Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Jó barátok reményében szeretnék levelezni szinte akárkivel baráti alapon :) Esetleg még össze is járhatunk ha olyan jó barátság alakulna ki :)
Ha gondolod írj üzit és cserélünk e-mail, msn, közösségi oldal elérést, levezező címet. . . amit szeretnél megbeszéljük :)
20 éves leszek, idén érettségizek, tolna megyei vagyok, érdeklődésem sok színű.
Köszi szia ;)
Sziasztok.19 éves srác várja 17-20 éves lányok üzeneteit e-mailben, lvelezés céljából. Imádok sportolni, znét hallgatni és a barátokkkal utazgatni.
E-mail: mmaboy1992@citromail.hu
Sziasztok!
21 éves egyetemista és mellette dolgozó nő vagyok, barátokat, új kapcsolatokat keresek. Szívesen leveleznék hagyományos postai vagy emailezés útján korombeli, fiatal nőkkel itthonról vagy külföldről. Az oldalon privát üzenetben elértek :)
Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Szeretnék barátság kialakítása céljából levelezni, új emberekkel megismerkedni, akikkel programokat is lehetne a későbbiekben szervezni.
Én egy 29 éves, Budapesten élő lány vagyok, nagyon szeretek színházba, moziba, koncertekre járni, kirándulni. A lényeg, hogy ne a TV előtt kelljen egyedül üldögélni:(
Ha érdekel a dolog, írhatsz üzenetet és megadom az e-mail címemet. Szép estét kívánok mindenkinek!
Végre süt(ött) a nap! :)
Sziasztok!
Olyan emberek tarsasagat keresem (nemtol es kortol fuggetlenul), akik nem mennek el az elet apro csodai mellett, akik nem hagyjak szo nelkul azt, ha a let nagy kerdeseit feszegetik, akik hiszenk meg az oszinte, igaz baratsagban es vallaljak a siras kockazatat is. Es akikbol idovel olyan barat lehet, akiknek az egre is lehet irni.
E-mailben es klasszikus levelekben is szivesen ismerkednek!
Bonca
Sziasztok:)
Én egy 18 éves lány vagyok, idén érettségizek. Szívesen leveleznék, hozzám hasonló korú lányokkal. Szinte minden téma érdekel. :)
Akinek megtetszett a hirdetésem írjon nyugodtan privátot :)
Sziasztok!
Olyan levelezőtársat keresek aki nem áll le a levelezéssel egy-két levél után mert az nem esik túl jól,gondolom másoknak sem.Hosszú távú levelezést és barátságot keresek;életkor,lakhely,vallás,szexuális beállítottság stb.nem számít.Én 15 éves vagyok de sokan mondták már hogy érettebb vagyok a koromnál.Szóval bárki írhat,akár tanácsot keres a mindennapi problémák megoldására,csak beszélgetni,panaszkodni szeretne vagy örömhíreket szeretne közölni valakivel.És komolyan mondom,a kor nem számít! Egyébként néha elég őrült tudok lenni és vannak furcsa dolgaim,de gondolom,azok mindenkinek vannak.És tényleg bármiről el tudok beszélgetni az emberekkel.Szóval,ha meg akarsz ismerni egy jószívű,őszinte és kissé dilis lányt,írj egy privát üzenetet vagy e-mailt ide: catidollie@gmail.com
Ui.: ha esetleg angolul szeretnél velem levelezni,akkor is nyugodtan írj,imádok angolul levelezni.:)
Szervusztok!
Olyan levelezőtársat keresek, akit valóban minden téma érdekel. Nem egy adott diskurzusban való lexikális tudás érdekel, hanem a minden irányról való vélemény. Szép napot mindenkinek!
Hello!
Lány levelező partnert keresek hosszútávra vagy esetleg bármi másra nálam a külsö nem számít a belső sokkal fontosabb. Ha jól elvagyunk és szeretsz levelezni bármiről csak írj és küldöm az elérhetöségemet. Össze is járhatunk ha olyan jól elvagyunk semmi rossznak nem vagyok elontoja.
Hali!
Majdnem egy évig leveleztem egy török lánnyal és most, hogy véget ért, üresek a hétköznapjaim. Hiányzik, hogy minden nap lesem a postaládát érkezett-e valami nekem.
Rólam annyit, hogy 20 éves vagyok, zenész és tanuló. Pesten élek.
Akit érdekel a dolog az írjon nekem erre a e-mail címre, aztán megbeszéljük: malcolm.young@freemail.hu
Jó barátok reményében szeretnék levelezni szinte akárkivel baráti alapon :) Esetleg még össze is járhatunk ha olyan jó barátság alakulna ki :)
Ha gondolod írj üzit és cserélünk e-mail, msn, közösségi oldal elérést, levezező címet... amit szeretnél megbeszéljük :)
20 éves leszek, idén érettségizek, tolna megyei vagyok, érdeklődésem sok színű.
Köszi szia ;)
Sziasztok!
39 éves vagyok, de belül örökké fiatal. :)
Szívesen leveleznék, barátkoznék, akár a skype-on chatelgethetnénk is, ha van itt, aki használja.
email: aukciosoldalak@gmail.com
szívesen barátkoznék, akár napi szinten tudnánk levelet váltani, chatelni, sokat vagyok a gépnél.