Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Reméljük jó lesz nekik tuti,hisz játszanak:-)))
Nos lassan keszulodunk öltözködik meg tortát be kell szerezni be pakolni a jatszohazba es 13 órakor indulhat a buli reggel 7 óra óta kérdezi mikor megyünk mar a buliba????
Kis hercegnő nagyon varja:-))))
Kicsit verlazíto. Nincs vele semmi gond, hidd el. Megindul majd a beszed csak turelemmel kell lenni. Ne hallgass senkire. Te ismered a legjobban a fiadat, te eszrevenned ha valami gond lenne vele. De nincs! Nyugi! Olelgesd meg a kis dragat!
De persze nem haragszom. :)))
:)))) hat szerinte az lett volna reszemrol a jo megoldas, ha visszajovok es kirobvantom ot az agybok es lezavarom autot takaritani. En meg gondoltam, megyek az ovevel, had aludjon (idom nekem a takaritasra nem lett volna) ify nyomjuk... ;))) most elment tinteteg az en kocsimmal a piacra. Hogy lassam, 2 perc csak letakaritani... Ja, ha van nalad kaparo, mindjart konnyebb. ;)
Jaj draga Cicus. Nem lesz semmi gond! Tesom kisfia 2 eves es meg semmi. Eskuszom utanaolvasok ennek amit mondtak neked. En nem idegeskednek a helyedben. Tokeletes, csodaszep kisfiad van!
az tuti.meg a családi összeröffenést is lemondtuk:-)
:)) koszi, mar itthon, Vincet etetem eppen. :)
drukkdrukk, biztos nagyon ügyi lesz!
és Avike Danija is tuti szuper felvételit fog produkálni!
Dejó, hogy épségben hazaértél Te is és a párod is. Most még hideget mondanak, tehát a jég maradni fog, de már hó talán nem fog esni.
Hétfő reggelig igazi, jó kis otthon melegedős hétvégét tarthattok :)
Borrdi drága, megy a drukk, meg egy kis időgyorsító, hogy aztán szaladhass haza, hátha Rád jön a tolvajkodás megint :)))
Ó, ez szörnyű, Gicus :( Most már értem, amit mondtál, a 10 év szenvedést, amíg papival egymásra találtatok...
Jó reggelt Lányok!
De jo, orulok a jo eredmenynek, gratula!!!
Drukkolok a sitaborosoknak! Biztos tutko jo lesz a hutte! ;)
Az mmben is fetrengos a kanape, csak a fetrenges nem ment most, mert jott volna vissza a cukros lotyike...
Ezen ne haragudj de marha jót derültem:-)) mondhatjuk simán bekamuzott neked aztán meg nem is engedi, hogy vezesd az autóját...kódos indítás, nem semmi. Néha ő is hibázhat :-)
Igen, kozelednek egymashoz az biztos...
A hétvégi bulit viszont lemondtam:-(Senki ne jöjjön ilyen időben ha nem muszáj.
Képzeljétek:-)Hazaért párom:-)Járható az út, de azt mondta még jégpáncél:-)
Igen de mondjuk a kezdő érzék már alacsonyabb szóval ez is jobb, mert nem mindegy honnan megy alá.
Reggel korán tolvajkodsz????:-))))
Koszi!! Letezhet, h meg ma, ha nem, akkor hetfon. :)
Cukker
0' 60' 120'
2012.01 5.8 7.5 4.6
2012.08 5.9 6.6 4.3
2013.01 5.4 6.0 4.3
Igen meg alamegy, de emiatt nem aggodott...
Ja azt kihagytam, h a kulcs cseret o vegigaludta, tehat nem tudta, h en vagyok a "tolvaj"... :)
További ajánlott fórumok: