Ketogén diétázók (beszélgetés)
Valamit nagyon elbaxol bébi :/
Nézegessél légyszi, Pődör Novák Réka és Rácz András videókat a youtube-on.
Bar nem bonyolult etrend de azert fel kell keszulni ra jo piacozast majd neked
Nekem holnap lesz merlegeles az 5.het utani
A szabad levegon a mozgast mar en is nagyon varom kerekparozas kocogas jo lesz majd nagyon
Ma nem lesz mozgas mert sokaig dolgozom
Egyebkent a ketoval en is jobban erzem magam leginkabb az a jo hogy megszunt a ch iranti vagy es igy konnyebb
Te meddig akarod csinalni?
Most van 2. napja, hogy csinálom és már sokkal jobban érzem magam. Nincs az a gombóc érzés a gyomromban. És energikusabb is vagyok. Kilóra még csak 0,5 kg ment le, szóval ez még nem az a súlyvesztés, aminek jönnie kell. Legutóbb az első héten lement majd 4 kg.
Holnap végre kijutok a piacra és felvásárolom a töpörtyűket :)
Mozgás nincs, de ha jobb lesz az idő, akkor futni szeretnék. (illetve a szeretnék szó itt nem állja meg a helyét, mert 1 percét se élvezem, de szükséges)
Nem is erre gondoltam hanem valami jo konyvre🙂
A szervezet meg ugy latszik mindenhez alkalmazkodik de a tartos kaloriadeficit biztos eredmenyre vezet hamarosan
Mai ebedem megint kacsateperto volt most is nagyon jolesett
Te mit ettel ma?
Ja nem ilyen diétás könyv ☺
Nem tudom eddig ez valahogy gyorsabban ment mint most 🙄
Dehogynem tartasz hiszen elkezdted😃 nekem a tervezes idoszaka mindig a leghosszabb es ha mar belekezdek az mar komoly lepes
Ma meg usztam is 50percet te mozogsz valamit?
Mi a konyv? En is szeretek olvasni hatha kapok egy jo otletet🙂
A stagnalast en is eleg nehe zen viseltem lehet ha a centiket is mernem ott nyomonkovethetobb lenne a valtozas de ahhoz mar vegkepp nincs turelmem
Vagyok csak kivettem egy jó könyvet és azt olvastam.
Na én meg mindig állok és állok nem akar 2 hete lejjebb menni pedig nem eszek mellé!Azt hittem a női napok miatt de már azon is túl vagyok!
De nem adom fel!
Igen olvadnak bar volt majdnem egy het amikor stagnalt sot egy kicsi vissza is jott de most okes
A kajakon en is agyalok bar ha hirtelen nincs otletem egy darab kolbasz vagy tonhalkonzerv mindig akad
Holnap spagettit csinalok a teszta helyett cukkinivel
Te hol tartasz?
Bizony, együtt jobb :) Főleg, hogy másnál is olvadnak le a kilók.
Jó, hogy beírod, hogy miket eszel, csemegézem az ötletekből.
Szia en is orulok neked🙂 jo lesz ujra egyutt csinalni
Tavaly nekem nem jott igazan ossze hamar feladtam de most ez az 5.hetem megszakitas nelkul most valahogy jobban ra tudtam hangolodni
Ma ebed kacsateperto es paradicsom
Vacsora ch csokkentett kenyer korozott paprika mascarpone dio
Ja es a delutani tejszines kavehoz mindig van egy kocka 81%-os etcsoki🍫☕
Sziasztok!
Tegnap benéztem és megörültem, hogy újra van élet a fórumon. És külön megörültem Rózsavirág48-nak, na meg annak, hogy nyakig benne van a ketóban. :)
El is döntöttem gyorsan, hogy én is nekifutok újra. Tegnap már úgy ebédeltem és vacsiztam. A többi majd alakul szépen.
Ma ebed csirkemellsalata
Vacsora ch csokkentett kenyer sertescombsonka medvesajt retek es egy rumos kakaos dios golyo🙂
Ch 26gr mozgas 40 perc elliptikus trener
Tesztcsik sotet rozsaszin tovabbra is
Nunuke merre vagy?
Jobbulast neked az ílyen torokcukorkakbol van cukormentes de az nem biztos hogy ch mentes is egyebkent most az a fontos hogy meggyogyulj
A cukkinit en is gyakran hasznalom koretnek es teljesen jo
Ma az uszas nem jott ossze sajnos
Kipróbáltam a cukkini spagettit,nagyon jó találmány!
Lebetegedtem....torokfertőtlenítő cukorkát kellett bevennem..😭Inkább meg sem nézem mennyi ch van benne...
Mai ebed tonhalsalata
Vacsora korozott ch csokkentett kenyer citromos mascarpone
Ilyenkor nem szabad csüggedni.Próbálj meg a kalóriából visszavenni (bár nem tudom mennyit eszel).A menzesz is bekavarhat...
Fel a fejjel!Meríts erőt a már elért eredményből ami szuper!
Ch toltos napom nekem is lesz majd a szuletesnapomon☺️ de annyi kell is
Ami engem inkabb aggaszt hogy mult het ota stagnalok sot 20dkg meg fel is jott
Tudom hogy ez normalis es meg nem hosszu ideje van fogyasi plato de azert nem esik jol
Hááát.....megejtettem egy ch feltöltő étkezést a vendégségben...
Vacsira már csak csontlevest ittam,legalább a kcal alacsonyan maradt.