Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen? fórum

Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen? (beszélgetés)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
534. NataliaWeiss (válaszként erre: 532. - Tundeva)
2011. jan. 21. 08:28

Örülök, hogy jó híreket kaptál a nőgyógyásznál. Kicsit informálódtam így én magam is, mert ha szednem kell a gyógyszert továbbra is esetleg, akkor is bevállalható a baba biztos nálam is.

Nekem is vannak extrák most nagyon, valami van a levegőben:( tegnap is többször éreztem őket és nagyon rosszak voltak. És még egy hónapot várnom kell:( pedig olyan jó lett volna túl lenni rajta...

2011. jan. 20. 22:17

fú én nem de engem érdekel!!!:)

örülnék neki ha leírnád ide miket tudsz:)

és szurkolok a babaprojektért!:)

532. Tundeva (válaszként erre: 531. - Anyett101)
2011. jan. 20. 20:23

Ne izgulj, nem szabad mindjárt a legrosszabbra gondolni! Én is csináltattam teljes vérképet, így kizárható pl hogy a pajzsmirigy probléma áll a háttérben. Autoimmun is lehet valóban, de ne parázz rá, annak is annyi változata van...

Én ma voltam nőgyógyásznál (épp most váltottam, ma voltam nála először), és megnyugtatott, hogy szülhetek akár természetes úton is, nem szokott probléma lenni a gyógyszerszedéssel. Egyébként is lehet hogy kibírom azt az időt gyógyszer nélkül, ha meg nem, akkor vagy alkalmanként veszek be, vagy adnak olyan béta-blokkolót kisebb dózisban, amit nyugodtan lehet szedni terhesség mellett.

Végre valami jó hír :D!!! El sem tudom mondani, mekkora kő esett le ma a szívemről... ha minden igaz, talán jövőre babaprojekt ;) Ezért most ezerrel belevetem magam a relaxációs technikák tanulásába, meg a természetes gyógymódokba (fagyöngy-galagonya tea, Q10, szíverősítő étrendkiegészítő stb.) - Tényleg ilyesmit próbált valamelyikőtök?

2011. jan. 20. 15:13

van nálam kis fejlemény csajszik...

voltam kontrollon,és hát ugye 22 vok és ki akarja deríteni a doki h ezt mi okozza,mondta h volt olyan fiatal betege akinek autoimmun betegsége volt és ezt ott derítették ki..

na és most elküld vérvételre lyme és alap immun elvégzésére. nektek volt lime kórra vizsgálat ? olyan sz.........rrrrrrr, most ezen izgulok, jöttek is az extrák:(

530. Tundeva (válaszként erre: 529. - NataliaWeiss)
2011. jan. 19. 12:20

Igen, ezek valahogy egyszerre szoktak jönni :)

Sokszor elgondolkodom, minek "veszek mindent a szívemre", mennyivel könnyebb lenne minden enélkül. De ilyen alkat vagyok, mint gondolom Te is, túlságosan finomra vannak hangolva az antennáink :D

529. NataliaWeiss (válaszként erre: 528. - Tundeva)
2011. jan. 19. 11:59
Én sem aludtam az éjjel, be kellett vennem egy "lassítót" én már csak így hívom a frontint, hogy lassító, egyszerűen a gyomromban vert minden és nem tudtam a hangos zakatolástól aludni. Jól van, nagy mértékben felidegesítettem magamat az este folyamán is, mikor a fiam az iskolából megint rossz jegyet hozott és még a pofám is égett a tanárnő előtt:( Na én ennek tudtam be, de akkor a hidegfront is jön. Bár azt nem szoktam érezni, vagy mégis?.... hm
528. Tundeva (válaszként erre: 527. - NataliaWeiss)
2011. jan. 19. 09:06

Na igen, a frontok... :S Én sem szeretem, igaz, mióta gyógyszert szedek, csak kis mértékben zavarnak. Ma reggel elég rosszul ébredtem, valahogy szaporább volt a pulzusom, de nem vert erősen a szívem. 1-2 halovány extrám is volt. Most olvastam, hogy ma éri el az országot egy hidegfront, úgyhogy gondolom, ezt érzem.

És persze ott van az is, hogy pszichés alapja is van ezeknek a kilengéseknek. A héten még 3 állásinterjúra megyek... Holnap délután végre nőgyógyászhoz is- az amúgy se túl kellemes, és ráadásul még az izgalom is bennem van, hogy mit fog mondani erre a tachikardiára, hogyan fogom majd a terhességet, szülést viselni...

Remélem, megúszom 1-2 kisebb extrával ezt a hetet, tartok tőle, hogy a sok izgalom, meg a hidegfront együtt már nekem is sok lesz :(

527. NataliaWeiss (válaszként erre: 526. - Tundeva)
2011. jan. 18. 19:33

Drága Tundeva

Hát extrázgatok naponta, de most elvagyok úgy aránylag. Most a hónapnak pont abban az időszakában vagyok, hogy ritkább a rosszullét. Mensi előtt egy héttel felerősödik minden majd úgy is és ha lesz egy melegfront, akkor kiugrok a saját mellkasomból:(

Te hogy vagy?

526. Tundeva (válaszként erre: 525. - NataliaWeiss)
2011. jan. 18. 16:00
ÓÓÓÓ, hát ez elég vegyes hír... jobb lett volna ha hamar túllehettél volna rajta, de így tényleg nem mész potyára legalább... egyébként milyen a közérzeted? Sokat extrázol ebben az enyhe időben?
2011. jan. 18. 15:07
Egyébként azt mondta az asszisztensnő, hogy ha megjött a menses, akkor nem csinálják meg a beavatkozást. Hát nekem épp az első időpontra esedékes. Legalább nem mentem fel potyába. Na de a február 21-e is necces, mivel a sok idegeskedéstől a rendszeresnek mondható ciklusom felborult, úgyhogy nem tudom, hogy akkor épp "tiszta" leszek-e, hanem, akkor húzódik tovább:(((
2011. jan. 18. 15:05
Képzeljétek! Ma hívtak a kórházból. A dokinak nem jó az időpontom, így aztán február 21-ére raktak át:( hát mit mondjak, talán megkönnyebültem, hogy van még egy hónapom, de közben pedig még egy hónapot idegeskedhetek. Jobb lett volna túl lenni rajta minél előbb. Ez sorsszerűség biztos... hm....
2011. jan. 17. 09:11
én jól vok de pont ma elkezdett "remegni"...extrákat ütni...most nem csinálja de remélem így marad, van elég bajom mellette :/
2011. jan. 17. 08:13
Sziasztok Lányok! Hogy vagytok? Szép hetet mindenkinek!
521. Tundeva
2011. jan. 13. 16:13
anyett101, te hogy vagy?
2011. jan. 13. 15:50
sok sikert hozzá!!!:)
519. NataliaWeiss (válaszként erre: 518. - Tundeva)
2011. jan. 13. 15:36

Sajnálom, hogy ilyen nehéz a munkatalálás:( biztos, hogy sikerülni fog hamarosan.

Köszi, még igazán nem izgulok, még van pár napom. Majd a végén biztos elkap az a pillanat, amikor aztán nincs visszaút és pattanásig feszülnek az idegeim:) De meg akarok gyógyulni és ezért tennem kell. Mennem kell:(.. és félek, de remélek...

518. Tundeva (válaszként erre: 517. - NataliaWeiss)
2011. jan. 13. 13:32

Helló! :)

Bárcsak dolgoznék... én sajnos éppen a munkakeresők rögös útját járom, már fél éve (többek között az emiatti idegeskedés hozta ki a ritmuszavaromat ősszel). Amúgy nem panaszkodhatom, engem továbbra is kordában tart a gyógyszer :)

Te hogy vagy, nagyon izgulsz már az ablatio miatt?

2011. jan. 13. 12:47

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok? Mindenki nagyon dolgozik?:)

Szép,ritmusos napokat mindenkinek:)

2011. jan. 12. 08:07

Kedves Okina!

Köszönjük a bíztató szavakat. Ezt a dolgot úgyis csak az tudja megérteni igazán, aki maga is részese:( Sajnos elég sokan vagyunk.

515. okina5
2011. jan. 11. 21:54
Én meg drukkolok nektek hogy legyen gyönyörű egészsége kisbabátok. Az én kisunokám 4 éves és nagyon aranyos. Csak én is jól legyek. A Pacemarker után még lehet hogy rám is vár egy abláció, ha a gyógyszerek esetleg nem tudják megoldani a ritmuszavart. Most ugyan az előzőekhez képest sokkal jobban vagyok. Azelőtt én is féltem, nem mertem sehová utazni. Nagyon együttérzek veletek, ezért is irtam a fórumba, én is mindent átéltem amit ti éreztek.
514. 6e519c8e5e (válaszként erre: 513. - NataliaWeiss)
2011. jan. 11. 21:35

Van jó profi endokrinológusom, azzal nincs gond.

A többit még nem tudom. Szurkolok neked hogy összejöjjön a baba !

Szép estét !

513. NataliaWeiss (válaszként erre: 512. - 6e519c8e5e)
2011. jan. 11. 21:11

Szegény:( Biztos tudsz babát vállalni. Már vannak olyan gyógyszerek, amelyek mellett simán teherbe lehet esni. Nekem is mondta a doki. Egyébként van egy nagyon jó pajzsmirigyorvos, akihez én is el akarok menni. Profi a szakmában. Ha érdekel, megírom privátban.

Én ha most kész leszek a katéterrel és meggyógyulok tőle, akkor szeptemberben egy kislányt már megrendeltem a gólyától:D a párom addig gyúr, hogy a megfelelőt hozza össze:D De előtte elmegyek ehhez a dokihoz is.

512. 6e519c8e5e (válaszként erre: 511. - NataliaWeiss)
2011. jan. 11. 17:50

Szia !

Nekem még nincs gyerekem szóval én se tudom ilyen szempontból hogy mi lesz. Már több éve vagyok pajzsmirigyes de ez soha nem múlik el mivel Hashimoto félre ráadásul, nekem nagy stressz váltotta ki. Most meg a szív is, mindig van valami bajom.

511. NataliaWeiss (válaszként erre: 510. - 6e519c8e5e)
2011. jan. 11. 10:41

Timcsy én is pajzsmirgybeteg voltam. A terhességem után jött ki, a szülést követően. Én Methotiryn-t szedtem. Elvileg tünetmentes vagyok, de én érzem, hogy már nem a régi, vannak időszakok, amikor szerintem a pajzsmirigyem is bekever. Egyébként ennek nagy köze van a ritmuszavarokhoz.

Szeretnék második babát, de vajon mi lesz akkor, ha újra bekavar a pajzsmirigyem. Sok a megválaszolatlan kérdés még nálam is:(

510. 6e519c8e5e (válaszként erre: 509. - NataliaWeiss)
2011. jan. 10. 17:17

Szia!

Egyik napról a másikra jött elő a sorozatos extrasysole.Kiderült hogy a pajzsmirigyem is kavar (2006 óta van stumám és hypothyreosisom), azt hittem attól vannak ezek a extrák meg tachycardia. Csökkentették is a gyógyszeradagomat de szívpanaszok nem szűntek meg.Így ment vagy 2 hónapig mire elmentem a kardiológiára.

Mitralis Prolapsust és Mitralis insufficienciát I.fokút igazolt az UH. Más orvos szerint a hirtelen elkezdett torna miatt alakultak ki ez az egész mivel előtte sosem sportoltam.

Azóta szedem a Concort, kaptam Mg+ K port.

Rosszul szerencsére nem voltam egyszer sem, csak kellemetlen érzés.Gyógyszer nélkül gáz lenne. Azt mondták a sportot ne hagyjam abba jót tesz így folytatom is.

Viszont úgy érzem a gyógyszert nem hagyhatom el soha többet úgy mint az L-Thyroxint sem.

509. NataliaWeiss (válaszként erre: 508. - 6e519c8e5e)
2011. jan. 10. 09:14

Szia Timcsi!

És neked mit mondott az orvos, hogy mitől van? A vérnyomásodat nem viszi le a Concor? Kezdetben én is szedtem, nagyon jó volt, évekig használt, aztán lecseréltük, mert egyre több volt az extrázás, hozzászokott a szervezetem. Milyen időszakonként vagy rosszul?

2011. jan. 9. 21:47

Sziasztok !

Nekem is fél éve van szívritmuszavarom. Gyógyszert is szednem kell rá. Concor 5 mg csak ez mellett vagyok tünetmentes, de szoktam így is extrázni.

2011. jan. 9. 21:25

Sziasztok!

Jucibb, nekem már 5 éve csinálták. Húúh, öreg motoros vagyok :-)

506. NataliaWeiss (válaszként erre: 505. - Anyett101)
2011. jan. 9. 20:48

Anyett, biztos a frontot érzed, melegfront van ezerrel. Nekem napok óta fáj a fejem, majd leszakad.

Nem kell mindig a mellékhatásokról szóló papírt olvasni, mert olyankor elindul a bogár, főleg annál, aki hajlamos rá. Én is ilyen vagyok, de már nem nagyon nézegetem őket.

2011. jan. 9. 17:17

hú nekem ezekből csak a második van amit ide leírtál. Hálistennek!!!!!!!!!!!

és mióta szedem a propafenont még kevesebb.

most viszont a fejem feszít belülről, mintha szét akarná nyomni valami, meg néha szúr is.

már beképzelem hogy bizti elindult egy vérrög és embóliát fogok kapni.

pfffffffffffffff....

nektek nem voltak ilyen félelmeitek, hogy ezt meg ezt okozhatja?

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook