Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Sajnos én ezt már egy ideje megírtam nektek és én emiatt nagyon el is vagyok keseredve,mert ahogy leállok és igaz figyelek a mennyiségekre ,de mégsem ezt eszem 1hét alatt 3kiló felmegy drasztikusan hízni kezdek,tényleg nagyon szomorú vagyok emiatt.
Igazából valamit kitalálhatna az orvostudomány ,hogy vannak akik halálra zabálják magukat és véknyák és mi meg???Erre kéne valami egységes szer!
Na felpörgettem a vérkeringésemet. Zumbáztam a joutube-ről 2-szer 5 percet. Elsőre nem bírtam többet, holnap talán már 15 perc is megy majd.
Hajrá.
Lola
Szia edelweis!
Én is "Bikinizni" fogok jövő héttől és már utánaérdeklődtem, hogyan kell szedni a kapszulákat.
Ezt a választ kaptam:
- Az ALGA kapszulákat a délelőtt folyamán javasolt bevenni (több részletben is szedhetők, pl. reggel 2 db, később még 3 db).
- Az ANTOX 12 kapszulából 1-1 db-ot reggel és este, étkezés előtt ajánlanak bevenni.
- A TESTŐR kapszulákat délben és este, a MULTIVITAMINT pedig napszaktól függetlenül javasolják bevenni.
Én ezek szerint fogom szedni a kapszulákat, kíváncsi leszek az eredményre! :-)
Sok sikert a BIKINI diétához mindenkinek, aki megpróbálkozik vele!!! :-))
Sziasztok!
Nem értem, minden fórumon soványak fogyókúráznak?
Én októberben leszoktam a cigiről és felszedtem 12 kg-ot a 98 kg súlyomra. Most 110 kg vagyok és tegnap hozzákezdtem a fogyókúrához, mert le kellett cserélnem a ruhatáramat, és nehéz cipelni ezt a súlyt. Még szerencse, hogy makk egészséges vagyok, így bármilyen életmódváltást végrehajthatok.
Szurkoljatok nekem!
Én egyszer jelentkeztem a zsírégető klubjukba, mikor 100 ember lefogyasztását vállalták ingyen. Meglepő fordulat, engem nem választottak be, de beválasztottak mindenféle gazdag "celebet".
Lola
Szia csorieva!
Örülök, hogy Te is belekezdtél, majd mesélj, mik a tapasztalatok, eredmények. Hajrá, szurkolok, hogy Neked is legyenek mielőbb sikerélményeid! :-))
Kedves puszilka!
Eleinte nekem is furcsa volt a 2-3 liter naponta, mivel korábban 0,5-1 literhez voltam szokva.
Nekem sem ment egyik napról a másikra, de idővel (1-2-3 hét alatt) hozzá lehet szokni ehhez a mennyiséghez. Szóval ne add fel a folyadékivást, törekedj a napi 3 literre, mert ez segíti a fogyást.
Szia Eszter!
Ne keseredj el, biztos menni fog!!! Viszont NE mérd magad olyan gyakran, mert elveszi a kedved az időnkénti rosszabb eredmény látványa. Hétközben én is jártam már hasonló helyzetben, ezért én csak 1-szer mérem magam, általában hétfőnként.
Hűha, nagyon király vagy!!!
Szerintem hamar eljon az az 5-ös is! Gratula!!! :-)
Szia Jucus!
Igen, én is épp ezen agyalok! ;-)
Bár a paradicsomlé annyira nem szimpi, nem tudjátok, hogy mivel lehetne helyettesíteni? :-)
Szia Mókusélet!
Köszi szépen az infót a léböjtödről! Könnyen bírtad aznap? Nem voltál éhes?
Éreztél valamilyen változást a két nap elteltével? :-))
Ja, július végére meglesz az 5-ös kezdés, szerintem az simán teljesíthető, főleg, ha még mozogsz is mellé rendszeresen! Csak így tovább!!!! :-)
Az is csini tud lenni. Nekem még nem volt olyanom, de már láttam újságban, kirakatban.
Hajrá, össze fog jönni, én biztos vagyok benne!!! :-))
Szia zsbe!
Értem, köszi. Azt még megkérdezhetem, hogy ezekből mennyi fogy el ilyenkor? :-)
Nagyon gondolkodom egy folyadéknap beiktatásán, ezért kérdezem annyira. Köszi előre is! :-))
Szia forrester!
Én épp összefutottam a szekrényben néhány fürdőrucival, köztük bikinivel is még pár évvel ezelőttről, de őszintén szólva még nem az igazi! :-)
Kell még ahhoz alakulnom egy kicsit, hogy valóban azt mondhassam, hogy jól mutatok benne. Még egy kicsit marad az egyrészes! :-)))
Eszter! -15 -öt mondhatok, reggel 80,3 voltam.
Ma éppen vendégek voltak, szülinapoztunk, kaptam Update1-es jégkrémet, Update1-es süteményeket, ugyhogy fél év után először ettem ilyen dolgokat. Kiváncsi leszek a holnap reggeli mérésre. - Félek!!
Nekem olyan hihetetlen ez a sütemény, h nem hizlal, nem akarom elhinni! Holnap ujult erővel kezdek bele a 90 naposba, kiváncsi leszek hogy birom. Tartok azért a ch napoktól, nehogy elkezdjek hizni! Biztos, h Norbi tésztát (vagy hasonlót, állitólag már van a Corában is ugyanolyan paraméterekkel rendelkező tészta) főzök majd. Hátha most, h másféle ételeket is eszem, egy idő után elindul megint lefele. Tudom, h nem lesz nagy sikerelményem eleinte, hiszen azért lehuztam egy fél év fogyót, és az azért igy egész más, mintha most kezdeném el az egész fogyókurát.
Azért majd jövök mindig, kiváncsi leszek hogyan megy Nektek, meg megirom azt is, h én hol tartok.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?