Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Régen decapaptyl most gonapeptyl
Puregon most Gonal -F
Merional most Menopur.....szóval ezek így helyettesítik egymást......
hát én sem szeretném.
azért most jobban figyelek majd, nem idegeskedem majd, meg vigyázok, persze, ha az ir rendben van
köszi
davider, akkor hogy lehet (vagy írnak hüleségeket), hogy gonal helyett merionalt, vagy gonal mellé merionalt adott be valaki?
Nem nem a merional az a menopurral helyettesíthető a Gonal-F ....Puregon nevű injekció helyett van.....ez teljesen más....
Tehát
Merional-Menopur
Puregon-Gonal-F
bbogus drága,
küldtem a recepteket.:)
Köszi :))
De olvastam valamelyik fórumon, hogy gonal helyett merionalt adott be, csak nagyobb dózist.
Ezért is érdekelt.
Néha írnak mondjuk butaságokat, csak érdekelt.
Menopur=Menogon=merional
Viszont a Gonal teljesen más,ezért nem is "váltják" ki egymást.
idegesség emeli a prolaktint, amúgy pedig a bromo akár 1 hónap alatt leviszi. Nekem is szednem kell e miatt.
Az a baj a prolaktinnal, hogy ha túl magas nem esel teherbe, és ha hirtelen felugrik, elvetélhetsz :((
Drága Gica,
de hiszen Ti egy szép, egészséges kislányt vártok... :)
igen, inkább a kövi lombikra koncentrálok. megadtam a lelkemben az esélyt, hogy hátha, de mégsem.
Nem baj, majd a lombikkal talán sikerül megint, de most meg is marad!!!
:(
ez nagyon durván hangzik... a negyedikre már kedvezmény van?? basszus
Szia Cicus,
miért csak a felét? és milyen gondok vannak?
azért várjunk, hátha.
de olvasom közben, hogy hamarosan kezdhettek :) ez is jó hír
Olvasgatok máshol is, de csak nektek hiszek. Segítsetek légyszi!
Menopur, merional és gonal-f között mi a különbség?
Illetve lombikos stimunál mennyi menopurral/merionallal váltható ki a gonal-f?
Köszi a válaszokat!
Edes vagy! Sajnos aggodas az mindig van.:-( Bar mar van benne reszem. 14 eves lanyom miatt nis annyira aggodtam mindig...borzalmas. Es ugyenez lesz a legdurvabb idoszak. A fiuk ugye....hat csak nem utok majd nagyon egyet se. Remelem meg joval odebb van ez a tema de en mar most parazok tole. a:-(
Jaj egyelek meg. En ugy ahoigy nyugodt vagyok, te viszont probalj nyugodt maradni, bar tudom konnyu mondani. Emlekszem milyen volt a beultetes utani ket het. Nagyon szorítok en is es a lanyok is. Kímeld magadat! Ne emelj, ne idegeskedj, ne cipekedj.
Most hallottam a radioban, hogy egy doki nyilatkozott, miszerint ebben a hidegben nehezebben aramlik az emberek vere, tehat ha valaki trombozisra hajlamos ne fagyoskodjon kint csak amennyit muszaj. Ezt csak annak mondom akinek ilyen jellegu problemaja van. Mondjuk butus dolog, hiszen kinek van kedve kint szetfagyni a hidegben.