Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Úgy örülök, hogy elmentek és meglátod utána még nyugisabb lesz minden! A férjrd is rá fog jönni, főleg ha meglátja a két babszemet azokon a profi monitorokon:-))
Én bevallom ugyan a g1 ben még tart a 6000 es akció a 4 d- re, de nagyon gondolkodom, higy még egyszer a vége felé ekmegyek a hajdú drnőhöz egy 4 d- re. Vagy ilyenkor az már fekesleges?? Kicsit beijesztett egyik ismimnek a 38 hêten vették ott észre, higy duplán rá van csavarodva a köldökzsinór a nyakra, azonnali császár lett a vége...mindrn ok volt utána.
szuper,jo, hogy az Istenhegyire mentek :)
A babo decuki :)))) tudja,mikor kell elfordulni :)
Jó reggelt!
Gica75: nagyon tuti összefoglalót írtál tegnap! Köszi!! :)
Borrdi: hát ezen a történeten is jót nevettem! Igen, vannak nagyon cikis helyzetek, de később ezek mind nagyon viccesek lesznek! :):)
Tettem fel képet a szerdai uhu-ról, de nem túl jól látni az "A" babót, pont akkor fordult el. A "B" babó viszont szerintem tök jól kivehető! :)
Tegnap sikerült a kombinál teszt kérdést megvitatni, és én nyertem.:) Megyünk, és kaptam is jövőhét csütörtökre időpontot. Viszont a mostani méreteik alapján azt mondták, én hiába töltöm pont akkor a 13-at, ők már 13+3 lesznek. Szóval elég szűkösen férünk be, de remélem azért ez nem lesz gond. Ja, és az Istenhegyibe megyünk végül.
Sziasztok Lányok!
Én a Mátra lábánál lakom de nálunk se híre se hamva a hónak egyenlőre
01.21. hétfő: első UH
utána gondolom elkezdjük
igen érdekel és köszönöm. Elküldöd??
Éhgyomri cukron 4,5
a cukros lötty után 5,6
azt mondják ez jó
Van IR vagy valami betegség ami miatt nem mindegy mit eszel,iszol??
Nekem van egy 13napos kemény diétás de CSAK 13 nap es 5-8 kg. Is elmehet ez sok mindentől függ de azért lemegy érdekel?
Sziasztok, szép napot!
Hóhelyzet, hóhelyzet !! :)
Sziasztok!
Én pihizek,sajnos lekapott a lábamról a menstruáció,ilyenkor mukába sem tudok menni. :-(
Még a szülői háznál nekem is volt egy boxerem,mindig a szüleim hálószoba ablaka alatt aludt télen-nyáron és annyira horkolt hogy anyukámék nem mbírtak aludni! :-) nagyon hangos volt.Utána megvettem a francia bulldogomat is,na az volt csak még durva horkolás. :-)
:)))
jo tipp, es tenyleg lugosit,ami nekunk kulonosen fontos
pici Szive mar nem csuklik? :)
Milyen vizsgálataik voltak????
Most úgy is várnom kell csináltass IR-t 0-60-120 percest
Genetika ez fizetős ha van ra kereted....bár elhalt a baba lehet érdemes meg nezetni
Immunológiai vervetel,
D vitamin szint mérés.
Ennyi jut eszembe!