Lombik életre-halálra (beszélgetés)
gondolom. a 3. napira is azt mondják, hogy 2 és 5 nap között légy. gondolom akkor itt is lehet annyi eltérés.
az enyém első vv-nél 10 ezer fölött :((
de most már tök szuper!
Én értem amit írsz,mert mikor nekem azt mondták vigyem pszichológushoz a kisfiamat fel voltam háborodva,de elvittem nem bántam meg,mert az is kiderült elsőben azért nem figyelt az órán,mert túl könnyű volt neki a feladatsor,és neki több feladatot kellett adni ahhoz,hogy nyugiban legyen:-)
és te kaptál rá gyógyszert?
köszi.akkor volt a nagy idegeskedés anyukám miatt, meg ugye a missed ab miatt:-(21. napin is vetetek le.hátha ott már jó lesz:-)
én meg 23.-án tudok menni, mert a hó miatt dolgozom:-(a 21. nap helyett a 23. még ok vv-re?
oké, de erre nem ír fel a doki:-(neked mennyi volt?
Csajok,ha elkezdeném szedni a visanne-t még műtét előtt,az buta megoldás lenne?Csak kérdezem,ti több mindent tapasztaltatok mint én...Megőrjít a gondolat hogy semmit nem szedek és csak burjánzik bennem az endo.
Oké, előbb írtam, mint olvastam.
És az miben más, mint a gonal-f?
Annó nekem is kellett vivvi Danit nevelési tanácsadóban mert a tanárai szerint figyelem zavaros volt,megállapították,hogy a motorikus mozgása nem fejlődött normál módon,és ez kihat arra hogy nem tud 45percet figyelni minden eltereki a figyelmét,igazából hyper intelligens,és okos magasabb szókinccsel mint az átlag,de valóban gond volt a figyelmével. arra vezették vissza,hogy nem mászott babakéntígy nem a saját testével érzékelte a tárgyak a föld alakját...nem tudom így volt-e mert mászottt dani,csak hamar elindult,és akkor már járt,sokat vezetgettük.Lényeg a lényeg kinőte,és megyünk felvételizni középsuliba megy.
mi az az önálló F?
Ezt még nem hallottam tőletek. Az is hormonszuri?
Nagyon jól írtad Gicus! Én is foglalkoztam hiperaktív gyerekekkel, ezért is érdeklődöm SB felől, meg, hogy mit mondanak róla, mik a tünetek. Nekem is az a véleményem, hogy túl gyorsan kikiálltják: hiperaktív a gyerek. Pedig "csak" más és máshogy érdekli, mint a többséget.
Ne idegeskedj cicus. Minden gyerek mas es mas ahofy minden ember is mas es mas. Nem fejlodunk egyforman ez mar csak így van de ettol meg egy gyermek nem beteg, szerintem. Nekem is van tobb ismerosom akiknel a gyerek 5 evesen kezdett el beszelni. Aggodtunk miatta de turelmesek voltunk es kivartuk az idejet. Ami miatt aggodni kell az a sokaig agyban valo vizeles. Na ott mar gond van. Sztem nem lesz gond. Azert ha nagyon ideges vgy emiatt akkor talan erdemes elvinni egy gyermekpszichologushoz. Emiatt ne haragudj meg ram kerlek csak egy tanacs. Mi is jartunk de mi mas okbol, nekunk igen sokat segített. Ami meg a nem egy helyben maradast illeti. Nagyon nehez oket lekotni es elerni, hogy egy helyben maradjanak akar bizony az elso osztalyban is. Ezt nem ertm. Nem lehet minden gyermeket beskatujazni es elvarni toluk, hogy akkor matol megulsz a fenekeden. Nekem allandoan azt mondta a volt sogorom, hogy a gyerekem hiperaktiv mert sokat mozgott es nem maradt egy helyben. Ajjjj...csak gyerek es egy gyerek eleven! En foglalkoztam hiperaktív gyerekekkel....az kemeny volt. Csak nyugi es sok-sok turelem! Remelem nem bantottalak meg!
Nekem 720 volt. A tiéd még nem annyira magas...
Gonapeptylt,önálló-F, Menopur es a tuszorepeszto.....
koszi draga :) imadlak titeket
hiperaktivitásra gondolnak? vagy ilyet azért még nem mondanak?
miket csinálnak még egy ilyen vizsgálaton?
(nem haragszol, hogy ilyenekről kérdezlek? de nagyon érdekel)
Jaj, ez csodalatos, nagyon orulok!! Drukkolok, h minden a legnagyobb rendben menjen!
Szuper!! Orulok nagyon Nektek! :)
Mert elkéstünk meg nem is volt ott a másik szakember azthiszem.
Hát nem tudom pontosan. Valami csecsemő reflex megmaradt neki állítólag, meg nem szédült el mikor pörgettték, bár szerintem nagyon kevés ideig tatrtott, meghogy nem bír egy dolgra koncentrálni sokáig.
:)))) remelem, gyorsan segit Neked!
Nem ertek nagyon a prolaktinhoz, de stressztol es kimerulrsegrol magas lehet... Pl kialvatlan vagy egy ehszakai muszak uran stb... Erdemes ezt tobb alkalommal ismetelni. Ha pedig magas, van ra gyogyszer, ugyh annyira csak nem para...
Oh, Manocska! Az a lenyeg, h a feltehetoen kiscsajjal minden rendben! :))))) bmitol lehet verzes-pl hematoma, pihenj, fekudj es nem lesz semmi baj! Puszillak!!!
En is azt hittem, mondjuk en azt nem szoktam enni, csak a tonkolykockat. Az viszont ki van kuserletezve, nem emelte a terhesseg alatt sem a cukromat. :)
én kezdetnek gonapeptylt, majd gonal-f-et.
csak ezeket. ja meg a végén 1 ovitrellet.
te, miket?
Ja értem ..te miket kaptál???
Mert a Kaaliba teljesen más injekciók vannak....
mert olvastam másik fórumon, és írtak ilyeneket. és nektek hiszek, és ezért kérdeztem, mert annyira nem értek hozzá.
További ajánlott fórumok: