Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Hűha, ez csuda jó dolog, hogy nem győzöl betelni önmagad látványával, és csak gyönyörködsz magadban! :-)) Én is hasonlóan vagyok ezzel, mert megint csinosabbnak érzem magam. Biztosan az is közrejátszik ebben, hogy kabátban (akármilyen alakkiemelő, karcsúsított fazonú is) nem látszik igazán a karcsúság és formásság.
Néha én sem tudom elhinni, hogy magamat látom, de jó nagyon! :-)))
A nyaralási tervekhez pedig gratulálok, bombanő leszel addigra!!!!!! :-DDD
Szia csorieva!
Kicsit szomorú vagyok, hogy ilyen tapasztalataid vannak. Én is ettem a szénhidrátfüggőt és én szinte mindent imádtam.
A Zsírégető spagetti pedig kifejezetten a kedvencem mind a mai napig, mert olyan vékonyka! :-)))
Szia puszilka!
Ha húsimádó vagy, akkor a szénhidrátszegény étrendet próbáld meg, abban mindennap van hús!
Gratula az eddig elért mínuszokhoz és örülök, hogy már korábbi ruhákba is beleférsz, ez az igazi siker!!!
Hajrá, és így tovább!!! :-)
Szia mmártás!
Próbálj meg étkezések között mindig inni extra kortyokat. Az csillapítja az éhségérzetet. Nálam ez mindig beválik, állandóan ezt a trükköt alkalmazom. Volt olyan, hogy emiatt 5 litert ittam 1 nap, amikor lúgosító hetet tartottam. :-)) Kitartás!!!!!
Na jó, Eszter, a kivétel erősíti a szabályt. :-)
Nálad pont az ellenkezője jött be, mint ami szokott lenni, van ilyen. :-))
Szurkolok, hogy azért hetente több mint 10 dekával fogyatkozz meg.
Hajrá, hajrá!!!!!!! :-)))
Szia Caca!
Örülök, hogy Rólad is hallani! Óriási gratula az eddigi sikeredhez és a hatalmas kitartásodhoz. A Best of begyorsíthatja a fogyást, ha még nem próbáltad, nekem azzal volt a leghatékonyabb hosszú távon, heti 1 kg stabilan több héten keresztül.
Holtpont kúra jelenleg nem rendelhető, úgyhogy ha akartad volna sem tud összejönni. :-)
További sok sikert!!! :-)
Ahogy már említettem, nekem nagyon bejön. -1,4 kilóval kezdtem már az első napon és összesen -2,3-mal zártam a hetet.
Abszolút elégedett vagyok az eredménnyel, végülis ahhoz képest, hogy ez nem az első fogyis hetem, tök jóŰ! :-)))
:-)))
Nagyon szívesen! Azért írtam le, mert gondoltam, hogy más is hasznát veszi majd. Én is írtam magamnak puskát, van 1 itthon és 1 a munkahelyemen, de már nagyjából bevéstem! :-))
Én már a 2. heti Bikinit eszem és nekem nagyon ízlik és elegendő is. :-)
Szia Edelweis!
Szerintem is nagyon klassz ez a Bikini diéta. Nekem is több szempontból szimpatikus, hasonlóan Hozzád. Én a bogyóknak azért is örülök, mert azt is bőséges folyadékkal kell bevenni, elosztható több részletre és az ital jobban telít. Gondolom, ennél a diétánál valóban szükség van táplálék-kiegészítőre, hisz valljuk be, azért nem annyira kalóriadúsak az ételek, mint egy másik, szénhidrátgazdagabb étrendben. Talán a Turbóhoz hasonlítható a leginkább, de nekem ez így tökéletes!!!
Remélem, más is osztozik még velem ezen a véleményen !!! :-)))))
Sziasztok!
Utálom, hogy minden "sztár" 8-10 kg-kat fogy 4-6 hét alatt. Szerintem ez kamu. Vagy én csinálok vmit rosszul! Holnap kiderül...akkor jön el a 4. mérés ideje, kedden múlt négy hete hogy a Gastroyal kajáit eszem. A baj csak az, hogy nem úgy fogyok, ahogy szeretnék, ráadásul már minden ételnek ugyanazt az ízét érzem, és nagyon hiányolom a húst... Remélem Ti legalább elégedettek vagytok magatokkal és a fogyásotokkal, adjatok vmi tanácsot mit tegyek! Vagy mit ne...?
Szia!
én best of-ozok,péntek óta,egész finom. de az is biztos,hogy a lúgosítás jó,mert 4 nap alatt 2 kiló lement.bár nem is ettem meg amit küldtek.csak rettenetesen éhes voltam,és nem vagyok valami jófej és nyugodt,ha korog a poci. :( igen,az egész napos étrend nekem is a legjobb,mert így legalább üres otthon minden. :)
szia!
aztaa,ennyit fogytál mozgás nélkül?nem semmi! gratula!!!igazad van,nem járhat ezen az eszem,és péntek óta váltottam az ABC-re,és az bizony nagyon jó!nem volt semmi melléevés(mint sajnos a lúgosítás alatt),de nem is vagyok éhes!és végre van mindenféle hami,nem csak leves! :) juj,most még több kedvem van,mert már azon aggódtam,h biztosan minden nap kellene mozogni,de sajna az most egy hónapig még nem fér bele..és vettem 3 új könyvet,h lekössön végre! :)
Sziasztok,
nagy a csend.
Bikinisek...mi az eredmény? Meséljetek.
Én meg most berágtam, úgyhogy csütörtökön befizettem egy 5 napos salsa tábort-napi 6 óra-mondjuk harmadszorra megyek idén, úgyhogy az már rutin:-) és pénteken meg befizettem egy 3 napos zumba tábort...na attól tartok picit:-)....inkább nagyon.
Hogy álltok csajok?
Húúú, szintén zenész...:-)
Én 4(!) fröccstől voltam KO ma... (jóóó, meg egy szigorlattól) De kijöttem a gyakorlatból rendesen.:-)
:-) Kösziköszi:-)
A heti penzum megvolt, csak úgy érzem magam, mintha káposztagyalun tolták volna le az agyam... Akárki csinálta, nem kedves tőle...:-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?