Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

7002. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7001. - Eszterxx)
2011. máj. 14. 20:39

-Eszter! - Basszus, minden kis kililengés meglátszik!:( Mi már egész életünkben figyelhetjük a kalóriákat!

- Igen, nagyon megy az idő, már fél éve, h itt "találkoztunk" és kezdtük együtt a fogyót. - Hihetetlen!

7001. eszterxx
2011. máj. 14. 19:19

mea culpa, mea maxima culpa........csak most, csak nektek bevallom, hogy tegnap este begumicukroztam. nem akartam, de egyedül voltam itthon, illetve aludt a gyerek......és akkor megláttam a nagyobbik vegyes hariboját. csak egyet, még egyet, aztán megint,megint, megint. De olyan jól esett, fél év alatt az egyetlen ilyen nagy és nagyon bűnös kilengés. Persze reggel rögtön megvolt az eredmény, dehát ezt most tényleg magamnak köszönhetem :-(

Jucus, ird meg holnap a pontos eredményt!!!!!!! hihetetlen, hogy fél éve már, hogy elkezdtük!

7000. Linike1 (válaszként erre: 6981. - Mmártás)
2011. máj. 14. 14:53

Én az elején egy lúgosítást nagyon ajánlok neked az mindent megkönnyít,de fogyni mással is fogsz.

Az Abc nagyon jól összetett nagy munka áll a hátterében viszont én a szénhidrátszegényre esküszöm ,mert hús nélkül nem bírnám 1napot sem!

6999. Linike1 (válaszként erre: 6970. - Puszilka)
2011. máj. 14. 14:50

Szia!

Én úgy gondolom menni fog a sok kitartás sikert hoz nyár közepére le kéne szaladnia,ha nem tudod megoldani a pisiléseket az baj akkor nem is tudom,hogy fogod csinálni,szerintem,ha hazamész a napi dolgaid intézése véget ér akkor nyomass be legalább egy litert együltödben a fehér tea pl. itatja magát.Az is segít abban ,hogy tágítsd a hólyagod és már nagyon jól megszoktam napi 3liter mellett megyek 4x wc-re.

6998. Linike1 (válaszként erre: 6966. - Mókusélet)
2011. máj. 14. 14:45

Szia!

Igazat adok és ugyan ezt gondolom az uborkaléről is aki kicsit görcsösebb típus az utóbbit ajánlom!

6997. Linike1 (válaszként erre: 6963. - Mókusélet)
2011. máj. 14. 14:42

Szia!

Nagyon irigyellek,nem semmi imádom nézni az iylen fellépéseket nagy tudás van a hátatok mögött.Mindent bele,bár te így is szép alkat lehetsz,ha ilyet űzöl,nekem is arcom miatt mondták egyébként,hogy már ne fogyjak nagyon megnyúzottan néztem ki!

Azért vigyázz,mert neked ilyen sport után nem mindegy az állóképességed sem? Mindent ne vonj meg

6996. Linike1 (válaszként erre: 6962. - Eszterxx)
2011. máj. 14. 14:38

Szia!

Nekem sem megy nem hozom a formám,de sajnos én már fél éve küszködök,remélem egyszer rászánom már magam,hogy újra ne egyek mellé...

6995. Linike1 (válaszként erre: 6943. - Zsbe)
2011. máj. 14. 14:35
ŰŰŰ,de ciki,de ezeket az embereket többet úgy sem látod én ezt szoktam a legnagyobb égések után gondolni,bár előnyben részesítem a klímát... :-))))
6994. Linike1 (válaszként erre: 6942. - Zsbe)
2011. máj. 14. 14:33
Na igen én is tudom milyen hosszú szoknyában,meg nem tapadós ruhában járkálni ,ma már tudom milyen egy rövid szoknya!
6993. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6991. - Eszterxx)
2011. máj. 13. 21:42

Eszter! Azért helyesbitek, összesen ment le 15 kg, 18 hét egész napos menü, a többi csak ebédmenü.

Azért bizom benne, h "egyedül is" boldogulok, megpróbálom a 90 napos irányelveit követni, meglátom...! Szimpatikus még a Norbi féle életmód program is. Végül is egész életünkben nem lehet Gastroyalt enni. Most megpróbálom nyáron a 90 napost, utána meglátom! Majd azért jövök erre a fórumra is, de a 90 naposokhoz is csatlakoztam.

Kitartást mindenkinek! Mindjárt itt a nyár, jön a fürdőruha szezon!!!

6992. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6983. - Forrester)
2011. máj. 13. 21:35
Forrester! Kedves vagy, köszönöm!:)
6991. eszterxx
2011. máj. 13. 14:32

Forrester, én is így vagyok az ivással. TÖk jól hozzászokott a szervezetem, nekem a napi 4-5 liter is megy bőven. 3 liter a minimum, az alatt nem működöm most már, pedig régen jónak számított, ha egy liter megvolt.

Jucus, szerintem is ügyes leszel. Ha csak ebédmenüvel lement 18 kilo, akkor a többi menni fog most már egyedül is. És egyetértek, gyümölcs, zöldségszezon van, kár lenne kihagyni!

6990. mmártás (válaszként erre: 6982. - Forrester)
2011. máj. 13. 09:23
köszönöm! megrendeltem az első hétre a lúgosítást és akkor utána kezdem a best of-ot! :) nagyon izgulok!! :D
6989. 4b6a2525df (válaszként erre: 6985. - Forrester)
2011. máj. 12. 20:35
De amikor elkezdted, csak fogytál tőle:)?
6988. forrester (válaszként erre: 6952. - The Woman)
2011. máj. 12. 20:26
no, igen:) nekem csak a hétvégém sűrű főzés szempontjából, akkor a gyerekek miatt mindenképpen muszáj. ilyenkor persze én is nehezebben bírom ki, hogy ne egyek abból, amit nekik főzök:)
6987. forrester (válaszként erre: 6961. - Zsbe)
2011. máj. 12. 20:23
hümmhümmm, a tankini jó ötlet :) az ápol és eltakar is, meg kétrészes is, hát most hogy mondod, nálam is az lesz a nyerő:)
6986. forrester (válaszként erre: 6970. - Puszilka)
2011. máj. 12. 20:19
az az érdekes ebben a 3 liter folyadék ivásban, hogy nekem például csak pár napig volt tőle az, hogy 5 percenként kelljen pisilni, aztán már teljesen normálisra beállt. gondolom megszokta a szervezetem és már máshogy dolgozza fel a sok vizet vagy nem tudom, nem értek hozzá, de azóta ha nincs meg a napi 3 liter folyadékom, szomjan bírok halni :))
6985. forrester (válaszként erre: 6974. - 4b6a2525df)
2011. máj. 12. 20:17
a szénhidrátfüggők diétája a legjobb:) mármint kajákban nekem nagyon bejött, fogyásról nem tudok infót adni vele, mert már jó ideje stagnál a súlyom, amin mondjuk nem csodálkozom, mert eszem néha mellé rendesen :)
6984. forrester (válaszként erre: 6975. - Edelweis)
2011. máj. 12. 20:16
szia:) a kapszulákat reggel-délben-este kell bevenni étkezéshez, bár én folyamatosan elfelejtem, csak a reggeli vagy az eszemben, hogy este rendszeresen kettőt veszek be egyszerre. :)
6983. forrester (válaszként erre: 6979. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 12. 20:13
menni fog az önálló élet étkezés terén, ebben biztos vagyok, mert már hozzászoktál, kitanultad, mit és mennyit lehet enni a cél érdekében, én drukkolok :)
6982. forrester (válaszként erre: 6981. - Mmártás)
2011. máj. 12. 20:09
én csak a saját tapasztalatom alapján tudok nyilatkozni, egy éve csinálom, mindenféle étrendjüket próbáltam, 38 kg-ot fogytam eddig velük, de a leghatásosabb mindig az abc best of volt. de a szénhidrátmentessel is mentek le a kilók persze, csak lassabban kicsit :) mondjuk annak az ízvilága közelebb áll a hagyományos étrendhez, úgyhogy attól is függ, melyiket válaszd, hogy mennyire bírod a szokatlanabb kajákat, amik a best of-ban vannak :)
6981. mmártás
2011. máj. 12. 14:47

sziasztok!

hétfőtől szeretnék rendelni a gast.zsírégető menüből,de nem tudom,h a abc-menüt érdemes venni,esetleg külön keressem ki?a b menükben is van lúgos étel úgy láttam. és a szénhidrátfüggő menü nagyon jó,de tényleg hat?? :) mert akkor inkább a szénhidrátmenteset választanám,ha azt hatásosabbnak mondanátok! :)

előre is köszönöm!

6980. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6976. - Mókusélet)
2011. máj. 12. 13:45

Mókusélet!

- Kicsit bátortalanul, de miért ne?!:)

6979. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6977. - Eszterxx)
2011. máj. 12. 13:42

Eszter! Valószinüleg a viz az oka a suly-gyarapodásnak. Én is elég vizesedő tipus vagyok, sajnos! Jó, h most csökkent a sulyod, mert az ember olyankor egyből lelkesebb lesz! Én is igy vagyok vele. Sajnos fél év alatt a -20-at tüztem ki magamnak, de sajnos nem jön össze. 15-én majd megmérem magam, h pontos lécállást tudjak mondani.

Utána, mint lejjebb irtam, önálló életet kezdek, mármint az étkezés terén, megpróbálom folytatni a sulycsökkentést önállóan. Ha nagyon nem megy, ujból rendelek, de most csábitanak a zöldségek, gyümölcsök, jobban van kedvem főzni is. Nagyon gondolkodom a 90 naposon, sokan irtak róla jókat, és jön a gyümölcs szezon is - jó drágán!:(

Azért itt leszek feltétlen veletek, mert már itt vagyok "otthon" ezen a fórumon. Mindenképpen szeretném látni, mi van Veletek, hogyan haladtok, meg majd én is megirom, hol tartok!

Caca nem olyan nagyon régen irt, azt irta, h olvas bennünket, most - hogy emlegetjük - biztos felbukkan ujra!:)

6978. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6975. - Edelweis)
2011. máj. 12. 13:35

Szia Edelweis! Örülök, h jöttél! Nagy elhatározásba kezdtél, de lehet, h pont ez kell ahhoz, h gyors sikerelményed legyen megint, és tudd folytatni.

Én meg azt hiszem jövő héttől tartok egy kis "nyári szünetet" és ősztől legfeljebb megint kezdeném. Fájó szivvel nem rendelek, ugy tünik már "függő" lettem, de fél évet tüztem ki magamnak célul, ebből 18 hetet egész napos étrendet, a továbbiakban menüt rendeltem. Ez a héten lejár, ugyhogy jövő héttől valamit kitalálok, persze jó lenne tovább fogyni, és önállóan próbálni tovább tartani magam. Nagy mankó ez az étel rendelés az biztos, de meg kell próbálni most egyedül is.

Neked nagy-nagy kitartást az ujrakezdéshez! Jönni fogok azért hozzátok!

6977. eszterxx
2011. máj. 12. 12:54

Képzeljétek, kínomban elkezdtem sokkal több lúgosító teát inni, meg több algakapszulát enni és úgy tűnik, ez bejön. Visszament a súlyom 1.2 kilot, igy most a múlt hétfői kiindulásihoz képest -30 dekánál tartok, aminek nagyon, de nagyon örülök! Biztos, hogy víz volt amúgy, mert úgy működök, mint egy törpevízmű most......

Edelweis, jó, hogy előkerültél végre! (höhöhö, mondom én.....). Nem bírod újra elkezdeni? Mielőtt kimentél volna a bajorokhoz sörözgetni, olyan ügyesen csináltad!!!!!!!!

Mi lehet vajon Cacával? valaki, aki nem hagyott ki egy-két hónapot, mint én, megírná, hogy amikor utoljára jelentkezett, hol tartott?

Mókusélet, tök aranyos vagy! Aranyos az elgondolásod is, de én pl. nem szívesen vállalom fel magam senki előtt. Szeretnék sokkal, de sokkal soványabb lenni és akkor találkozni emberekkel :-) Persze jogos, hogy a barátság nem múlhat a súlyon meg ilyenek, de én nem szivesen mutatom meg most magam

2011. máj. 12. 08:17

Jó reggelt,

csajok.....itt a bal oldalon van egy keretben-a fene tudja a nevét egy olyan kérdés, hogy kötöttél-e itt barátságot- ezen elkezdtem agyalni.

Tudom, hogy az ország nagy és mindenhonnan vagyunk itt, így elsősorban Bp és vonzáskörzetében gondolkodom.....nincs kedvetek egy topiktalira?

Én pl. kiváncsi vagyok Rátok!

Mindenkire! :-)

Na?

6975. edelweis
2011. máj. 12. 07:55

Sziasztok lányok!

Előkerültem, a sulyom nagyjából stagnált az elmúlt hónap alatt, ill. 2 kg inkább fel mint lefelé mozgott. Nagyon nem megy most, hogy betartsam, de mégis hétfőre megrendeltem a bikini diétát, hátha végre már 100 alá megyek. Nagyon szeretném betartani.

Mivel újságot nem kaptam, nem tudom , hogy ezeket a mindenféle kapszulákat mikor és hogy kell szedni.Ezzel kapcsolatosan semmit nem találtam.

Ha esetleg tudjátok, írjátok meg.

A "nagy öregeket", és az újra kezdőket, és a kezdőket is sok szeretettel üdvözlöm!

2011. máj. 12. 07:33
Hát lányok én is rászántam magam, Hétfőn kezdem, de -mivel szénhidrátfüggő vagyok:(- hát a B11 menüt rendeltem egy hétre.
6973. The Woman (válaszként erre: 6943. - Zsbe)
2011. máj. 11. 20:30

:-DDD

Te azért nem lehetsz semmi! :-))

Megnézném egy napodat egy kandikamerán keresztül! :-) Biztosan jól szórakoznék!!! :-))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook