Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szép estét. Páromnak holnap van az utolsó vizsgája, végre több ideje lesz ránk szegénynek.
Ez kulon- kulon sem kis stressz, de egyutt... 23. Nap is elvileg jo meg asszem'.
Milyen mutet elott??? Nem azt mondtad, h nem akarsz tobb mutetet? Most kilatasban van megis? Sztem most mar vard meg, h mit mind a Bokor egy honap mulva. Most szedsz visannet amugy?
szép álmokat mindenkinek:-)
Aludjatok jol lanykak! Szep almokat!
A mai osszefoglalo.
Bebuseknal hetfon derul ki, hogy milyen protokoll lesz.
Tigrr tett fel kepet a kicsikrol (szerdai ultrahang). Nagyon edesek! Tegnap megvitattak a kombi tesztet a parjaval es Tigrr nyert. Jovo csutortokre kaptak idopontot. Az Istenhegyibe mennek es akkor lesznek 13+3 naposak.
lhoney: Ok lombikra vartak de ma reggel pozitívat tesztelt.Spontan baba! Gratulalunk! Vigyazzatok magatokra!
Bbogus kert egyszeru liszt es cukormentes sutireceptet. Csokilevendulank tud egy jot. Nekem is elkuldened, ha szepen megkernelek? Elore is koszi!
Manocska a szívbajt hozzta ram. Vasarnap reggel omlott belole a ver. Bementek a korhazba es bent is tartotta oket. Csak ma engedtek haza. Nem tudtak neki megmondani, hogy mitol volt. A verzes csillapodott de meg nem mult el teljesen. A babaval minbden rendben van es a mehen belul sem talaltak semmi rendelleneset. Sms-ben megjott a biopszia eredmenye. Makk negeszseges kislanyuk lesz! Nagyon-nagyon orulunk! Pihenj, most ez a legfontosabb!
Nalunk ma minden rendben volt uh-on. Ma voltunk kozjegyzonel. Mennyire oda volt, hogy kisbabank lesz. Nem gyozott gratulalni. Altalaban nemelyik ember fellokne annyira nem torodnek az emberek egymassal.
Szoljatok nyugodtan, ha valaki kimaradt.
Tigrisne, hogy van Kelemen? Sokat csuklik meg? Es mar ket kilo? Derekad, hogy bírja. Mar kevesebb minbt ket honap!:-) De jo!
Jo nagy buta voltam, hogy nem vettem eszre a dolgokat.
Gicus koszi a havat. Remelem tudunk reggel menni Miskolcra. Sajnos a magyar jogrendszer nagyon beteg. Az egyedul allo anyak jogairol meg ne is beszeljunk. Eloadast tudnek rola tartani.... viszont most mar mkinden rendben. Mi hatartalanul boldogok vagyunk. Claimmal van csaladunk. A papim ey csodas ember csodas szulokkel. Nekunk szerencsenk volt.
A holle anyo a kedvenc mesem! Az igazsagrol szol:-)
Kkala cukor vagy. Szegeny Hanga biztosan nem erti mire fel ez a sok aggodas.
En is. Meg azt is kihasznaltak, hogy muszakokbol rohantam anyuval a sugar kezelesekre, mutetre...Akkora pofon volt ez. Foleg, hogy a lanyomra ra sem ismertem. Igen en nyertem. De sajnos nagyon sokan vannak hasonlo helyzetben es nem mindenki nyer.
Örülök, hogy jól vagytok!!!!! Pihenj nagyon-nagyon sokat és vigyázz magatokra!!!
Hát az biztos jó lenne, Bokor is azt írná, sőt tutti fogja, ha lesz műtét addig szedetni, de kivel íratod ki???
Attttyaééég Gica!!! :( Lényeg, hogy már minden rendben!
Olvastam ám, hogy a kis Drágátokkal is úgy néz ki minden okés, bár már régen megüzente... Most biztos azon gondolkodik a pocakodban, hogy: "Deháááát én jeleztem, hogy minden okéééé!" :D
szóltam Holle anyónak, hogy másfele rázza:-)
küldtem neked is:-)hiányoltad:-)itt már van 45-50cm szerintem:-(
az a lényeg a jó győzött:-)
Nagyon sajnálom, hogy ezen túl kellett mrnned :-((( ugye a gyerekelhelyezést is te nyerted?
Na. Most mar itt is esik de nagyon durvan.
Hat nem. Es a bíro olyan stzinten volt ellenem. Viszont a tortenet vege jo lett. A gonosz elnyerte vegso bunteteset. Sajnos a lanyom tul koran megtanulta, hogy nem minden arany ami fenylik.
Meg az jutott eszembe, hogy meselte a baratnom az elso osztalyos kisfianal gond van az osztalyban egy kislannyl. Elovettek a tanarnot a szulok, hogy egy kislannyal az nosztalybol miert kivetelez es ilyet nem lehet csinalni. Kiderult a kislanyt kikozositettek es bantjak mert a tobbiek irigyek, hogy miert foglalkozik picvivel tobbet vele a tanarno. Kiderítettem, hogy a kislany mar tud olvasni es ismerte az abc-t. Es ugye tanar neni adott a kislanynak kulon konyvet es feladatott. Igy kototte ot le az oran. A szulok meg kiakadtak a kislanyra. Persze a gyerekek is. Azt mondta a baratnom, hogy ilyet o meg nem is hallot, hogy egy elsos ennyire elorebb legyen. Nagyon gaz, nem? Hihetetlenek az emberek. Neki allktak a felnottek egy 7 eves kislanynak.
Aaaaaa olyan nehez ugy ez. En sem bantam meg, hogy elvittem Claimat de ez nem volt regen, csak ket eve. Nagyon durva volt az ugy. 4 muszakban meloztam mivel gyerektartast nem kaptunk. En meg megbeszeltem a volt ferjem anyjaval, hogy havi 40ezerert vigyazzna e Claimra amíg en melozok. Tudni kell, hogy apuka 11 eve el olaszban es harom evig nem tudtam semmit rola. Egyszer csak nagyon rosszra kezdett fordulni minden. Ketsegbe estem. Nagyon hosszu elhatarozas utan de elmentunk orvoshoz. Annyit sírtam ez ido alatt. Kiderult nagymama es az akkor meg volt ferjemnek anhuga vertek Claimat. En etettem oket es nem engedtek meg, hogy Claim benyuljon a hutobe, kizartak a lakasbol es meg sorolhatnam. Most is sírok mikozben írom. A sajat nagyanyja. Nagyon sokat hazudott Clai...azt mondta ot sem kereste az apja ket eve. Aztan egyszer a ferjemrol talaltam egy kepet a neten....a kisfiaval volt rajta aki akkor mar egy eves volt. Kiderult a kisfiu akkor szulett amikor a lanyom az apjanal volt. Nagymama mindent elhazudott, hogy ne tudjunk elvalni mert mint a bírosagon kiderult nagymama harom even keresztul lenyulta a lanyom negyven ezer forintos gyerektartasat pkusz en is perkaltam. Ha nem megyunk akkor orvoshoz sokaig meg semmi nem derult volna ki. Clait folyamatosan trrorizaltak a mocskos penz miatt. Egy eve sikerult elvalni. A valasom masfel evig zajlott. Ezen tenyek alapjan az apuka gyerekelhelyezesi pert indított ellenem. Es a szep a lanyunkat nem maganak akarta hanem az anyjanak a nagymamanak. Nagyon durva volt. Ha nem velunk tortenik el se hiszem, hogy ilyen van es, hogy ilyen aljas emberek leteznek...es ezek voltak a csaladom. Na jol eltertem. Bocsi, hoigy így kiontottem....Szoval jo volt nekunk a dokino. Sbnel nem lesz semmi gond csak kis idot kell meg neki adni.
jó éjt aki megy aludni:-)
oké, de ez a 21. napi itt csak progi, meg prolaktin lesz.bár szerintem nem volt mégsem pém, mert ugrál a hőm nagyon.
nem semmi.akkor én meg sem szólalok:-)
Jó ejt azért reggel tesztelj meg egyet ha van tesztek...
jó éjt, elteszem magam holnapra.
aha..
nekem kaáliban azt mondták, mikor kérdeztem, mi van ha hétvégére esik a napja, arra mondták, hogy 2-5 nap között legyek.
tényleg érdekes, hogy mennyire mások az intézetek, és az orvosok.
Nem nem 3-4 nap nekem volt egy 5.napi vervetelem hat elfogadta ...de nem tetszett neki:-)))
További ajánlott fórumok: