Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nagyon szép pocid van már! :D
Egyébként a baba miatt is akarom, hogy legyen nagymamája. Akármeddig is, de legyen.
Abban gondolkodok. Hétközbe nappalra már van, csak az esti és hétvégi dolgot kell megoldanom.
:) edes vagy... mar egy ideje foglalkotom a temaval...sik minden osszeallt,h mit szeretnek
Ez egyik félnek sem kellemes időszak, de én úgy gondolom, ha vki már tényleg nagyon szeretne babát bármit megtesz érte. Persze van olyan barátnőm, akik a férjével szintén nem vállalják be a kelletlen részei miatt a lombikot, inkább nevelőszülők lesznek. Nem vagyunk egyformák, de ha erős alapokon nyugszik a kapcsolat bármit kibír!!! Mi pl. megbeszéltük a férjemmel még lombik előtt, ha nem sikerül elfogadjuk.
ok, de áprlisban már lombikozunk
Növekszik mar a pocak:-))
Alakul:-)És mekkora lesz még:-)
Megertelek. Nagyon nagyon nehez. Van apolono aki kijar hazhoz heti 2 alkalommal. Lehet tobbszor, hozzank ennyiszer jott. Leginkabb furdeteshez kellett a segítseg. Kerj akkor pegy apolonot.
Jo ember vagy Manocska...
de Te mar a babadert is felelisseggel tartozol...
hazi apoloszolgalat estleg?
Mondták tegnap a recepción, hogy a doktornőhöz bizony 3-4 hetes előjegyzés van, szóval jó korán kell hozzá jelentkezni. De örülök, hogy elmentek ti is!! Szerintem nagyon megéri!!!
Gica akkor van vele gond, ha még a következő 2 hónapban is lerövidíti a ciklust. 1-2 hónap mensi borulás belefér..
Igen, azért már látni, sőt érzem is!! Sokszor feszül, főleg esténként. Tettem fel képet. :)
Ezert van az ahogy írjatok, a lombik vagy osszetart vagy szethuz egy kapcsolatot. Bizony az apanak is meg kell hozznia a sajat aldozatat es ugye ok masabbak, talan hiubb is nemelyik. Ez csak egyutt megy. Ezert tisztelet itt mindannyiotok parjanak es termeszetesen nektek is.
akkor próbáld meg amit írtam.van honlapjuk.sok sikert hozzá
bizony,egy ilyen tali annyi energiat tud adni...:(
akkor neked is lerövidítette az a 2 hét szedés is.köszi:-)nekem 23 napos lett a ciklusom tőle.az viszont már rossz szerintem
hát ez gáz:-(ha nálam bukott volna ki a gond párom akkor is biztos vagyok benne, hogy mindenben mellettem állna.kicsit feszélyezve érzi magát andrológusnál, de hát én se ugrálok a nőgyógyászatért.ez van....a cél érdekében mindent:-)
De jó úgy örülök!!
Hajdu drnő tényleg jó, és szuper, higy hozzá mentek majd a18 hêten!
Mi is meghánytuk vetettük a dolgokat é mégis el fogunk hozzá is menni az utolsó kötelező 36 hetes uh- ra. Minket ő nagyon meg szokott nyugtatni és szeretném ha ez meglenne szülés előtt.
Hát nem tudom, ők járnak-e házhoz. Betenni nem fogom sehova, ez biztos. Soha többé nem tudnék tükörbe nézni. Azért akárhogy ivott, egyedül nevelt fel. Volt, hogy rokonokhoz küldött karácsonykor, mert nem volt pénz semmire, de velem ezt soha nem éreztette.
hat talan annyi,h nem 30 baora jott meg,hanem 28-ra...
Nem Gica, egyikünknék sem volt smmi gond...nem jött össze. Még spermavizsgálatra is nagy nehezen ment el. Vannak ilyen pasik akik ezt nem értik és nem tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel és nem is akarnak benn résztvenni...na ő olyan volt, és a környezetemben is van egy pár ilyen.
En is a Hospice-t javasolnam, ha meg tudjatok oldano. en ott fogok onkenteskedni,nagyon hiszek a munkajukban
Hat ez valami csodalatos! Egeszseges kislany, kisfiu. De joooo!
Nem otthonra gondoltam. Nem tudom kiírhatom, es foleg nem szerenelek megbantani. A Hospic-re gondolktam. Mondjuk itt nalunk nagyon jo az ellatas es jok az apolok. Az a baj, hogy itt mar nem szabadna onzonek lennie mert rad es a kicsire is tekintettel kell lenni. Nem fogod szivem birni emelni es a tobbi. Ott viszont megfelelo apolast kap es lehet magatol rajon, hogymossze kell szednie magat. Neked viszont segitsegre van szukseged. Jaj istnem.....
de jó vegyespáros:-)örülök nektek:-)na nő már a pocid?
Sziasztok!!
Mi tegnap megjártuk a kombinált tesztet. Hál'Istennek minden eredményem jó lett. Jó sokáig uhuzott a doki, és a végén már nagyon kelletlen volt, rendesen fájt, mert az egyik baba hátrébb van (hátsó fali), és neki nagyon-nagyon nehezen tudta lemérni a tarkóredőjét. Mért sokmindent (fejkörfogat, haskörfogat, combcsont, fejátmérő, szívverés...) szóval kb. jó fél órát voltunk bent. Sőt! Van már tipp is: az egyik baba lány, másik fiú. Persze ez még közel sincs a biztoshoz, de tegnap ezt mondta a doki. A v.v. eredménye is jó lett, szóval teljes nyugi van mostmár a genetikai uhu-ig, ami március. Viszont akkor majd Hajdú dr nőhöz kérek időpontot.
További ajánlott fórumok: