Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok! Bocsánat, hogy csak így "betolakodok". Lenne egy olyan kérdésem, hogy ma az a napom van amikor ehetem a tejtermékeket is és hogy vacsorára lehet-e natúr joghurtot enni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Hajni
Szia Barbue18!
Sok sikert kívánok Neked is és minden fogyózónak a kúrához! Szép napot és sok kitartást!
Ma van a nagy nap,az első! ;) eddig jól bírom :D:D:D
reggelire pomelot eszek (ez olyan mint a grapefruit csak nagyobb és zöld,de nagyon finom és egészséges!)tízóraira kivit.ebéd és vacsora pedig natúrhusi,meg csinálok hozzá paradicsom salátát!:)ez mára a terv!Ügyes és kitartó legyen mindenki ma is!:)
ha ezta diétát alkalmazod akkor a pufirizs meg a müzli nem gázos szánhidrát napon a többit fegyház jár érte :) ugyan igy a kennyérrel azt csak fehérje ill. keményitő napon 1 szelet megengedett, de elhagyni sztem érdemesebb, ha meg nem ezta diétát csinálod és minden nap eszed azt a borzasztó kalóriabomba"müzlinak nevezett" izéket, sürgösen tegyél le rola sztem..... benne vana nevébe csoki....
a pufurizshez inkáb egyél gyümölcsöt.
hello! én régota csináloma b. alexandrás fogyi dvd-t, nem a nagyfogyás miatt kerestem meg a nevét már elötte is csináltam, sztem kibirhato, és nagyon klassz alakformálo a fogyás mellett!!!
nekem nagyon bevált!
ha az alma savat csinál, egyél banánt, nálunk a spárban a banán például még olcsóbb is mint az alma
de van sokféle gyümölcs télen is, nemcsak banán meg alma
Sziasztok!
Még hétköznap elmegy a gyümölcsnap, de hétvégén valami szörnyű, amikor a család sok finomságot eszik, mi meg rágjuk az almát. Nekem is sok a savam, így aztán nem éppen jó a gyüminap, de azért csak csinálom.
Én nem sokára szünetet tartok, mert német vendégeink jönnek és a férjemnek szülinapja lesz, egy kicsit rosszalkodni fogok. De igérem nem sokáig. Én szedem mellette a Reductilt is, azt sem fogom bevenni legalább egy hétig.
Mindenkinek sok fogyást kívánok!
Szia Barbie! Én a hét elején kezdtem a 90 napost a párommal. Nekem is sok leadni valóm van, de elhatároztam, hogy kétszámjegyűvé teszem ebben a körben a súlyomat. Jelenleg 123 kiló vagyok, amit még leírni is szörnyű. képzeld eddig abban a hitben éltem, hogy 100-as vagyok, de aztán kiderült, hogy elromlott a digitális csodamérlegünk, és hónapok óta átver.
Na mindegy, most beindulok, és meg sem állok a célig. Kitartást neked is! Szerintem könnyen betarthatóak a szabályok.
Sziasztok!
Hétfőn kezdem a diétámat, megpróbálom a 90 napost. Mivel 4 gyermekem van, mindegyik után muszáj volt leadnom minimum 10 kilót. Az egyetlen módszer, ami bevált, a testkontroll és mivel ez arra épül, remélem, beválik. Sok ismerősöm dícsérte, átlag 15 kilót fogytak. A gondom az, hogy csak nyáron van időm rendszeresen sportolni. Esetleg ha valaki tudna ajánlani itthon végezhető torna cdt, hálás lennék. Köszi, és mindenkinek kitartást:)
Sziasztok!
Én hétfőn kezdem a diétát!nagyon várom már:)egyik ismerősöm csinálta,neki nagyon eredményes volt,biztos vagyok benne,hogy nekem is az lesz!:)173 cm vagyok és kb. 93kg :( ugyh 70 kilóig nincs is megállás!!!!van valaki aki szintén mostanában kezdte vagy kezdi?minden nap írok majd ide,hátha azzal segítek másoknak is,esteleg ötleteket adok!
amint látom, 15 kilót leadtál ezzel a módszerrel! mindig betartottad az előírásokat, vagy csaltál néha?
és mindenkinek köszi a biztatást :)
sziasztok!
Csak írok, bizony növő hold van :( Én is híztam,igaz csak 10 dekát, de akkor is :( És nem megy le semmi. :( Shephard: szeretettel várlak az Atkinsben, ha mégis amellett döntesz :)
Mindenkinek kitartást :)
Szia!
Neked is legyen szép estéd! És azért vigyázz magadra, ne hogy visszamenjenek azok a fránya kilók. Most én is stagnálok megint.
Sziasztok Lányok!
Nos a finishbe érkeztem, már csak 2 napom van hátra és befejezem a 90 naposat! Illetve csak 1 nap, ha a mait nem számítjuk :) Ma gyümölcsnapom van, holnap pedig tartok egy víznapot lezárásképpen! A súlyom nem változik, ami sok tényező miatt lehet, és néha tudom is az okát, de most majd tartok egy kis szünetet, aztán újúlt erővel vetem magam bele a diétába, bár azt még nem tudom, hogy mit fogok választani, jelenleg az Atkins és a SBD fej fej mellett vezetnek :) Meg aztán van itt egy fehérjepor készítmény is, amit tejjel kell elkeverni és 1 étkezést kell vele helyettesíteni (reggeli, vagy ebéd), lehet kipróbálom :) Anno nagyon hatásos volt a *, de olyan drasztikusat most nem akarok, csak egy kis lökést :)
Én úgy tudom most épp növőhold van, ez is szerepet játszhat, hogy nem mennek lefele a kg-k! Régebben nem hittem benne, de mikor lassabban fogytam mindig megnéztem, s akkor növőhold volt minden alkalommal, érdekes :) A lényeg, hogy tartsatok ki! Az 1 kg lehet annyi is, hogy a szervezted több vizet tart vissza, vagy épp hormonálisan változik!
Legyen szép estétek :)
Voltam már én is így. Most is stagnálok megint. Hol fel, hol le, de egy istennek sem tudom elérni a 90-et. Minden vágyam már, hogy 8-assal kezdődjön a súlyom.
Sok szerencsét Neked a fogyózásban!
köszönöm, de sajnos egy nyomorult kiló visszajött :)
vagy inkább :(
Sziasztok!
Mindenkinek jó reggelt és jó hétvégét kívánok!
Juliannáknak boldog névnapot kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.