Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
mintha csak a mi kutyunkrol irtad volna :) nem egy nagy ho-fun :)
:( maris kell menned? messze van a korhaz?
Láttam,hogy írtatok a Lidl pékséges cuccokról. Nekem is bejött a durumkocka, csak bajban voltam vele, mert fogalmam sem volt, hogy mennyi az annyi. (mármint a ch) Ugyanez a gondom a Lipóti pékségben kapható cuccokkal is. Ismeri valaki azokat? Ott pl. a tönkölykockát nagyon szeretem, de nem tudom a ch értéket. Aztán a fitness croissant is fini, csak abban lekvár van, szóval nem ajánlott.
Szóval én csak a csomagolt és minden infóval ellátott cuccokat merem nyugodtan megenni, pedig olyan jó lenne néha frisseket is.
Sziasztok!
A hó nálunk is változatlanul esik, igaz tegnap a szél még nem fújt, de ma már az is. Ki is akadtam, mert anyukám már nyugdíjas, de mivel abból nem lehet megélni mellette dolgozik is. Az utakat persze nem takarítják a városban, úgyhogy szépen el is akadt. Aztán neki állt 60 éves létére a havat lapátolni, hogy tovább tudjon menni. Pedig milyen jó is lenne, ha otthonról nézhetné a havazást a meleg szobából. Megérdemelné.
En is nagyon várom de adatlap alapján tegnap volt utoljára....
Eruska gyere!!!
megyek éjjelre:-(
addig megy ki amig gyorsan wc-zik, aztán úgy jön be mint akit puskából lőttek ki:-)
Sziasztok!
Eruska nem volt még ma? Ritkán jelentkezem, de minden nap olvaslak benneteket, és nagyon érdekelne milyen volt a ma reggele.
:) es O hogy all a hoval?
Orulok,hogy Te szerencsesen eljutottal az eredmenyeidert legalabbb... ma nem dolgozol ugye?
nagyon edes lehetett :)))
legkozelebb vedd fel es az lesz a csengohangod :)
Köszi csajok!! :)
Szia Gica!! Olyan régen nem futottunk már össze!! :)
Hogy vagy???