testileg lelkileg 2 doboz méhpempő is elfogyott plusz a vitaminok hát holnap felhívom a Doktort a hogyan továbbròl .. uhhh teljesen kivagyok 😢😢😢😢😢
Köszönöm szépen, lányok a tegnapi gratulációkat és kedves szavakat! Ma megjött a Nifty eredménye is, egészséges kisfiú:)
Wester, kérdezted tegnap, hogy hogy fogják hívni, még nem tudjuk, de ma nagy bölcsen megjegyezte a 3 éves kislányom, hogy kellene adnunk neki valami nevet:))
Lányok, nektek kell javítani az arányon, Kismagni egyedüli lány a 3 fiúval szemben... Hajrá!!!:)
Tulajdonképpen ez szuper,nem???!!!
Van peteérés,ráadásul 2!!!Hajrá...:)
Baba nyista. Azt már reggel lecsekkoltam egy teszttel.
Nah! Ma megvolt a száloptikás méhtükrözés.
Túl vagyok rajta már egy ideje.
Hááát... Az túlzás, hogy fájdalom mentes, meg csak olyan, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat.
Az elején volt egy nagyon alapos Uh-s vizsgálat, rögtön meg is állapította a doktornő, hogy most fogok ovulálni (25. napon), ráadásul mindkét petefészekben van egy-egy érett follikus.
A méh nyálkahártya 14-16 mm.
Utána volt hagyományos vizsgálat, erős, feszes, egészséges és zárt méhszáj. Remek! Mert ugye neki ki kellett nyitni. 😕
Amikor bevezette a kamerát, hát felsikítottam. Mint a legdurvább menstruációs görcs, olyan volt.
Hazafelé még nagyon fájt a hasam. De már jól vagyok, itthon pihenek.
Bárcsak igazatok lenne!
Erre annyit tudok mondani, hogy Ámen!
Köszi! :)
Szia Nita!
Szerintem is menj el vérvételre.
Egyébként az előző beülti után mikor egycsíkos lett a teszt (többször is), nekem sem jött meg addig amíg abba nem hagytam az Utrogestan használatát. A kihagyás után kb. 3 napra jött meg valami kis vérzés, tartott kemény másfél napig, de a normális mensimhez képest csak töredéke volt.
Szóval vérévétel, az a tuti!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg