Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? (beszélgetés)
Meg a terhesség is...:)
Legalább is nálam ez volt az első jel, a középső még szopizott esténként és arra lettem figyelmes hogy fáj...
Aztán két nappal később reggel hányinger, köv. nap teszt és pozitív. Mindez a fogantátás után kb. 10-11 nappal.
Nagyon szorítok mindkettőtöknek, de mivel már van két gyereketek a harmadik sem fog sokat váratni már magára, ebben biztos vagyok!:)
Nagyon aranyosak a gyerekek! Szeretem ezt a fórumot, mert itt igazi boldog családok vannak! Sok gyerek=sok öröm
Köszönöm a segítséged!!!
Tettem fel két új képet, a második a legfrissebb azt ma csináltam a legújabb pelusunkban.
Puszi Mindenkinek!
Meg az sem biztos, hogy az utolsó hetekben olyan sokat nőnek, mert az a 250gr csak egy átlagszám.
Nálam egyik gyerekem sem nőtt különösebben sokat már az utolsó hónapban (a hasam sem lett nagyobb).
Igaz az első 2800grmal, a második 2900gr-mal, a harmadik pedig 3210gr-mal született és születése előtt 2-3 héttel is 3kg-ra saccolta a dokim.
Na itt kint megnőttek rendesen a most 4 hónapos Lucám 7kg!
Már a 18. héten is nyitva voltam 1 ujjnyira. Nem akarom elkiabálni, de mintha megfordult volna a baba. Szinte csak fent érzem a lábait a gyomromnál és nagyon sokat kell pisilnem napok óta. Mintha a feje feszítené a hólyagomat. Nemsokára kiderül:-)
Azért a 40. hetet nem szeretném megvárni. Másik kettő is előbb jött 2 héttel és az úgy jó volt.
Így tovább! Mire a szülőszobára kerülsz A 40. héten, már teljesen nyitva leszel, ha így folytatod!:)
További jó egészséget Nektek!
A harmadik gyerek nem a jó anyagi helyzet kérdése!! Huszadrangú dolog, kinek mi a jó anyagi helyzet.
Szerető, gondos férj, igazi családapa, egy ugyancsak szerető odaadó anyuka, no és a gyerekek. Ettől lesz boldog egy család, nem a pénztől!
További ajánlott fórumok:
- Indigó gyerek a családban
- Kisgyerek és kutya a családban
- Egyedülálló szülők és ilyen családban felnőtt gyerekek
- Egykeség, egyedüli gyerek a családban, élmények, tapasztalatok - szakdolgozathoz!!
- A Ti gyerekorvosotok hány hónapos korig ajánlotta a HA-s táp használatát, ha nincs tejallergiás a családban?
- Tartósan beteg gyerek van a családban. Nincs ez esetben valami adókedvezmény?