Ketogén diétázók (beszélgetés)
Ma ebed jercemellsalata bacon paradicsom
Vacsora tojas tejfol brazil dio
Mozgas uszas
Ch 18gr
Ti hogy haladtok? Ez a 4. hetem es nagyon orulok mert sikerul kitartanom
Tudtam én,hogy a tepertő és a szalonna a megoldás!😆
A fehérje túl gyorsan összejön...Mára már kimaxoltam a fehérjét és a szénhidrátot, vacsira jöhet egy tábla szalonna😂
En is nagyrészt töpörtyűvel.Valami szupi amit most hoznak nekem.4 féle íz van.
De én szivesen eszek kolbászt meg szalonnát is.Kocsonya körömpörkölt oldalas és társait is.
igen 3 hónap alatt kb 10 et le lehet adni simán éhezés nélkül.
Sziasztok! Végre egy élő fórum a témában!!
Másodjára kezdtem el a ketogén táplálkozást.Két éve 10kg-ot adtam le kb. 3 hónap alatt.Ezt az eredményt azóta is tartom.Most 8 kg-ot szeretnék leadni.A CH bevtelt egész jól kordában tudom tartani,viszont a zsírbevitelem elég alacsony (a kedvenc tepertőárusom szabadságon van 😉).Ti mivel viszitek be ezt a rengeteg zsírt?
Koszi🙂 igen jol megy a fogyas de a ketogen mellett szamolom a kalóriat csinalom az IF-t es igyekszem hetente 3-4x mozogni es ezzel a a negyes kombinacioval mukodik
Aprilisig akarom csinalni addig lefogyni amit lehet es utana lassab utemben vagy csak szinten tartani es ha bejon a jobb ido szeretnek minden nap mozogni
A merlegelodet hol talalom?
Ketot milyen gyakran es mennyi ideig csinalod egy -egy alkalommal?
Ügyi vagy 👏👏! Sajnos nekem annyira megszokta a szervezetem hogy mindig bedobok egy ketogén kúrát hogy nem kezeli ilyen jól.
Ha megnézed a mérlegelőm láthatod évek alatt 😭
1.het -4.5kg
2.het -60dkg
3.het -1kg
Tehat osszesen -6.1kg😁
Ma ebed majonezes jercemellsalata ch cdokkentett kenyer
Vacsora sult bõrös malachus cekla es turofank
Mozgas 1ó gyaloglas
13.nap 3.1 kg ez alatt
Tegnapról mára -1🤹♀️
Ma megcsinálom a majtisztító kúrat 24 óra 😶
Kitartást a hétvégére 😊!
A hal megdobta a feherjet bar nem volt nagy kivancsi vagyok befolyasolja-e a holnapi merlegelest
Hetvegen megcsinalom a turofankot majd beszamolok
20.nap -50dkg
Mai ebed hal es salata
Vacsora ch csokkentett kenyer es teperto
Mozgas esetleg seta de ez meg kerdeses este a varosban nem olyan jo a levego
Ma vacsorara en is megprobalom a tepertot
A fogyas a ketogennel is leall neha sajnos
En a kcal-t is szamolom de meg igy is foleg ha a makrok nagyon a feherje iranyaba tolodnak el
Mozogni szeretnek meg tobbet de csak kint a bezartsagbol elegem van
Nekem a tesztcsik meg nem volt sotetlila
Magában eszem.De van mikor veszek ezt a fitt &well (vagy hogy hívják) kenyeret nalam.az jött be alig van benne ch és ehető.
Amúgy a töpörtyű valami Isteni amit veszek :magyaros,fokhagymás,sós,sima van.
Szóval osztottam szoroztam de a héten semmit nem fogytam.Sötétlila volt a tesztem végig.
En ket db brazil diot meg bekaptam 🙂de mar en is megyek aludni
Tepertot mivel eszed?
Igen én egy kis töpörtyűt vacsiztam.Ebéd csirke kelbimbó,cukkini kis répa sülve.
Reggeli szintén töpörtyű.
Most lefekszek nehogy egyek mogyorót 😂
Ma minden ment terv szerint kivancsi vagyok a holnapi merlegelesre
A tesztcsik tovabbra is rendben sotet rozsaszin
Nektek jol ment a mai nap?
Igen a ha finomsagokat surun beiktatjuk lassabb a haladas
Gondolkodom hogy hetente merem magam bar epp a napi merlegeles segit abban hogy lassam jol csinalom-e
Finomsagokat csak hetente egyszer merlegeles utan fogok enni mert egyszer azert kell😁
En 2x eszek egy nap a reggeli marad ki ehesen nem tudok elaludni
Vissza kell térni az alapokhoz mert így egy változatos ácsorgós diéta lesz.Na meg az esti nem evés ez lenne a lényeg.
Gondolkodok egy tisztítókúrán 24 órás szombaton .Úgyse megyek sehova .Állítólag csodákra képes
Mai ebed tojas tejfol kolbasz
Vacsora sajt borjumajkrem uborka mascarpone dio
Ch 17gr
Mozgas uszas
Nos ezt meg tudom erositeni
19.nap 0dkg
Ha ezen a heten meg eredmenyt akarok akkor vissza kell nekem is allnom egy kicsit
Azért azt elmondom hogy mikor ilyen kreatív vagyok és csinalok ezt azt akkor nem mennek le a kilók.A lelkemnek sokkal jobb de lassabb.Mikor tojás sajt hús töpörtyű szalonna a menű akkor hatékonyabb sokkal a diéta.
Ja még van egy kedvencem :a rantotthús amit csak tojásba mártok.Aztán olajba bele és kiveszem megint megmártom.
Vastag tojás lesz rajta olyan mint a bundáskenyér lenne.
Aztan ott van a fasírt ami ugyanolyan ha nem rakjuk bele zsemlemorzsába.
Pont arra gondoltam, mikor kész lett, hogy pizzanak is jó lenne ez az alap. Vagy tényleg bármit rátenni. Félbehajtva gyros is lehetne.
Illetve lesz is holnap 🤣
Kis csirkemellet megsütök kockára vágva gyros fűszerrel, lilahagyma karikák, lepénykébe bele ... Nyámi :)