Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Igen, de talán erre lennének jók a barátok vagy a családtagok, akik elvileg őszinték velünk, nem?!
Talán tőlük másképp vennénk az infót, mint egy ismerőstől vagy egy kevésbé közeli ismerőstől. :-)
Oké, de a Mozzarellás csirkeburgert is próbáld ki egyszer, az is fantörpikus!!! :-DDD
A héten bevágtam egyet, hát ketté állt a fülem tőle, jó kis adag volt! Éhezés nuku!!! :-))
Hűha, ez nem semmi! :-)
Hallomásra nem tűnik túl könnyűnek, de biztosan érdekes lehet mind. Tutira sikerül, ha a többi 98%-os lett! Sőt már túl is vagy rajta, ha jól számolom! :-))
Drukkolok!!! :-DD
Ez az, Linike!!! Menni fog, ha valóban eldöntötted!!!!!!
Majd tájékoztass légyszi, hogy alakulsz! :-))
Szia Linike!
Ha lesz kertes házunk vagy telkünk, akkor nekem is lesz saját bodzabokrom!!! :-))) Már elkezdtem írni egy képzeletbeli listát, mi mindent fogok ott termeszteni! :-))
Igen, erre vigyázni kell! Nekem is bejönnek a palacsinták, de nekem pl. a Zsírégető somlói kocka és a Zsírégető tiramisu azért előrébb van a listán. :-)
Na, jó, a Kókuszos puszedli is nagyon simán lecsúszik!!! :-)))) (A legújabb kedvencem.)
Hát igen, így abszolút meg tudom érteni a hozzáállásodat. :-)
Én még nem sokalltam be tőle nagyon, bár már majdnem a határokat súroltam. :-))
Gondolom, milyen nehéz lehet ilyen kísértésnek ellenállni, főleg mert a kislányod lelkére is vigyázni kell! :-))
Boldog szülinapot Neki, így utólag is!!! :-)
Szia forrester!
Húúú, én a minap ettem egy Mozzarellás zsírégető csirkeburgert, hogy az milyen finom volt!!! És mennyire jólesett!!!!!
Ezeket valahogy nagyon jól el tudják készíteni, én imádom mindet!!! :-))
Szerintem nem törvényszerű, hogy a 3. héten megálljon a fogyás, de amint megértjük az ABC fogyókúrás rendszernek a szisztémáját és jól alkalmazzuk azt, menni fognak le a kilók!!!
Én folyamatosan fogytam, amíg el nem értem a kívánt testsúlyomat (-21 kg kb. 4-5 hónap alatt) Persze, lehet, hogy én szerencsés alkat vagyok, de ismerek még sok olyan embert, aki hosszú ideig folyamatosan és egyenletesen fogyott.
Menni fog az MMártásnak is, amint belejön! :-)))
Szia Mmártás!
Hát igen, a Best of-nál nagyon fontos, hogy mindennap azt edd, ami az étrendben van és folyamatosan.
Ha variálni szeretnéd, akkor max. a Best of Prémium vagy a Best of férfi étrend (bár az bizonyára tartalmasabb, mert férfiakra van kifejlesztve, ezért nem ajánlom) azonos napjai cserélhetők fel a Best of női-vel.
Itt egyfajta szétválasztáson is alapul az étrend, ezért kell úgy enni, ahogy van. A szerda a legnehezebb (és egyben a legfontosabb is), mert akkor van a lúgosítás, úgyhogy azt ne hagyd ki. A csütörtök mindig kárpótol a kisebb "nehézségekért", mert ott finomabb ételek vannak. :-))
Hajrá, csak ügyesen és menni fog!!!
Szia Jucus!
Pedig lehet, hidd el! A titok abban lehet, hogy több folyadékot kell inni. Étkezések között, amikor már úgy érzem, hogy meg tudnám enni a következő adagot, de még nem jött el az ideje, én mindig iszom egy keveset, ill. megpróbálok nem a kajára koncentrálni, hanem elfoglalni magam.
Nekem az a "trükk" vált be eddig leginkább, és így sosem érzem úgy, hogy éheznék.
Próbáld ki! :-))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?