Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok! Nos ha van kedvetek egy 27 éves pesti vak csajjal levelezni, akkor csak bátran.
Imádom a gyerkőcöket, ilyen fősulit is végeztem, szabadidőmben szeretek jönni-menni nevetni ismerkedni, beszélgetni sportot nézni.
Ha van kedvetek írjatok az
annamarip1@freemail.hu
címre.
Szép napot s mosolyt:))) Ancsa
Szia!
Szívesen leveleznék veled! Én még 32 éves nő vagyok. Nagyon szeretek levelezni (hagyományos úton is), filmet nézni, mozizni, és még sok más. :)
Sziasztok!
Szívesen leveleznék, barátkoznék. 38éves budapesti nő vagyok, sok téma érdekel.
pilar71@freemail.hu
Sziasztok!
Barátság céljából szeretnék levelezni, bárkivel! Minden levélnek örülök! Hagyományos úton is levelezhetünk! Msn is jöhet. :)
Szeretek levelezni, filmet nézni, olvasni. És még sok minden más! Politika no.
Sziasztok!
Barátság céljából szeretnék levelezni, bárkivel.
Magamról pár szóban: 24 éves lány vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, mozizni, sportolni, beülni egy hangulatos kávéházba, teaházba. Imádom az állatokat, természetet is.
Minden levélnek örülök!:)
mandarin848@citromail.hu
Sziasztok.Szívesen leveleznék 24-től bármilyen korig bárkivel,aki szeret beszélgetni,elmélkedni az élet dolgain.De szívesen megismerkednék olyan Japán nemzetiségű emberekkel,akik szívesen adnának ízelítőt a kultúrájukból.Gyakorolhatnánk angolul is bár elég gyenge vagyok,de nagyon szeretnék összeismerkedni egy ilyen fiúval vagy lánnyal.Szigorúan csak levelezés és barátság :-)
bárkinek van kedve írjon a címemre,de tőlem ha megbeszéljük hagyományos módon is levelezhetünk,írj:
miharu6@citromail.hu
Szeretnék levelezni 20 év feletti fiúkkal lányokkal.Kizárólag levelezésés céljából. Nézd meg a weblapom kezdésnek eleget megtudhatsz rólam :) [link]
E-mail címem: lindemann85@gmail.com
Üdvözlet mindenkinek!
19 éves heves megyei lány vagyok, és levelezőtársakat keresnék, főleg velem egykorúakat, vagy idősebbeket. Hagyományos postai úton szeretnék levelezni!
Szeretem a könyveket, állatokat, jó filmeket, de szinte bármiről el tudok beszélgetni, sokminden érdekel.
Sokat vagyok egyedül, valamint szeretek írni, ezért gondoltam, hogy keresek magamnak egy levelezőtársat, így akadtam rá az oldalra is.
Ha valakit érdekel, akkor írjatok a heylonara@hotmail.com email címre, és megadom a levelezési címemet.
Sziasztok.
Levelezőtársat keresek hagyományos úton. Minden levélre válaszolok.
Melnek Tiborné
2060 Bicske, Akácfa utca 7 1/6
az e-mail címem:
fecsenge kukac gmail.com
Sziasztok! 21 éves srác vagyok, műszaki informatikus végzettségemet igyekszem megszerezni, de ez nem jelenti azt, hogy csak ez a téma érdekel, sőt...szeretem a történelmet, az irodalmat, játszottam hangszeren, énekeltem énekkarban is többek között. Őszinte, közvetlen, figyelmes ember próbálok lenni, azt nem mondom hogy az is vagyok, ezt ki-ki döntse el maga, mennyire járok sikerrel :) Szeretnék levelezni hasonló korú és beállítottságú emberekkel, mint amilyen én is vagyok. Ha valaki esetleg írna is, arra az esetre megadom az e-mail címem :D (a @ jelet mellőzném, mert bizonyos programok szeretik listára tenni a címemet és reklámanyagokkal megtölteni, átírás értelemszerűen):
pogisti kukac gmail.com
Üdv: István
Sziasztok!
Szeretnék levelezni 14-17 éves fiúkkal, lányokkal!
E-mail címem:mucsiadri@hotmail.com Mindenkinek válaszolok!:)
Sziasztok:)
Szetnék e-mail-ezni vagy msn-ezni 15-18 éves fiúkkal vagy lányokkal bármilyen témában.
MSN: b.angi001@hotmail.com
e-mail: borbas_angela@freemail.hu
Kedves Mindenki!
Tegnap este rájöttem, hogy minden ismerősöm „révbe ért”. Családi elfoglaltságok miatt már nem érnek rá annyira mint a régi szép időkben. Ezért keresnék először levelezőtársakat nemtől és életkortól függetlenül. Amennyiben van mit egymásnak mondanunk úgy jó lenne havi 1-2 alkalommal közös programot is szervezni.
31 éves Bp-i lány vagyok. Szeretem a színes egyéniségeket, a szép dolgokat és történeteket, a vidámságot, a meghökkentő dolgokat, a természetet. Szeretem a finom borokat, a különleges teákat is.
tndeko@gmail.com
Sziasztok!
24 éves lány vagyok.Életvidám,lökött,néha hisztis-lelkizős:)
Szeretem a hajnalig tartó beszélgetéseket és imádok új barátokat megismerni!
Ha van kedved írj:
andired@citromail.hu
Sziasztok! 59 éves vagyok, hasonló korúakkal szeretnék levelezni.
e-mail cím: szmagdolna@citromail.hu
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek 17-25 év között. Leveleiteket előre is köszönöm!
e-mail cím: zsuka8@gmail.com
Sziasztok!
Táncosokkal szeretnék levelezni, bármilyen nemű, bármilyen korosztályú.
seres.zsani@gmail.com
Köszi =)
sziasztok, szívesen leveleznék lányokkal - fiúkkal 16-30 év között.
Tamás vagyok 20 éves