Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Ne vacakolj már ki nem lépett még ennyit mellé,és ne most mérd ,mert pár nap alatt ez nem látszik meg mire meg már beépülne ,te már ki is pucoltad,volt egy jó napod!!!Ennyi!!!
Szia!
Szerintem nagyon jó helyen jársz,neked az évek alatt biztosan sok méreganyag felhalmozódott amit ezek az ételek az alga is segyteni fog kipucolni,nagyon fontos a lúgosítás arra figyelj és emellett a sok folyadék!
A kapszuláknak pedig amit szedtél több a hátrányuk ,mint amennyit segítenek,lehet tőlük jó esetben fogyni,de a megfelelően kiválasztott étrend az egészségedet szolgálja,ilyen korban már a koleszterinre is nagyon oda kell figyelni az érelmeszesedési folyamatok miatt is!Sok sikert!
Sziasztok Lányok, Fiuk!
Jelentem a mai nappal a 70-esek táborába tartozom!!! Ez nekem nagyon-nagyon öröm, mindenkinek további kitartást a fogyókurához!!!:)
kedves Eszter,
hat sajna olyan nagyon magas nem vagyok bar lehetnek, 175 cm magas vagyok ezert mondtam hogy meg kell de mar ez is jol van ma olyan jol neztem ki feszt csak magamat bamultam mindenutt ahhol volt tukor vagy valami vissztatukrozodo felulet
hat be kell h valljam hogy nem tudok betelni a latvannyal meg olyam fura hogy valaki mas nez vissza onnan mint eddig
jahh es hogy dicskedjek is lefoglaltuk a nyaralast most Torokorszagra esett a valasztas es itt a link a hotel ahol lakni fogunk:
alig varom hogy mar menjunk igaz csak szeptember vegen megyunk de mar ez is jo hogy van valami
lemondtunk Gran Canariarol mert ez 300 euroval kevesebbe kerul fejenkent ugyhogy megsporoltam majdnem egy ezrest.
Addigra olyan csinos leszek hogy az csak nahh
sziasztok!
nem tudom,h ki eszi a lúgosító alapozó szakaszt,én ma vagyok a 4.napnál.de.. én még ennyire nem voltam éhes,és az ennivalók is néha majdnem sírás közeli állapotba hoznak! ugye csak a lúgosító hét ilyen?? a tegnapi napot inkább nem minősítem,az ebéd és az uzsonna fele ment a kukába,a reggeli és ebéd leves volt. szóval korgó gyomorral feküdtem le.. de már csak 3és fél nap és hétfő ebéd már egy fokkal jobb lesz! legalábbis remélem! kitartás mindenkinek! :) itt a nyár a nyakunkon!!! :D
Nem tudom ki fogyaszt szénhidrátfüggű ételt, de nekem nem igazán tetszik:(
Furi, hogy este többet kell enni, mint délben, na és a zsírégető spagetti kibirhatatlan:(
Kizárt, hogy olyan nyányósra kelljen kifőzni:(
Voáááá,Caca, Edelweis, de jó, hogy előkerültetek!!!!!!!
Caca, nagyon büszke lehetsz magadra! 91 kilo, sőőőőőt, már tuti 8-val kezdődik a súlyod. Hallod-e, a 75 nem lesz kevéske? hány centi vagy te mindehhez? És teljes ruhatárcsere, tök jó neked. Én sajna "csak" visszafogytam a szülések előtti ruhákba, igy az eszem azt mondja, hogy 5 embernek elegendő ruhatár mellé felesleges új ruhákat venni. A szivem viszont azt, hogy most már megérdemelném :-) Úgyhogy ujult lendülettel belevetettem magam, még 10 kilo és akkor szerintem rendben is leszek nagyjából.
Edelweis, a bikiniről én is tök jókat olvastam a facebookon, akik csinálják. Mindenki azt irja, hogy első nap 0.5-2 kilo közt fogyott. Azért kiváncsi leszek, mert a káposztaleves erősen vízhajtó.Na, majd számolj be mindenképp!
Én nem bírtam persze ki, megint ráálltam a mérlegre és szerencsére megyeget szépen lefelé. Isteni kaják vannak a szénhidrátfüggőben, kis akaraterővel be is tartható. Én most nagyon elégedett vagyok vele, aztán majd meglátjuk.
Ja, és csajok, sokan írtátok, hogy ne méregessem magam naponta. Tudom, hogy igazatok van, de ha az elmőlt két hét átlagát nézem, akkor hétfőn épp 10 dekával voltam kevesebb, mint két héttel előtte hétfőn. Ha nem mértem volna magam, akkor ez akkora pofára esés lett volna, hogy tuti abbahagyom azonnal az egészet.
Szia Linike1
Az klassz, szerencsés voltál, hogy bejutottál, bár kaptam több választ is, akik bejutottak. Mindenesetre gratulálok a 28 kg-os fogyásodhoz. Biztos embert próbáló volt, de megérte az eredmény. Sajnos én sosem vagyok szerencsés és mint kispénzű embernek maradnak a nehéz módszerek a fogyókúrázáshoz. Magamra vagyok utalva, így örülök, hogy legalább itt találok sorstársakat, akik bátorítanak.
Lola
Szia Caca!
Humorod a régi!:) Örülök, h felbukkantál, és gratulálok a kitartásodhoz és a leadott kilóidhoz!:)
Hat sziasztok!
Jo reg nem voltam de nem is nagyon volt idom ra hogy ide jojjek. A fogyokura megy meg mindig csinalom beleszamolva a husvetot ami azert eleg reg volt most 91 kilo vagyok ami szerintem nem voltam amiota edesanyam megszult az az 32 eve nahh jo csak viccelek.
Ettol a hettol best of-ot rendeltem mert en eddig csak formabonto menut ettem tavaly oktober ota, es gondoltam hatha begyorsul ettol egy kicsit a fogyas mert nem nagyon van kedven a holtpont kurat csinalni meg kell hogy mondjam.
Remelem mindenki rendben van es mindenkinek megy a fogyas en ha igy folytatok iden oktoberre elerem a 75 kilot.
eddig nekem 35 kilo ment le es nem sy=zeretnem itt abbahagyni.
Alig varom mar a nyaralast szediteni fogok Gran Canaria homokdunein az iden :)
apropo egy nyari ruham sem jo az egeszet odaadtam vagy apamnak vagy a vateran eladogattam, ugyan ez van a teli cuccokkal egy sincs mar a szekrenyben, hala istennek vehetem az ujjakat
Nahh ennyi
Mindenkinek kellemes fogyast
Szia Zsbe!
Előkerültem plusz kilókkal, Te már biztos, hogy jól leköröztél, de én is igyekszem most már.
Kíváncsi vagyok , hogy Neked és a többieknek , hogy jön be a bikini diéta.
Kedves The Women!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad, hogy hogy kell szedni a bogyókat, valahogy nem is tudom megjegyezni, úgyhogy írtam egy puskát Tőled véve, és reggelente molyozok vele, de működik a dolog.
Köszi szépen.
Sziasztok!
Sok boldogságot a szülinaposoknak!
Szóval bikini diéta, egyenlőre bírható, fáj a fejem, de tudjuk, hogy egy pár napig így van.
Az az 1-2 kg amit írtam, hogy feljött az pontosan 4,2 kg volt, de már 2 kg lement az első nap, amit gondolok, hogy a víz volt. Most jön a neheze!
Bírható, nem más mint az eddigiek, annyi, hogy de. 2x leves, de ez jó is, mert melegen megmozgatja a beleket, ebéd meg uzsi meg vacsi nem sok de elfogadható mennyiség, + bogyók.
Árban meg egyáltalán nem rossz, 2.100,-napi /heti szinten és kaja , bogyók és 2 liter ital, ami nekem a legfontosabb, mert sokszor azon veszem észre magam, hogy este van, és csak kávét ittam, meg reggel bevettem a gyógyszereket , ennyi volt a folyadék. Komolyabb beszámolót csak egy pár nap múlva, vagy hétfőn tudok írni.
Mindenesetre ez most megint más és nekem az újdonság erejével hat, ezért talán nem esek bűnbe!
Boldog szülinapot, lányok!!!!!!! Hihetetlen, hogy a Norbi sütitől még fogyni is lehet, tök jó!
Legyetek szép csinosak, egészségesek, boldogok és minden, amit csak szeretnétek!
Akik pedig bikini fogyókúráznak, azok számoljanak be róla, hogy milyen, hogy bírható, mi a hatás, stb.......
Nagyon boldogat!
Nekem vasárnap lesz.
Zumba....az jóóóóó!
Sziasztok Csajok,
megagáz van...nem is mérickedtem. Szülinapom lesz...de egy buliban voltam a hétvégén. Nem sejtettem,de készültek:-) Nem a torta (egy szeletet ettem) hanem a pia. Te jó ég...ennyi tequillát rég ittam, úgyhogy tegnap egész nap feküdtem és nyöszörögtem-minek iszik aki nem bírja,:-) ugye-és ma nem is mertem ráállni a mérlegre.
Tali: 3-an vagyunk, akik igen mondtak. Még valaki? Ne máááááááááár, attól, hogy van egy pici túlsúlyunk még járunk emberek közé. Erősítjük egymást lelkileg!
Én megint padlón, szerintem ezért is ittam-meg mert mindenki velem akart koccintani.
Salsa...nem tudom ki írta, de köszi:-)
Mindenkinek kitartást.....a bikinisek számoljanak be!
Szép hetet MINDENKINEK!
Kösz a szúrkolást. Ma hozzák az első napi adagot:)
Bevallom,hogy én januártól szedem a Klimin Slim nevű kapszulát (56 éves vagyok), azóta lement 4 kg, pedig sokkal másabbakat (súlyosabbakat) ettem, mint az azt megelőző évben, amikor is nemhogy nem ment le, hanem még fel is jött:(
De tudom, hogy ez használni fog. Hosszas keresgélés, gondolkodás után kötöttem ki újra-és újra itt, tehát csak jó lehet:)
Szia!
Így van ,de még mennyire stresszes ,én csináltam ezt jól szívattam magam vele,de amikor észrevettem,hogy ez csak pillanatnyi csak azért is csináltam és sokmindent megfigyeltem ezzel is melyik nap milyen kalória felszívódás van és,hogy menzesz elött 3kilóval több vagyok!
Szia Lola!
én még a teszt csoportban voltam,én 100kiló voltam akkor és 28-at leadtam ,de nagyon nehéz a súlytartás fogyni könnyebb!
Szia!
Sajnos én mindig is azt fogom hordani,mert amikor kislányommal volam terhes csúnya csíkjaim lettek és azt nem akarom mutogatni!De nekem jó az 1részes is
Szia!
Bizony nem ,én már ezen átmentem és jobb is ha elfelejtem,hogy valaha is ne gastroyal függő legyek,mert másképp nem megy sajnos!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?