Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

7152. forrester (válaszként erre: 7147. - Linike1)
2011. máj. 29. 10:39
én is úgy kezdtem bele, hogy a maximum mozgás a séta volt :) aztán -30 kg után kezdtem csak bele az ugrabugrába, nem is a fogyásért annyira, inkább az alakulás kedvéért, hogy összerendeződjön kicsit a testem :))
7151. forrester (válaszként erre: 7149. - Linike1)
2011. máj. 29. 10:37
:D :D 5 liter konyaktól mondjuk biztos jól lehetne fogyni, eszedbe sem jutna enni mellette :D
7150. Linike1 (válaszként erre: 7124. - The Woman)
2011. máj. 28. 21:28

Szia!

Az tuti én minden napra rendelek kiflit az a reggelim meg szoktam kicsit vajazni aztán sonkát rakok bele nagyon fini és nem hízlal!

7149. Linike1 (válaszként erre: 7118. - The Woman)
2011. máj. 28. 21:26

Szia!

Nem hiszed el ,hogy azt olvastam,hogy extra konyakot inni és ,hogy abból volt,hogy 5litert megittál egy nap alatt,na mehetek aludni.... :-))))Jól szétröhögtem magam!

7148. Linike1 (válaszként erre: 7112. - Puszilka)
2011. máj. 28. 20:51

Szia!

Nekünk higgyél ne a médiának,tudod mennyi butaság van benne,nem hiszem el én sem bár van akin nagyon hamar le tud adni,de általában az nem is nagyon hízékony!

A mi eredményeinket kövesd neked is kb. ilyen ütemben fog haladni és ha csak minden héten 1kiló megy le akkor az egy év alatt 52 ugye-ugye?És az évek nagyon haladnak és ilyen iramban nem is kell fogyni,mert megterhelő! Nyugi szép leszel nemsokára te is!

7147. Linike1 (válaszként erre: 7108. - Mmártás)
2011. máj. 28. 20:44

Szia!

Nagyon örülök neki,hogy ilyen pozitívan állsz rá a dolgokra az olvasás tényleg jó ötlet és közben pihensz is!Nagyon fontos a kiegyensúlyozott alvás is az eredményes fogyáshoz!

Viszont biztosíthatlak,hogy nagyon jó és egészséges úgy fogyókúrázni ha sportolsz mellette ,de én már 2éve csak az emeletet járom meg a naponta a házban és kicsit sétálgatok az oviig meg vissza ,de semmi különös zsírégető mozgást nem tettem és több ismerősöm van aki ugyan így nem mozog és szépen fogynak!

Sok sikert!

7146. Linike1 (válaszként erre: 7106. - Zsbe)
2011. máj. 28. 20:40

na én a vizsgán megettem 1 zacsi szőlőcukrot és 1 tábla fekete csokit olyan nehéz volt azt hittem végem van a felénél még nem volt meg a ketteshez sem a pontom,de aztán csak összehoztam és jól sikerült!

Nade amikor elolvastam ,hogy én mennyi kalóriát ettem akkor.... :-((

7145. Linike1 (válaszként erre: 7099. - Zsbe)
2011. máj. 28. 20:37

Szia!

Nagyon örülök,hogy te is szereted a káposztaleveseket,nekem is nagyon bejön végre valaki aki nem szidja én anno a káposztaleves kúrával szépen 10kilót leadtam!

7144. Linike1 (válaszként erre: 7095. - Zsbe)
2011. máj. 28. 20:35
Sajnos mostmár 5kiló mutatkozik rajtam így eléggé el vagyok keseredve és a legbántóbb ,hogy sokan észrevették,hogy újra hízok,de teszek érte,hogy lemenjen,csak már néha nagyon ki vagyok,hogy házi finomságokat nem ehetek és mindig figyelnem kell!
7143. Linike1 (válaszként erre: 7073. - The Woman)
2011. máj. 28. 20:33
Én meg arra jöttem rá,hogy nekem napi szinten csirkecomb kéne,dehát azt nem lehet én most minden napra más kaját válogatok össze,mindig azt eszem ami aznap a legkevesebb kalóriát és ch mutatja!
7142. Linike1 (válaszként erre: 7072. - The Woman)
2011. máj. 28. 20:31

Szia!

Most nekem is nagyon jól megy a fogyókúra mellé az ital,megint visszahoztam a régi 3literes formámat ebben a melegben,bár sok bodzát ittam most ,de csináltam magamnak teát úgy hogy leforráztam amgát a virágot citrommal ittam és szörpöt is persze édesítővel nekem bejöttek ezek a házi nem mindennapi gyártmányok! :-)

7141. forrester (válaszként erre: 7139. - Eszterxx)
2011. máj. 28. 13:05
dehogynincs úgy is értelme, én tavaly nyáron úgy csináltam és ment azért le, még ha kicsit lassabban is. gyümölcsöket ettem simán a kúra mellé és azért így is ment:)
7140. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7139. - Eszterxx)
2011. máj. 27. 14:33

Szia Eszter! - De jó, h jöttél!!!:) Én is pont azért hagytam most abba a rendelést, mert jönnek a finom gyümölcsök, jön a nyaralás. Persze fogyózom rendületlenül, csak a 90 naposba belekezdtem és csak 10 napig birtam. Ott aztán lehet pedig gyümölcsöt enni! Most visszatérek a ch-szegény kajálásra, azt jobban birom tartani, kevésbé vagyok éhes, viszont még mindig alacsony a vérnyomásom nagyon. Ma megmértem magam kerek 80 kg vagyok, pedig már a mult héten voltam 79,5 is! - Dehát már csak igy van ez, jön-megy! Most a hó végére szeretnék még 5 kilót leadni, mert megyek tánctáborba. Utána nagy feladat lesz megtartani a nyaralások alatt. Ősszel meg még lehet egyszer nekirugaszkodom a rendelésnek.

Veled mi van egyébként, a sulyod hogyan áll?

7139. eszterxx
2011. máj. 27. 13:27

Sziasztok!

Sajna visszaolvasni nem volt időm, csak megláttam Jucust. Hát nagyon sajnálom, hogy ennyire nem bírtad, szerintem lehet, hogy már a te szervezeted is kipurcant egy kicsit. Mi lenne, ha egy-két hónap szünetet tartanál és csak tartani akarnád a súlyod? nekem a szoó Judit receptjeivel az nagyon ment. Én most a szénhidrátfüggő menüt eszem épp, de azt hiszem, még egy hetet adok magamnak, aztán a nyárra felfüggesztem a kúrát, mert úgy, hogy mindig melléeszem egy kis epret, egy kis cseresznyét, egy kis paradicsomot, oszt csodálkozom, hogy nem megy le, nem túl sok értelme van........mindegy, még utoljára megpróbálom összeszedni magam, aztán meglátom!

7138. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7137. - Kaktuxka)
2011. máj. 26. 21:46

Kaktuxka!

Szia, emlékszem Rád, jó sokat sikerült fogynod, gratulálok! Kiváncsi leszek milyen lesz az update-s menüd, irjál majd! - Igen sajnos felemelték megint az árakat!:(

7137. kaktuxka
2011. máj. 26. 19:05

Sziasztok. Gondoltam ujra életjelet adok. Én is ujrakezdtem a diétát. Novemberben kezdtem el márciusig csináltam a gastroyalos szénhidrátszegény diétát, így lement 18 kg. Most ujra elkezdtem de most a norbis menüt rendelem. A gastroyal-ná sajnos már a legolcsóbb menü is 1900 Ft, ami nagyon sok. Így úgy döntöttem hogy update menüt rendelek. ez csak 1500 egy napra, és hát az ételek valami isteniek. A sok lúgosító leves, meg alga meg stb.. annyira hihetetlen hogy ilyen finom kajákat ehetek. Bár mikor megeszek egy húsos lasagne-t akkor belegondolok, hogy ettől vajon lehet fogyni?de hát kipróbáljuk, lesz ami lesz :) sok embernek bevált ezis.

Egy hete kezdtem ujra, ha lesz eredmény jelentkezem.

Nektek sok sikert.

7136. forrester (válaszként erre: 7134. - Mmártás)
2011. máj. 26. 18:22
és szerintem jól teszed, ha nem ugrálsz minden nap a mérlegre, mert nagy lehet az ingadozás akkor és az lelombozó. a heti egy mérés a tuti :)
7135. forrester (válaszként erre: 7134. - Mmártás)
2011. máj. 26. 18:18
legyél is büszke magadra, szép eredmény ez, nagyon:) a best of kajákhoz én már úgy hozzászoktam, hogy szinte hiányoznak az ízek, ha mást eszem :)
7134. mmártás (válaszként erre: 7119. - The Woman)
2011. máj. 26. 14:07

Szia The Woman!

a best of étrendet nagyon szeretem!mérni mérem magam ,de rájöttem,h az sem jó,ha feszt a mérlegen állok. megpróbálok heti 1-szer mérlegelni.de az bizti,h lesz a 2.hétnek is eredménye,mert már lement 1 kg. ma reggel 77,3 voltam,a múlt hét hétfő reggeli súly 80,4. szóval ha a héten még lemegy 1 kg,akkor juujpííí! :) az a fura amúgy a best of-ban,h egyik nap ki kell dobnom a felét,mert nem szeressem,másnap meg úgy érzem,h sokat eszem. na mindegy. de olyan büszke vagyok magamra,h nem falok mellette! :) és a lúgosító szakasz millió százalék,h jó,de sajnos rettenetesen éhes voltam...4 nap elég volt! :)

2011. máj. 26. 11:20

Sziasztok LÁnyok!

Már régen voltam itt, mivel a félévnyi gastroyalozás után gondoltam étrendet váltok, próbálkoztam a 90 napossal. Sajnos nem sokáig birtam, konkrétan nagyon lement a vérnyomásom, 100/56, pulzus 56-60-ra. Állandóan szédelegtem, gyenge, enervált lettem. Akkor éreztem ezt, amikor egyszer a lugositó hetet csináltam meg. Ugyhogy visszaállok a ch-szegény ételekhez. Még nem tudom, h megrendelem-e ujból, még gondolkodom, de most fehérje+zöldség a fő vonal.

Látom többeknek sikerült a bikini diétával is fogyni, lehet rászánom magam egy hétre.

Mókusélet! Irigyellek a táborokért, én majd junius végén megyek tánctáborba 4 napra! - De járok zumbázni!!!:)

7132. 7d6739e46c (válaszként erre: 7112. - Puszilka)
2011. máj. 26. 09:22

Sziasztok!

Én is 2 hónapig ettem a Gastroyalt,többnyire a Ch-szegényet,a végén már Joker menüt rendeltem.Nekem is ez volta probléma,hogy mindennek egyforma volt az íze.Ezért feladtam és áttértem az Update kajára.Na az jó csak éppen ott meg rántott hús van heti 3* minimum.Mostanra már a könyökömön jön ki!

Most visszatérek megint a ch szegényre.Csak tudnom kellene betartani!Anno tudtam vele fogyni.Na nem heti 5-10 kilót,mint a sztárok.

7131. Mókusélet (válaszként erre: 7112. - Puszilka)
2011. máj. 26. 08:13

Szia,

nem tudom mit eszel-bocs nem olvastam vissza, de én a lugosítóval kezdtem és utána CH szegényet ettem.Az első 2 hét eredménye -6 kiló volt. A ch szegény szinte csak hós ebédre és vacsira is. Próbáltad?

7130. The Woman (válaszként erre: 7109. - Mmártás)
2011. máj. 25. 22:40

Így van, és ez rettenetesen sokat számít, mert kisebb az elcsábulás, melléevés esélye. Nekem is ez segített a legtöbbet a fogyókúra alatt.

Gratula a 2 kilóhoz!!! Tudtam én, hogy az a 4 nap is eredményes kell legyen!!! ;-)

7129. The Woman (válaszként erre: 7108. - Mmártás)
2011. máj. 25. 22:38

A mozgás nélküli fogyáshoz én is csatlakozom. :-)

Bár nem vagyok rá büszke, viszont én is úgy adtam le a súlyfeleslegemet (21 kg), hogy folyamatosan csak a mozgás betervezéséig jutottam, mert nem fért bele az időmbe; úgyhogy meg lehet csinálni!!! :-)

7128. The Woman (válaszként erre: 7107. - Mókusélet)
2011. máj. 25. 22:36

Szia Mókusélet!

Nekem 2,3 kg mínuszt hozott a Bikini diéta a múlt héten! Elégedett vagyok vele, kb. hasonlóra számítottam.

Érzem a farmeromon, hogy kevésbé feszül, mint előtte. :-)))

7127. The Woman (válaszként erre: 7100. - Zsbe)
2011. máj. 25. 22:25

Én is úgy érzem, hogy ez a Bikini nem is olyan vészes, simán elég a kaja és finom is!!!

A kapott italokkal együtt rendben tartható, nem mondhatnám, hogy éhezem. :-)

7126. The Woman (válaszként erre: 7097. - Zsbe)
2011. máj. 25. 22:23

Szia zsbe!

Az tök jó, mármint az, ami lement! :-)))

Így legalább nyugodtabban tudtál "bűnözgetni" és jól érezni Magad az esküvőn, volt egy súlytartós heted.

Az is jó eredmény, mert a Bikini nélkül pluszos heted lett volna! :-DDD

7125. The Woman (válaszként erre: 7086. - Kiscsillag18)
2011. máj. 25. 22:20

Szia Kiscsillag!

Örülök, hogy ismét itt vagy velünk! A Bikini diéta szerintem a kisebb súlyok (2-3 kg) gyors leadására való. Én inkább a Best of-ot javasolnám, mert az hosszabb távra, nagyobb súlyok leadására tökéletes és sokkal könnyebben betartható, mint a Bikini.

Bocsi, de már nem emlékszem, Neked mi a célod, mennyit szeretnél leadni? A fogyás mértéke és a fogyókúra időtartama attól is függ, milyen súlyról indulsz.

Arra nagyon figyelj, hogy semmit ne egyél mellé, ill. igyál napi 2-3 litert, mert amúgy a 3-4 hét nem biztos, hogy elegendő lesz.

Sok sikert! :-)

7124. The Woman (válaszként erre: 7065. - Linike1)
2011. máj. 25. 22:15

Szia Linike!

Az biztos, hogy hatásosak ezek a Zsírégető lisztes tésztás kaják. A kifli is már sokkal finomabb mostanában, mint régebben volt, mert fejlesztettek rajta, én azt is egyre jobban szeretem. Még a pirított formája is sokkal könnyebben ehető, rágható, már jóval porhanyósabb, nem olyan kemény! :-))

7123. The Woman (válaszként erre: 7059. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 25. 22:08

Szia Jucus!

Húúú, de szupi!!!!! Nagyon ügyes vagy! Neked mi is a végcélod? (Bocsi, de már nem emlékszem, és most sokáig tartana visszakeresni!) :-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook