Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Borrdikam! Bezzeg a Balintanalitikanal a kanape jo terpeszkedos, tegnapelott el is aludt rajta egy no. Engem Anyukam elkisert, mert ugyis elozo nap este erkeztunk es regen taliztunk. Mert szoval meg volt az egy eves kontroll es jelentem a doktor no azt mondta, hogy olyan szep a javulas, hogy szerinte folytathatjuk igy nemsokara lesz beultetes beul a huttembe a ket uccso sitaboros. Annyira orulok neki, azert kemeny volt az elejen ez az eletmodvaltas! A mozgasra csak nem regota tudtam ravenni magam (van annak hatranya, ha valaki nadszal, mert nem lattam, hogy szuksegem lenne mozgasra, persze az mindig egeszseges...) de par honapja mindennap fel orat sifutogepezek. Ezek szerint nem artott nrha a kis fagyizasom, az volt az egyetlen buntettem ugyanis.
Gica29 megcsak magamban oromkodtem, amikor olvastam, a jo hireket Anyukadrol. Most le is irom, hogy ez mennyire szuper! :-)
lhoney! Nagyon gratulalok! Es kozben az inzulinod is rendbe jott?
Madarka! Kivanom, hogy feszkeljenek jol el benned a picikek!
Tigrr! Nagyon szuper, hogy szepen fejlodnek a pirinyok!
Gica75 Orulok a leanyzonak es hogy jol ment a vizsgalat.
Tudom, hogy sokakkal tortent jo is rossz is, de nem volt idom rogton reagalni igy most nem tudok mindenkit nev szerint szolitani, de mostmar jovok, mert jobb lett a kedvem is!
31-en megyek nogyogyaszhoz, meg ellenorizzuk az ehavi progimat es aztan vagy a kovi ciklusban februar vegen vagy azutaniban marvius vegen lesz a beuktetes most termeszetes ciklusban probaljuk meg. Mondtam, hogy nekem nem szamit az osztrogen amit a felkesziteshez japok, nem lesz jobb tole a nyalkahartyam, igy megneznem, hogy sima ciklusban hogy alakulnak a dolgok, lehet hogy nekem ez fog smakkoolni:-)
Én tudom, hogy rendkívül okos. Mindent megold ha akar valamit, szét és össze szerel dolgokat, rafkós kis maszat. És igazi csajozó gép már most. Bárhova megyünk ahol több gyerek van körbe zsongják a lányok. Jajj nekem mi lesz később.
NAgyon egyet értek veled, nekem a családom kb 80% tanár, ők még hivatás tudatból és szeretetből csinálják, de a legtöbb friis diplomás már nem, persze tisztelet a kivételnek, köztük is vannak jó.
Ezt csunyan benezte, de eskuszom, tisztelem benne, h legalabb beismerte! Mar ez is keves, h ilyen van...
Visanne: nem tudom sajna, a csajok az endos forumon tuti tudjak...
De jóó! akkor visszaáll minden a normál régi kerékvágásba,meghitt boldog stresszmentes órák:-)
Gondolom a vizsgák megviselték. nekünk csak ez az egy lesz,de alig aludtam valamit,aztán nem is én vizsgázok!
Felhívom a debreceni nőgyógyászom,tuti kiírja és elpostázza.Mert begyébként nagyon rendes ember,csak nem endós szakember.Cisztám "beleér" a méhembe és petezsák szerű képet ad.A nagy fájdalmaim miatt visszamentem hozzá,UH után azt mondta terhes vagyok.Majd kiugrottam a bőrömből,1hét múlva visszarendelt a nagy Uh vizsgáálóba és ott elmondta hogy benézte.Eltűúnt a bizalmam,így már hogy járjak tovább hozzá?Sehogy!
A Visanne-t csak nődoki írja ki?Háziorvos nem?Recept nélkül tizen valamennyi?Vagy hogy van ez?