Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
sziasztok, szívesen leveleznék lányokkal - fiúkkal 16-30 év között.
Tamás vagyok 20 éves
Sziasztok!
17-30 éves korig keresnék levelezőtársat, de hagyományos úton :) Akit érdekel, az írjon nyugodtan! :)
Sziasztok!
Olyan emberekkel szeretnék levelezni, kortól és nemtől függetlenül, akik talán velem együtt érzik hogy mit is jelent az hogy élet, lét, világ, halál, szeretet, jó, rossz...és mind olyan dolgok még amiket emberi ész és értelem nem tud felfogni.
partyup@citromail.hu
Sziasztok, Tamás vagyok!
Szeretnék levelezni 16 - 30 éves korig főleg lányokkal, de fiúk is írhatnak, hobbiról és más érdekes dolgokról.
emailban: ferencvaros11@citromail.hu
Levélben: Melnek Tamás 2060 Bicske Akácfa utca 7 1/6
Hali!
Egy 18 éves csajszi vagyok és szeretnék levelezni hasonló korúakkal. Ha te is sokat unatkozol, írj :P Email: winnie_megan@yahoo.com Puß! ^^
Sziasztok!
Én egy 16,5 éves lány vagyok, aki eddig még nem talált jó levelező társakat, barátokat. Érdekel a zene, sport, természet, harcművészetek, könyvek, egészség és hasonlók. Ha van kedvetek velem e-mailozni, akár még MSN-ezni is akkor csak bíztatni tudlak Titeket! e-mail:flower0277@windowslive.com
Köszi
OTTó Rothe strasse 43 07549 Gera Daischland /németo/
Anti németországi cime aki leveleket vár lányoktól és fiuktól..és testvérektől rokonoktól,ismerösöktől... Gulyás Antal... Minden oké ma dolgozott először a német tanfolyam után csak remélni tudom..hogy prerfekt tudással érkezik vissza...hátha a leveleket német angol és magyar nyelven is várja postán és neten iwiwen vagy emailen is...
Sziasztok! Ha van kedvetek egy 26 éves pesti vak csajjal levelezni, akkor bátran. Szeretek sportot nézni, jönni-menni nevetni, ismerkedni, beszélgetni, vagy csak úgy lenni. Dolgozom, most kezdek egy informatikai cégnél, ügyfélelégedettségi felmérőként. Szép napot
Ja ha szeretnétek, akor az
annamarip1@freemail.hu címre írhattok
Üdv :)
16-19-ig szeretnék lehetőleg hagyományos úton levelezni fiúkkal-lányokkal bármilyen témában. Az e-mail vagy MSN is belefér, de legjobb lenne kézzel. :D
Adatlapomon ott van minden infó, ide csak annyit írok, hogy a rock és a pop a kedvencem, sportban pedig a snooker.
zsezse12@freemail.hu-ra várom a leveleket. Kösz, Szép napot :)
Sziasztok,46 éves nő vagyok,állando levelező partnert keresek.Szeretem az állatokat,internetezni/igaz kezdö szinten/kert,egészség stb érdekel.Ha valaki hasonloan vélekedik irjon.
rozsa1220@freemail.hu cimre.
Én 19éves lány vagyok. Szivesen leveleznék én is hasonló koru lányokkal. Igazándiból nicns sok barátom ezért nem is nagyon járok el sokfelé, sok időt ülök a gép előtt, szivesen járnék inkább társaságba de ha csak ez marad akkor szeretném itt jó érezni magam 1-2 állando levelezőpartnerrel.
Várom az üziket: sikizita@gmail.com cimre :)
Sziasztok!
Én egy 11 éves lány vok és naon szeretem a kutyákat.
Szóval aki szereti a kutyikat és akar postán levelezni az írjon. E-mail címem: j_dalma@freemail.hu
Címem: 8220 Balatonalmádi Ferenczy Károly utca 2.
American Cowboy seeking to correspond with male/female open-minded,
mature long letter pen pals. I enjoy danger, extreme sports, music,
reading, travel, animals, dancing, giving advice, beach partying, fast
cars and foreign girls. Send photos. Will answer all letters in
English only.
Lonnie Cox, 710968, 1800 Luther Drive, Navasotha Texas 77868, USA
Sziasztok!
13 éves vagyok és lány.Szeretem az állatokat, a sportokat.Aki szertne velem levelezni: e-mail címem: gigaliga@freemail.hu msn: ha írsz megadom :P
Sziasztok!
Szeretnék interneten levelezni (e-mailben, vagy msn-en) 10-15 éves kutya- és/vagy lószerető lányokkal. Én 12 éves vagyok most, de alig egy hónap híján 13. Ha van kedvetek, írjatok: badger.jennifer@citromail.hu vagy vegyetek fel msn-re: jency95@hotmail.com
sziasztok!
Én az anyukámnak keresek levelező társat, ő 59 éves.Nagyon magányos, és egy barátnő nagyon elkelne neki.Írj privát
Sziasztok! Nos ha valakinek lenne kedve egy 26 éves pesti vak csajjal levelezni, akr emailben, akár postán, az dobjon meg egy maillel:))) Szeretek olvasni, jönni-menni ismerkedni, sportot nézni, viccelődni. Vannak állataim is. Szeretem a kisbabákat is, bár nekem még nincs. Dolgozom emellett tanulok.
Nos aki szeretne az írjon:
annamarip1@freemail.hu
Sziasztok! 13 éves vagyok,célom az ismerkedés.
Bármilyen nemű és korú emberkék leveleit várom.
Szóval ha kedved van új barátot szerezni írj nyugodtan.
pofazacsik@freemail.hu