Lombik életre-halálra (beszélgetés)
én még hóerődítményhez is adok a hóember mellé:-)
O igen ihoney tavaj januárban együtt kezdtük a babaprojektet! na azért nekem még odébb lesz az a baba érkezés,így nem sokkal leszel elmaradva:-) de nagyon jó,hogy vannak spontán csodák!
Azért nem beszél,mert megértitek amit mutogat:-) tesómnál volt ez 4 évesen nem beszélt még! aztán orvos lett:-)
Sziasztok hat mindenkinek koszonom aki gondol ram es szoritott nekem , ez tenyleg valami csoda 5 eve probalkozunk es soha nem volt pozitiv tesztem azert is kezdtuk a tavaly nyaron a lombikot ami 5 hetesen elvesztettem u h megertlek teljesen Manocska37 mikor en ott voltam es kuzdottem h hatha megmaradna addig mindenki abortuszra vart szomoru , eruska akkor meg veled is tortenhet csoda???:)azt vartam h jojjon a menszesz ugy volt h februarba megyunk a masodik beulltetesre nagyon remenykedem h a kis dragam meg legalabb 8 honapig kapaszkodik bent erosen, olyan jo lenne csajok ha mar mindegyikunknek ossze jonne a tavaly januar ota itt mind abba remenykedunk persze azota sok szep pozitiv peldank is volt es ott van borrdi gyonyoru ikrecskei es tigrisne is hamarosan szulni fog , es ha jol tudom avike1 is :) .... u h hajra csajok leteznek CSODAK ugy nez ki
Friss hó nagy mennyiségben ingyen elvihető:-) bazi nagy hóembert lehet ám belőle építeni!
Jajj drága csakhogy minden rendben van! és végül még a titkos vágyad is teljesül! drukkok mennek,hogy minden jó legyen most már!
hát az tuti az udvaron 60-80 cm-s hótorlaszok vannak:-)de minek küldtetek ennyit?:-)
Örülök, hogy örültök! Csodás érzés lehet! De hiszen tudtátok, hogy minden oké, hiszen megüzente nektek... :-)
Tényleg messze van 31-e, én akkor megyek vv-re. Együtt várjuk az időpontot!
Koszi Gicus! Vigyazz magadra befele menet. Itt semmi sincs. A mi havunk is nallatok esett le.
Manocska pihenj nekunk! Nagyon rendes volt a genetikustol egy nagy koszonet neki. Most pihenek egy picit bes este 8-kor megírom neked a heti torteneseket! Remelem így jó lesz. Te is hianyoztal nekunk es igen gyanus volt, hogy sokaig nem jottel. De, hogy ezert.....megallt az uto bennem. Est nyolc korulrom a levelet. Naaaagy puszi!
de a doki nem adott rá.állítólag csak akkor adnak ha 3* magas egymás után, mert stresszhormon is
Jaj de jó,hogy jol vagytok:-)))
Puszika
A fejlesztőházban voltunk felmérésen. Mivel nem akar beszélni, meg nem nagyon marad meg egy helyben.
Hát szerintem azért oda kéne rá fogyelni. Magas prolacton gátolhatja a teherbe esést. Bromocriptint szokta rá fel írni.
Jaj de jó, olyan jó végre nyugodtnak lenni. Én is imába foglaltam a genetikus néni nevét, hogy megírta sms-ben az eredményt. Február 5-ig az összes hajam beőszült volna.
Gica mivel te szoktad írni az összefoglalókat, sima üziben írnál nekem ami eszedbe jut, heti történés? Sokat gondoltam rátok, de 50 oldalt nem tudok visszaolvasni. Megyek is most feküdni, mert mindjárt jön haza a férjem, balhézni fog. Csak már hiányoztatok! Nem kell ám most, majd ha lesz időd.
Sziasztok lanykak!
Na, ma mi is voltunk megint genetikai uh-on a 18 hetin. Dokiba oda volt az AFP-ert, hogy mennyivel jobb lett annak az eredmenye a Down-ra es az Edward-ra is mint a kombinalt tesztnek. Ki erti ezt? Mindent tuzetesen megnezett es aszonta, hogy ha most allast kellene foglalnia akkor azt mondja, hogy szep, egeszseges kislanyt varunk. Nagyon oda volt. Megint repulunk. Azt mondta, ha megtudjuk az amnio eredmenyet szoljunk rogton. Hat messze van meg 31.-e.
baratnomnek ugyanez volt, hematomat talaltak vegul a meheben, es alkalmankent verezget meg mindig, szoval fekudnie kell. o most 12 hetes, egy hettel elottem volt a beultetese, es harom picuribol egy ugy dontott, hogy veluk marad.
oo:( sajnalom! de nezzuk a jo oldalat: lehet h mindez azert van h egyutt lombikozzunk :D
Jezus, atya, ur isten. Ezektol mentes meg az eh. Tuti belemasznek az arcukba. Sopredek. Sajnalom..borzalmas lehetett.
nagyon allat! gratula lhoney!! :) titokban szerintem mindenki errol almodik :)
akkor szerinted ne foglalkozzak vele egyenlőre?530-ig volt jó, nekem meg 580 lett
Elértem Bokor doki asszisztensét!Február 18.-ra kaptam időpontot! :-) Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta őt nekem! :-)
Szia!
Nekem többször nézték a hormonszintjeimet, mert nekem is magas volt a prolaktin.
Kaptam rá Bromocriptint. Aztán ismét vérvétel.
Többször megnézték, aztán elküldtek MR vizsgálatra.
De oda már nem mentem el, mert közben sikerült teherbe esnem.
A stressz nagyban befolyásolja a prolaktin szintet!
Szaiasztok, szia Manocska. Na, hallod a szìvrohamot hoztad ram. Orulok, hogy jol vagytok es, hogy egeszsegek vagytok! Gratulalok a kis punashoz! Pihenj nagyon sokat es keruld a hajolast az emelest, jo? Te jo eg! Min mehettel keresztul?
milyen felmérés volt?bocsi lemaradtam:-(
ma voltam vv eredményekért.prolaktin magasabb lett, de a doki nemmondott rá semmit.ez missed ab után és a sok idegeskedéstől normális lehet?
Két percre lakom a kórháztól, azt mondták, ha erős lesz a vérzés, azonnal menjek be, bár ők sem tudnak semmit tenni ellene. Olyan rossz volt napi szinten látni a sok abortuszost, kövben meg a babám életéért imádkozni. Rátok is gondoltam, hogy milyen igazságtalanság. A fiatal pipi harsányan mesélte, hogy neki 30 ezer helyett csak 15-öt kelltt fizetni, mert ez már a negyedik. Nem volt 22 éves. Gratulálok, ez Magyarország. Abortuszra mennyiségi kedvezmény.
Írjatok, hogy kivel mi van, azt még megvárom.
Egyébkétn sziasztok. Voltunk SB-vel a felmérésen bár most csak a felét csinálták meg. Vannak gondok, de nem tudom mennyire komolyak.
További ajánlott fórumok: