Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Hűha, itt mindenki Bika? :-)))))
Neked is nagyon boldog szülinapot!!!
Szia Mókusélet!
Boldog szülinapot! Hááát, irgum-burgum! :-DDD
De mivel egyszer van szülinapod egy évben, talán megengedhető egy kis kilengés! Biztos nem rakódik Rád a "hozománya", lemegy (ha egyáltalán van mi) az pikkpakk. :-))
Szia csorieva!
Így van, nincsenek véletlenek. Hidd el, az sem véletlen, hogy mindig itt kötsz ki. Ez egy jól működő fogyókúrás rendszer, mindössze arra kell figyelni, hogy csak azt együk, amit adnak. Akkor tuti a fogyás! Hajráááá! :-))
Ez tuti!!!
Én is nagyon várom már a hétfői mérlegelést, biztosan lesz eredménye, ha nem eszünk mellé. Én eddig nagyon jól bírtam (lekopogom), és Te?
Szia zsbe!
Neked hogy megy a Bikini diéta? Milyennek találod?
Én abszolút elégedett vagyok a kajákkal és az italokkal is! :-))
Várom a hétfőt, mi lesz az eredmény. :-)
Semmi gond, forrester, van élet a bikinis időszak után is! :-DD
Nézd a jó oldalát az egyrészesnek: legalább jobban kiemeli a karcsúságot és eltakarja a nem tökéletes részeket! :-)) Szerintem még több nőiességet is mutat, mint a bikini! ;-)
Szia lola124!
Üdv. körünkben! :-)
Ez csak a látszat, nem mindenki indult kis súlyról, vannak köztünk olyanok, akik 100 kg feletti súlyról kezdték, de már jócskán "megfogyatkoztak". :-))
Te mennyit szeretnél fogyni?
Melyik étrenddel kezdted a fogyókúrát?
Gratula Neked, azért a -15 kg nagyon klassz eredmény, és biztosan menni fog még lefelé a mérleg nyelve, ha továbbra is betartod a már jól megszokott doboznyi adagokat!
Szurkolok Neked az "önállósághoz" és várunk vissza itt!!! :-)))
Igen, Lányok, hihetetlenül szalad az idő, olyan mintha tegnap lett volna! Az a fontos, hogy eredményes fél év van mögöttetek is! :-))))
További hasonló eredményeket kívánok!!!
Szia Eszter!
Annyi baj legyen! :-) Biztosan "kihevered" és nem lesz annak nyoma sem 1-2 nap múlva!
Ennyi belefér, főleg, ha ilyen hosszú ideig megálltad "bűnözés" nélkül. Ne aggódj miatta! :-))
Szia Linike!
Én is gyakran járok úgy, hogy napközben (du. 16h-ig) nem tudok meginni 2 litert, mert nincs időm vagy lehetőségem, és akkor én is otthon ragadom meg az üveg nyakát, és még apránként magamba döntök 1-1,5 litert.
Tegnap nem volt gondom, simán lement 17h-ig 3 liter, és még 1 liter otthon! :-)))
A lúgosítással biztos sikered lesz, az mindenkinek beindítja a fogyását, és onnan már a lelkesedés is nagyobb. A lúgosító étrendhez képest a többi már bőséges lakomának fog tűnni. :-DDD
Hajrá, drukkolok, hogy mielőbb legyen sikered!!! :-)
Szia forrester!
A szénhidrátfüggők étrendjét én is ettem néhány hétig, nekem azzal is lement heti 0,5-0,7 kg.
Érdemes kipróbálni, finomak ott is a kaják, és vannak édességek is, ha valaki édesszájú (mint én). :-)))
Szia mmártás!
Először is üdv. a csapatban, örülök, hogy Te is itt vagy! :-)
Én azt tudom mondani, hogy mindenkinek más az ízlése és más-más működik jobban.
A szénhidrátfüggő étrend is hatásos, de picit lassabb a fogyás vele, mint pl. a Best of-fal. Nekem a Best of "okozta" eddig a legnagyobb sikerélményeket, mert azzal egyenletesen és viszonylag gyorsan tudtam fogyni (heti 0,7-1kg). 21 kg-ot adtam le többféle étrenddel.
Egyébként én az egésznapos étrendeket javasolnám inkább, mint az egy-egy ételt vagy menüt, mert ott az ételek úgy vannak összerakva, hogy a legjobb hatást lehessen elérni.
Sok sikert a fogyáshoz! :-)
Szia Jucus!
Sajnálom, hogy most egy kicsit abbahagyod, de mindenképpen szurkolok, hogy egyedül is "megállj a lábadon". :-)))
Biztosan menni fog, ha odafigyelsz a mennyiségre, mert sokszor csak azon múlik.
Sok sikert, és azért várjuk jelentkezésedet! :-)
Szia!
A zsírégető liszt miatt ilyen fura én is utálom ezeket a tésztás kajákat emiatt ,de nagyon használ az tuti a zsírégető kiflit etted már na az ugyan ez a kategória!
Nekem a szénhidrátszegény az ami nagyon bejön!
Szia!
Figyu ez nagyon rossz hozzáállás így ezt ne csináld,hogy a kaján jár a fejed ,mert egyre erősíti a vágyat afelé ,hogy melléegyél és pont a lúgosító szakaszt lehet a legjobban így elrontani!Nekem nagyon jól ment mindent betartottam és legfőképp a fejem nem fájt itt sok mindenkinek ez volt a legrosszabb,ez valóban egy megpróbáltatás és fejben az akaraterő el kell hogy szánd magad valami le kell hogy kössön nagyon izgulok,hogy ügyes legyél!
Én 28-30 kilót fogytam 2-3 visszajött,mert nem figyeltem már oda,de most stagnálok.
Bíztasson a dolog,hogy mindez egy szem mozgás nélkül.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?