Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
-Eszter! - Basszus, minden kis kililengés meglátszik!:( Mi már egész életünkben figyelhetjük a kalóriákat!
- Igen, nagyon megy az idő, már fél éve, h itt "találkoztunk" és kezdtük együtt a fogyót. - Hihetetlen!
mea culpa, mea maxima culpa........csak most, csak nektek bevallom, hogy tegnap este begumicukroztam. nem akartam, de egyedül voltam itthon, illetve aludt a gyerek......és akkor megláttam a nagyobbik vegyes hariboját. csak egyet, még egyet, aztán megint,megint, megint. De olyan jól esett, fél év alatt az egyetlen ilyen nagy és nagyon bűnös kilengés. Persze reggel rögtön megvolt az eredmény, dehát ezt most tényleg magamnak köszönhetem :-(
Jucus, ird meg holnap a pontos eredményt!!!!!!! hihetetlen, hogy fél éve már, hogy elkezdtük!
Én az elején egy lúgosítást nagyon ajánlok neked az mindent megkönnyít,de fogyni mással is fogsz.
Az Abc nagyon jól összetett nagy munka áll a hátterében viszont én a szénhidrátszegényre esküszöm ,mert hús nélkül nem bírnám 1napot sem!
Szia!
Én úgy gondolom menni fog a sok kitartás sikert hoz nyár közepére le kéne szaladnia,ha nem tudod megoldani a pisiléseket az baj akkor nem is tudom,hogy fogod csinálni,szerintem,ha hazamész a napi dolgaid intézése véget ér akkor nyomass be legalább egy litert együltödben a fehér tea pl. itatja magát.Az is segít abban ,hogy tágítsd a hólyagod és már nagyon jól megszoktam napi 3liter mellett megyek 4x wc-re.
Szia!
Igazat adok és ugyan ezt gondolom az uborkaléről is aki kicsit görcsösebb típus az utóbbit ajánlom!
Szia!
Nagyon irigyellek,nem semmi imádom nézni az iylen fellépéseket nagy tudás van a hátatok mögött.Mindent bele,bár te így is szép alkat lehetsz,ha ilyet űzöl,nekem is arcom miatt mondták egyébként,hogy már ne fogyjak nagyon megnyúzottan néztem ki!
Azért vigyázz,mert neked ilyen sport után nem mindegy az állóképességed sem? Mindent ne vonj meg
Szia!
Nekem sem megy nem hozom a formám,de sajnos én már fél éve küszködök,remélem egyszer rászánom már magam,hogy újra ne egyek mellé...
Eszter! Azért helyesbitek, összesen ment le 15 kg, 18 hét egész napos menü, a többi csak ebédmenü.
Azért bizom benne, h "egyedül is" boldogulok, megpróbálom a 90 napos irányelveit követni, meglátom...! Szimpatikus még a Norbi féle életmód program is. Végül is egész életünkben nem lehet Gastroyalt enni. Most megpróbálom nyáron a 90 napost, utána meglátom! Majd azért jövök erre a fórumra is, de a 90 naposokhoz is csatlakoztam.
Kitartást mindenkinek! Mindjárt itt a nyár, jön a fürdőruha szezon!!!
Forrester, én is így vagyok az ivással. TÖk jól hozzászokott a szervezetem, nekem a napi 4-5 liter is megy bőven. 3 liter a minimum, az alatt nem működöm most már, pedig régen jónak számított, ha egy liter megvolt.
Jucus, szerintem is ügyes leszel. Ha csak ebédmenüvel lement 18 kilo, akkor a többi menni fog most már egyedül is. És egyetértek, gyümölcs, zöldségszezon van, kár lenne kihagyni!
sziasztok!
hétfőtől szeretnék rendelni a gast.zsírégető menüből,de nem tudom,h a abc-menüt érdemes venni,esetleg külön keressem ki?a b menükben is van lúgos étel úgy láttam. és a szénhidrátfüggő menü nagyon jó,de tényleg hat?? :) mert akkor inkább a szénhidrátmenteset választanám,ha azt hatásosabbnak mondanátok! :)
előre is köszönöm!
Mókusélet!
- Kicsit bátortalanul, de miért ne?!:)
Eszter! Valószinüleg a viz az oka a suly-gyarapodásnak. Én is elég vizesedő tipus vagyok, sajnos! Jó, h most csökkent a sulyod, mert az ember olyankor egyből lelkesebb lesz! Én is igy vagyok vele. Sajnos fél év alatt a -20-at tüztem ki magamnak, de sajnos nem jön össze. 15-én majd megmérem magam, h pontos lécállást tudjak mondani.
Utána, mint lejjebb irtam, önálló életet kezdek, mármint az étkezés terén, megpróbálom folytatni a sulycsökkentést önállóan. Ha nagyon nem megy, ujból rendelek, de most csábitanak a zöldségek, gyümölcsök, jobban van kedvem főzni is. Nagyon gondolkodom a 90 naposon, sokan irtak róla jókat, és jön a gyümölcs szezon is - jó drágán!:(
Azért itt leszek feltétlen veletek, mert már itt vagyok "otthon" ezen a fórumon. Mindenképpen szeretném látni, mi van Veletek, hogyan haladtok, meg majd én is megirom, hol tartok!
Caca nem olyan nagyon régen irt, azt irta, h olvas bennünket, most - hogy emlegetjük - biztos felbukkan ujra!:)
Szia Edelweis! Örülök, h jöttél! Nagy elhatározásba kezdtél, de lehet, h pont ez kell ahhoz, h gyors sikerelményed legyen megint, és tudd folytatni.
Én meg azt hiszem jövő héttől tartok egy kis "nyári szünetet" és ősztől legfeljebb megint kezdeném. Fájó szivvel nem rendelek, ugy tünik már "függő" lettem, de fél évet tüztem ki magamnak célul, ebből 18 hetet egész napos étrendet, a továbbiakban menüt rendeltem. Ez a héten lejár, ugyhogy jövő héttől valamit kitalálok, persze jó lenne tovább fogyni, és önállóan próbálni tovább tartani magam. Nagy mankó ez az étel rendelés az biztos, de meg kell próbálni most egyedül is.
Neked nagy-nagy kitartást az ujrakezdéshez! Jönni fogok azért hozzátok!
Képzeljétek, kínomban elkezdtem sokkal több lúgosító teát inni, meg több algakapszulát enni és úgy tűnik, ez bejön. Visszament a súlyom 1.2 kilot, igy most a múlt hétfői kiindulásihoz képest -30 dekánál tartok, aminek nagyon, de nagyon örülök! Biztos, hogy víz volt amúgy, mert úgy működök, mint egy törpevízmű most......
Edelweis, jó, hogy előkerültél végre! (höhöhö, mondom én.....). Nem bírod újra elkezdeni? Mielőtt kimentél volna a bajorokhoz sörözgetni, olyan ügyesen csináltad!!!!!!!!
Mi lehet vajon Cacával? valaki, aki nem hagyott ki egy-két hónapot, mint én, megírná, hogy amikor utoljára jelentkezett, hol tartott?
Mókusélet, tök aranyos vagy! Aranyos az elgondolásod is, de én pl. nem szívesen vállalom fel magam senki előtt. Szeretnék sokkal, de sokkal soványabb lenni és akkor találkozni emberekkel :-) Persze jogos, hogy a barátság nem múlhat a súlyon meg ilyenek, de én nem szivesen mutatom meg most magam
Jó reggelt,
csajok.....itt a bal oldalon van egy keretben-a fene tudja a nevét egy olyan kérdés, hogy kötöttél-e itt barátságot- ezen elkezdtem agyalni.
Tudom, hogy az ország nagy és mindenhonnan vagyunk itt, így elsősorban Bp és vonzáskörzetében gondolkodom.....nincs kedvetek egy topiktalira?
Én pl. kiváncsi vagyok Rátok!
Mindenkire! :-)
Na?
Sziasztok lányok!
Előkerültem, a sulyom nagyjából stagnált az elmúlt hónap alatt, ill. 2 kg inkább fel mint lefelé mozgott. Nagyon nem megy most, hogy betartsam, de mégis hétfőre megrendeltem a bikini diétát, hátha végre már 100 alá megyek. Nagyon szeretném betartani.
Mivel újságot nem kaptam, nem tudom , hogy ezeket a mindenféle kapszulákat mikor és hogy kell szedni.Ezzel kapcsolatosan semmit nem találtam.
Ha esetleg tudjátok, írjátok meg.
A "nagy öregeket", és az újra kezdőket, és a kezdőket is sok szeretettel üdvözlöm!
:-DDD
Te azért nem lehetsz semmi! :-))
Megnézném egy napodat egy kandikamerán keresztül! :-) Biztosan jól szórakoznék!!! :-))))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?