Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy 23 éves fiú vagyok aki levelező társakat keres! Ha szeretnél megismerni és többet megtudni rólam akkor írj az e-mail címemre: norbiii22@freemail.hu
Bárki írhat, nem kötöm meg a nemet és a kort!
Sziasztok!
22 éves egyetemista lány vagyok Budapestről. Ha lehet, postai úton szeretnék levelezni bárkivel (korra, nemre való tekikntet nélkül). Imádok olvasni, zenét hallgatni, sétálni a kutyusommal. Ha angolul szeretnél levelezni, abban is benne vagyok :). Levelezési címememt a petymeg@chello.hu emailcímről kérheted el.
Sziasztok! Én egy 17 éves gimnazista lány vagyok. Nagyon régóta keresek levelezőtársakat (lehetőleg hagyományos úton) ismerkedés céljából. Lányok és fiúk egyaránt írhatnak, szívesen beszélgetek mindenről. Érdeklődési köreim: művészetek, film, bulizás.
Címemet itt tudod elkérni: evelyn86@freemail.hu
Sziasztok!
Barátnő kerestetik!!! Levelezés, msn, stb.... kizárólag barátság céljából! Írjatok!!!
Sziasztok.
Levelezőtársat keresek a báttyámnak!
Akik megigérték hogy irnak a tesómnak azok irjanak ha komolyan gondolták. Sajnos egy levet se kapott. :(
Ne email cimet irjatok a boritékra mert csak hagyományos levet tud fogadni-küldeni.
Előre is köszönöm hogy irtok neki.
Sziasztok!
12 éves vagyok, szívesen leveleznék 12-15 éves fiúkkal/lányokkal. Szeretek, sétál,vásárolni,olvasni,gépezni.
Email címem: bheni98@citromail.hu
Sziasztok!
Egy 22 éves fiú vagyok aki levelező és szabadidőtársakat keres!
Rendkívül nyitott érdeklődésű vagyok és hasonló nyitott lányok, esetleg fiúk leveleit várom a
norbiii22@freemail. hu
e-mail címre!
Sziasztok!
Egy 22 éves fiú vagyok aki levelező és szabadidőtársakat keres!
Rendkívül nyitott érdeklődésű vagyok és hasonló nyitott lányok, esetleg fiúk leveleit várom a
norbiii22@freemail.hu
e-mail címre!
Sziasztok!
Dorina vagyok 14 éves. Levelező társat keresek nagyábbol 14-16 éves fiúkat/lányokat!
Sziasztok!
Egy 21 éves budapesti egyetemista srác vagyok. Barátság céljából szívesen leveleznék olyanokkal (lányokkal, fiúkkal egyaránt), akik szeretnek jókat beszélgetni, bármiről, komolyabb dolgokról is, vagy ha csak szeretnéd elmondani valakinek az örömödet-bánatodat, én nagyon szívesen olvasom, és mondom el, hogy mit gondolok róla (azt szokták mondani, hogy jó gondolataim vannak). Ha netalántán félénk vagy, az nem akadály, sőt nagyon örülnék, ha segíthetnék abban, hogy megnyílj valaki előtt, mert én kíváncsi vagyok Rád. Hátha egy jó barátra lelünk egymásban! :D És mindenkinek válaszolok! Várom a leveled! ;)
Amit szeretek csinálni: sétálni, felfedezni a város különböző pontjait, érdekes helyekre járni, fényképezni, túrázni, vagy tanulni másoktól különféle "kreatív dolgokat" XD (pl. gyertyaöntés, ajándékkészítés stb.), érdekel, ha valakinek valamilyen különleges hobbija van (hátha kedvet kapok hozzá :D) vagy ha művészettel foglalkozik (rajz, irodalom, festészet, zene stb), például ha verset írsz, azt szívesen elolvasom, és elmesélem, hogy én mit "alkotok." XD Futni szoktam járni. És szeretem a teát! :P
E-mail: peti.mk@gmail. com
Sziasztok! Egy 16 éves lány szeretne levelezőtársakat találni!
E-mail címem: melinda16@velvet.hu
Sziasztok!
Dani vagyok Budapestről,aki szeretne levelezni,nyugodtan írhat.
szijjasztok :)
13 lányka vagyok Szerbiábol ugyszint :P Levelezőtársat keresek naggyábol, mondjuk 12-16 éves fiukat/lányokat :D ckis e-mailen :P nagyon xeretek vásárolni,ismerkedni :)
(Am minden levélre válaxolok :P) :D
E-mailem: reiyna.chan@gmail.com
Sziasztok!
22 éves nő vagyok,Szerbiában élek.
Levelező társat keresek!
Aki szeretne velem levelezni nyugodtan írjon:
gykati88@hotmail.com
Sziasztok! 26 éves lány vagyok Hajdú-Biharból. Levelezőtársakat keresek.
natalialia@freemail.hu