Krízishelyzetbe került Erőss Zsolt és társa. Mi a véleményetek? (beszélgetés)
Elbeszélünk egymás mellett azt gondolom. Természetesen értem mire gondolsz és egyet is értek vele.
De neked is azt tudom írni, mint előzőleg leírtam.
Mérje fel mindenki meddig képes azt úgy csinálni ami boldoggá teszi amíg nem veszélyezteti az életét.
Hiába leli valaki az ökölvívásban az örömét, ha nem olyan tehetséges, vagy már kiöregedett ne álljon le bokszolni a regnáló világbajnokkal, mert akár az életébe is kerülhet.
Nem érted, hogy nem az a lényeg, hogy milyen tetteket hajtott végre? Hanem az, hogy pontosan úgy élte az életét, ahogy az boldoggá tette. Tök mindegy, hogy megmászod a legmagasabb hegyet, vagy hogy kavicsokat gyűjtögetsz-e Dominikán, ha az tesz boldoggá, elégedetté és tartalmassá az életedet.
Van akié úgy az, hogy hetente elolvas egy könyvet, van aki fut napi tíz kilométert. Ő hegyeket mászott.
Attól még lehet véleményem nem?
Vagy csak azért, hogy mindenkinek tessen leírjam én is azt, hogy milyen nagy tettet hajtott végre stb?
De ő nem lett volna boldog mondjuk egy irodai munka mellett ..... ő így érezte teljesnek az életét, így volt boldog.
Akinek más a habitusa, az nyugodtan éljen aszerint .... a lényeg, hogy az lenne ideális, ha mindenki úgy és annak élhetne, amit szeret, amiben örömét leli.
Ez igaz. Elüthette volna egy autó, fejére eshetett volna egy virágcserép stb...
De a fenti mondatnál ott a volna.
A tény viszont az, hogy már nem él.
Továbbra is tartom éljen az ember szürke pontként anélkül, hogy valami nagy dolgot csinál, mint, meghaljon egyesek szemében hősként negyvenegynéhány évesen.
Sajnos az a helyzet, hogy a téma aktualitását vesztette, mivel akkor lett inditva a fórum, amikor még épp, hogy csak eltűntek és volt remény az életben maradásukra és megtalálásukra.
Sajnos mára már tudjuk, nincs remény.
A másik meg, hogy már egészen másról szól a dolog, elsősorban a feleség gyászáról. Ki hogy vélekedik róla. NEM EZÉRT INDULT A FÓRUM.
És hát az indulatok nagyon elszabadultak, megint, ahogy ez lenni szokott, egymás pocskondiázása a téma. Ezt nem szeretném tovább látni. Aki úgy gondolj,a hogy van még értelme egy hasonló fórumnak, az nyisson egy másikat. Ez már meghaladta azt, amiért létre jött.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- Ki hogyan bírja még fizetni hiteleit a gyengülő forint miatt? Veszélybe került e a házad, kocsid?
- Hogyan kerültem a pokolba
- Hogy vészelitek át életetek krízishelyzeteit?