Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Üdvözlök Mindenkit!
Szívesen leveleznék akárkivel 25 éves kortól akár 80 éves korig.
Fő érdeklődési területem a kortárs magyar és világirodalom, pszichológia, szociológia, társadalomtörténet, igazi filmes alkotások, sokszínű, változatos kultúra, fesztiválok, turizmus, természet. Emailon is fogadok leveleket.
bicz.dniel@gmail.com a címem, ha postai úton szeretnél levelezni, akkor írj egy üzenetet nekem, és megadom a címemet, köszönöm.
Sziasztok. Mail cimem publikus, ott lehet zavarni ha van kedved hozzá.
~_~
39 éves vagyok, levelezőtársakat keresek, írjatok!
Címem: csengele @ postafiok.hu
Aki szeret levelezni, írjon nekem!!!! Itt vagy az email címemre. Köszönöm! :)
Szép napokat!
Sziasztok! Szívesen leveleznék olyan emberekkel, akiket érdekel az irodalom, esetleg írnak is,vagy csupán csak szeretnek olvasni.
21 éves lány vagyok, a média világában sürgök-forgok, de ha az időm engedi a könyvemen dolgozom, túrázgatok, utazgatom. Laza, vidám, vicces, néhány dologban kissé konzervatív vagyok, aki nyitott szemmel járkál a világban. Elsősorban idősebekkel leveleznék vagy velem egykorúakkal.
A legfontosabb: hagyományos, postai úton szeretnék levelezni, az e-mailes levelezés olyan merevnek tűnik nekem.
Ha szeretnél levelezni, akkor írj az e-mail címemre. Ide nem szeretném leírni a címemet.
annejanekeating@citromail.hu
Sziasztok!
Szívesen leveleznék bárkivel aki komolyan gondolja a levelezést és ír nekem :-)
Én 23 éves lány vagyok :-)
Szeretek levelezni, zenét hallgatni, nagyon szeretem a gyerekeket, állatokat ,főként a cicákat :-)
Már rengeteget csalódtam emberekben , főként a szerelemben :-( Nem elég valakit szeretni ,mert az sokszor kevésnek bizonyul.....
Ha esetleg van kedvetek írjatok nekem:-)
Szia Icusss,
Éva vagyok, 47 éves, Nagyváradon lakom és szívesen leveleznék veled... csak úgy lazán, de mégis hosszú távon!
Bízom benne, hogy válaszolsz nekem.
scheva64@yahoo.com
49éves nő vagyok, szívesen leveleznék veled aki szintén nő vagy s szeretsz levelezni...csak úgy..lazán:)...de mégis komolyan.
Szia
Szia!
Én is szívesen levelezem veled, ha gondolod, írhatsz üzit nekem is. Egyébként emailes levelezés nem jöhet szóba, csak postai? Mert láttam, megadtad a postacímed is. Egyébként Dóra vagyok, 26 éves. Ide is írhatsz: prvll@freemail.hu v. drabartal5@gmail.hu
Várom leveled!
Szia!
Szia Tünde!
Szívesen leveleznék veled, de vmi kezdőlöket kell, hogy tudjak is miről írni:) mesélnél kicsit magadról:)
18 éves lány vagyok és levelezni szeretnék, olyannal aki komolyan is gondolja! Bármiről nagyon szívesen beszélgetek :) Várom leveleiteket: Szabó Tünde Hajdúböszörmény Rác u. 8 4220
Minden levélre válaszolok :) Várom leveleiteket :)
Sziasztok! Nos ha van kedvetek egy 29 éves pesti vak csajszival megismerkedni, akkor csak bátran:))) Szabadidőmben szeretek jönni-menni nevetni olvasni, beszélgetni, ismerkedni, új embereket felfedezni. Alapjáraton vidám mosolygós vagyok:)) Ha szeretnél rólam többet megtudni akkor írj az
annamarip1@freemail.hu címre
Szia!
Ha írsz egy email címet, írnék neked. Én szívesen leveleznék veled.
Szia!
Én 26 éves vagyok, ha gondolod, levelezhetünk.
A címem: drabartal5@gmail.com, vagy prvll@freemail.hu. Ezek közül bármelyikre írhatsz.