Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Levelezőtárs kerestetik fórum

Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)

2009. jún. 17. 19:30

Sziasztok!

24 éves lány levelezőtársat keres. Kecskemétről várom a leveleket barátság céljából. Most költöztem a városba és nincs senki, akivel eljárhatnék néha :( Írj, válaszolok! e-mail címem: dmon@c2.hu

106. vikus07
2009. jún. 14. 19:19

Sziasztok! 17 éves(lassan 18 :) ) zala megyei lány vagyok és levelezőtársat keresek, velem kb egykorúakat. :) Aki gondolja írjon!!

e-mail címem: vikus07@hotmail.com

Minden levélre válaszolok.:)

2009. jún. 13. 13:41

Sziasztok!

19 éves lány vagyok, levelezőtársat keresek igaz barátság céljából, Debrecen és környékéről várom a leveleiteket, bármilyen témáról szivesen beszélgetek, nem vagyok bulizós, komoly lánynak érzem magam, szivesebben vagyok otthon és inkább beszélgetek stb. Nagyon szeretném ha valaki irna nekem tényleg szeretnék egy igaz barátnőt akivel akár szivesen el is utazhatnánk, meg ilyenek.

Köszönöm.

pass00@indamail.hu

104. barkasz
2009. máj. 28. 15:45

barkasz

Sziasztok

25 éves minden témára nyitott lány vagyok.

Szeretnék olyan személyekkel levelezni akik szeretnek mély dolgokról gondolkodni, beszélni és nem csak a felszínt látják.

Köszönöm

103. almasyv
2009. máj. 20. 20:04

Sziasztok!

Az unokahugomnak keresek levelezőpartnert. Ő 9 éves, vele egykorú levelező társat szeretne. Pár év eltérés nem gond! :). Nagyon szereti a kutyákat, szeret kirándulni, mozogni, biciklizni, gördeszkázni és mindent ami jó és vidám.

Írjátok meg a postai címeteket az almasyv@gmail.com emailcímre , ha lehet pár soros bemutatkozással, esetleg kérdésekkel hogy jobban induljon az első levél.

Köszönöm! :)

2009. máj. 20. 00:02

Sziasztok!

Szívesen leveleznék és barátkoznék 20 év feletti emberkékkel. Megtanultam már én is hogy mennyire törékenyek a kapcsolatok, és mindig szükség van egy segítő szóra.

editta.mano (kukac) freemail. hu

101. 5193772e0c (válaszként erre: 87. - Alfoldi13)
2009. máj. 15. 16:04
Bocsánat, most látom, hogy már nem aktuális, így szíves elnézésedet kérem a zavarásért.
100. 5193772e0c (válaszként erre: 38. - Alfoldi13)
2009. máj. 15. 16:02
Van pár a néninek telefonpartnere, vagy esetleg még szükségeltetik egy ilyen partner, mert esetleg szívesen beszélgetnék a nénivel. Kérlek írd meg, hogy szükséges e még, vagy már olyan sok a jelentkező, hogy a néninek ideje sincs újabb hívásokat fogadni.
99. 5193772e0c (válaszként erre: 8. - 36cb71e089)
2009. máj. 15. 15:57

Szia!

Ha gondolod szívesen leveleznék Veled, de kérlek előbb írd meg miről is szeretnél levelezni, milyen problémád van, vagy mi érdekel. Egyébként szeretek levélformájában beszélgetni. Lehet így nyilvánosan is, de lehet úgy is, hogy privát küldöd. Mindkettőnek örülök, és várom a jelentkezésedet, ha gondolod.

2009. máj. 15. 11:34

Sziasztok!

Postai úton leveleznék bárkivel, akár egy kis angol gyakorlás céljából, akár magyarul is.

Írd meg a címed, ha hasonlóképpen gondolod: zsupan@t-online.hu

2009. máj. 10. 12:29

Sziasztok!

Szeretnék levelezni kortól, nemtől függetlenül bárkivel, aki most tanul, vagy esetleg tanult spanyolul. Én most kezdtem neki, így barátkozás, és gyakorlás szempontjából is örülnék egy beszélgető partnernek. Ha te is most indulsz neki ennek a gyönyörű nyelvnek, írj, és ha gondolod menjünk együtt!

email címem: katka.26@citromail.hu

96. Efii
2009. máj. 9. 20:13

Sziasztok!

17 éves, váci csajszi vagyok. Szívesen leveleznék 15 év feletti fiúkkal és lányokkal.Majdnem minden témához hozzá tudok szólni, nyitott és őszinte embernek tartom magam.

email címem: toth.evelin@dunaweb.hu

2009. ápr. 23. 14:07
szivesen megismerkednénk valahol a balaton közelében élő családdal mi buda közelében élünk..családiházban...
94. e12ac2bb5c (válaszként erre: 92. - Anyuci91)
2009. ápr. 23. 13:56
Irtam privát,de ha jóbban körülnézel ahelyett,hogy le teremtesz a 94. hozzászólásnál is ott van a jó email . Eleve már rosszul is irtad le . Szóval kicsit nézzünk körül utána törjél pálcát felettem
2009. ápr. 22. 15:56

Sziasztok!

Barátság céljából szeretnék levelezni, bárkivel! Minden levélnek örülök! Hagyományos úton is levelezhetünk! Msn is jöhet. :)

Szeretek levelezni, filmet nézni, olvasni. És még sok minden más! Politika no.

2009. ápr. 22. 12:51

Kedves Rika55@vipmail.hu.

Neharagudj szerettem volna neked küldeni levelet, azt hiszem, ha nem tévedek te laksz Székesfehérváron. Mikor elkezdtem az irást a gép kijelezte ilyen felhasználó nem létezik, ne haragudj, de ha valaki levelezőpartnert keres és azt mondja magáról nyilt és őszinte lehet.

Ne adjon meg rossz email cimet, akkor hogyan szeretnéd fenntartani valakivel a kapcsolatot?

Ha ugy gondolod rossz helyen járok akkor elnézésedet kérem. Én szivesen szóbaállok veled, de mindenkinek mondom nem dijazom, ha becsapnak.

Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91.

Nekem jó email cimem van Anyuci91@gamil.com.

2009. ápr. 15. 08:37

Sziasztok! Szívesen leveleznék e-mailon .Magamról: őszinte és nyilt vagyok 50-túli nő .

rika_55@vipmail.hu

2009. ápr. 14. 17:23
Sziasztok! Postai úton szeretnék levelezni. 20 éves Pest megyei lány vagyok. Nemtől, kortól függetlenül szívesen leveleznék bárkivel. Ha van kedved, elkérheted a címemet priviben, vagy e-mailben. tinka13@freemail. hu
89. judy'
2009. ápr. 13. 21:32

Sziasztok!

Levelezőtársat barátot keresek, akivel mindent meg lehet beszélni, és őszinte. Magamról 50-es nő vagyok.

E-mail:jutka310@freemail.hu

2009. ápr. 10. 17:19
Van valakinek Skype-ja? Barátkozni vágyó emberek vegyetek fel ismerősnek! Katt a nevemre a skype nevemért!
2009. ápr. 1. 20:09
az adatlapomon minden le van irva...sajnos a mamám meghalt hirtelen
2009. ápr. 1. 17:11

T. Alföldi13!

Olvastam üzenetedet, de kérlek szépen ezt a Kedves

Irénke nevű hölgy, vagy te add meg, ha lehetséges a

freemail cimedet, akkor én is szivesen társalognék egy rendes megbizható, megértő levelezőtárssal.

Ha ez problémát jelent akkor nekem megfelel a hagyományos postai uton is.

Én megadom a cimemet: anyuci91@freemail.hu

Szivélyes üdvözlettel és várom a választ.

Előre is köszönöm

2009. ápr. 1. 15:51

Kedves Cirmix21!

Megadom az imél cimemet Anyuci91@gmail.com

Ha nem ezen szeretnél levelezni, akkor nyugodtan

irhatsz a Fórum levelezőtárs kerestetik rovatba küldheted üzeneteidet.

Szivélyes üdvözlettel:

Anyuci91 Várom válaszodat.

Szioka

2009. ápr. 1. 15:43

Kedves Annamari 1982!

Örülök, hogy te is levelezőtársad keresel, mert bármit megoszthatsz olyan személlyel, aki veled szemben őszinte, rendes, megértő, megbizható. Ne törödj a köztünk lévő nagy korkülönbséggel igyekszem megérteni tégedet.

anyuci91@gmail.com

Szivélyes üdvözletemet küldöm.

Várom válaszodat.

2009. ápr. 1. 15:40

Sziasztok!

Szívsen barátkoznák,leveleznék.22 éves vajdasági lány vagyok.Többet megtudhatsz rólam ha írsz!

E-mail:zanzi87@citromail.hu

2009. ápr. 1. 15:30

Kedves cirmix21!

Szeretnék veled megismerkedni és őszinte barátságot kötni, légyszives irjál magadról felételem az mindig légy rendes és megbizható. Ha Te is ugy szeretnéd várom válaszodat. Minél előbb jelentkezz!

Szivélyes üdvözlettel:

Anyuci91 Ok rendben!

81. cirmix21 (válaszként erre: 15. - Endris)
2009. ápr. 1. 11:57

Szia! Ha akarsz, akkor levelezhetünk!

várom válaszodat!

szia

80. cirmix21 (válaszként erre: 51. - 650ba6bdc0)
2009. ápr. 1. 11:53
szia! ha van kedved egy siófoki lánnyal levelezni, akkor válaszolj! szia
2009. márc. 30. 15:55
a 80 as beirás érvényét vesztette...
78. megi82
2009. márc. 30. 13:28

Sziasztok!

Szívesen barátkoznék, leveleznék! 26 éves paksi lány vagyok.

E-mail: mmmegi@citromail.hu

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook