Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
hali!
13 éves lány vagyok,de bárkivel és bármivel szeretnék levelezni lehetőleg postai úton:) (kor nem számít!!)
írjatok!:)
Sziasztok!Egy 24 éves fiú vagyok aki levelezőtársakat keres nemtől és kortól függetlenül.
Részletek az adatlapomon! E-mail: levelezo87@freemail.hu
Szia!
18 vagyok, A Békés megyei Mezőkovácsházáról. Szeretnék levelezni lányokkal és fiúkkal egyaránt. Éretebb vagyok mint a korombeliek. A helyi gimnáziumba járok, németül és angolul tanulok. A kortól függetlenül szeretnék levelezni. A lényeg hogy értelmesen beszélgessünk. Kérlek kímélj az arrogáns megjelenéstől. Bármiről szívesen beszélgetek. Zenéről, bánatról, boldogságról. Tökéletes hallgatóság vagyok. Bármit elmesélhetsz nekem, később ez kölcsönös lesz. Szóval ha szeretnél egy értelmes, megértő, szókimondó, lánnyal levelezni írj bátran. Valamint szívesen levelezek németül, tanulás céljából. Írj. A válasz biztos!!! :)
Várom leveledet.
Magyarország. Mezőkovácsháza. 5800. Kinizsi Utca 17.
Sziasztok!
Komoly szándékú levelezőtársakat keresek kortól és nemtől függetlenül!
Érdeklődési köreimről az adatlapomon olvashattok!
E-mail címem: levelezo87@freemail.hu
Sziasztok!
Levelező partnert keresek, 18-25 éves korú fiúk személyében, akik lehetőleg Somogy megyében, vagy nem messze innen élnek. Őszinte, kedves és tisztelettudó srácok leveleit várom. Nem olyan jellegű eszmecserére vágyom, mint amit chaten lehet tapasztalni! e-mail címem: gundimissyxi@gmail.com
További szép napot mindenkinek! :D
Sziasztok
23 éves vagyok és barátszerzés céljából írjanak lányok kor nem számít csak lehessen vele bármiről beszélgetni és ne csak 1 mondatban.
Szívesen leveleznék velem egykorú /17-18/ lányokkal vagy fiúkal szinte bármiről.A lényeg,hogy ne egy mondat legyen.Hogy engem mi érdekel az adatlapomon megtalálod...
E-mail címem:
scottlandlover@gmail.com
Várom az üzeneted!
Sziasztok!
Komoly szándékú levelezőtársakat keresek kortól és nemtől függetlenül!
Érdeklődési köreimről az adatlapomon olvashattok!
E-mail címem: levelezo87@freemail.hu