Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
7212. forrester (válaszként erre: 7194. - The Woman)
2011. jún. 5. 10:00
csatlakozom ehhez, nekem is van, hogy nem jön be egy-egy étel annyira, de aztán azért csak eszem belőle, hogy ne éhezzek, mert akkor aztán beindul a tartalékolásos mechanizmus. és a best of-ban a legjobban a palacsintákért vagyok oda :)
7211. forrester (válaszként erre: 7199. - The Woman)
2011. jún. 5. 09:56
én anyukámmal még kamaszkoromban egyszer belekezdtem a szokásos káposztaleves kúrába, ami akkor nagy divat volt. két hétig ettük, azóta nem bírok káposztát enni :d :D
7210. forrester (válaszként erre: 7200. - The Woman)
2011. jún. 5. 09:55
nálunk most volt a kisebbk lányom szülinapja, aki nagy édesség mániában van kábé mióta az eszét tudja, vissza van fogva a hétköznapokban, de most kapott egy hátizsáknyi csokit, kekszet, édességet szülinapjára és állandóan kínálgatja, annyira aranyos. :)) én meg nagyon nehezen utasítom vissza, hogy ne csokizgassak vele :D
7209. forrester (válaszként erre: 7198. - The Woman)
2011. jún. 5. 09:53
főleg most, hogy jön a nyár, nyaralások, bográcsolások és szalonnasütések :) nekem legalábbis ezek nagy veszélyt jelentenek, remélem sikerül megállnom majd, hogy ne akarjak mindenből enni :) bár szerencsére már annyira ráállt az agyam, hogy csak akkor egyek, amikor éhes vagyok és csak annyit, amennyitől elmúlik az éhségem, hogy talán már nem lesz gond:)
7208. forrester (válaszként erre: 7206. - The Woman)
2011. jún. 5. 09:50
nekem is nagy kedvenc a bármilyen burger tőlük, a lencseburgert mondjuk fel szoktam turbózni egy kis light majonézzel, de ez már csak a súlytartás nevében :)
7207. The Woman (válaszként erre: 7168. - Mmártás)
2011. jún. 4. 21:50

Szia Mmártás!

Én még nem hallottam viszketésről méregtelenítés kapcsán, és olyat sem, hogy valaki ezektől az ételektől vakarózzon. Nem tudom, mi lehet ez Nálad, lehet, hogy tényleg el kellene menned vele a dokihoz.

Az eddigi szép fogyásodnak pedig örülök, én is így indultam az elején, aztán beálltam a heti 0,5-1 kg-ra, ami teljesen rendben van. Elképzelhető, hogy Nálad is ilyen lesz, mert hasonló súlyról indultunk. :-)

További sok sikert és drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon a viszketés és ne legyen semmi komoly.

7206. The Woman (válaszként erre: 7160. - Zsbe)
2011. jún. 4. 21:40

Háááát igen, az a legjobbbbb!

A puffancs nálam is előbb jár a kiflinél a sorban, azt valahogy nagyon eltalálták.

Régebben csak lencseburger formájában találkoztam vele a Best of-ban (a héten is kaptam egy ilyet!), de nem túl régen pulykaburger vagy egyéb burgerként is fogyasztható volt. Húú, az isteni finom!!!

És a tálalás is sokkal gusztusosabb most, mint korábban volt, ebben is fejlődtek! :-))

7205. The Woman (válaszként erre: 7159. - Zsbe)
2011. jún. 4. 21:37

Szia zsbe!

:-DDDDDD

Ez nagyon tetszik!!! Az ilyen megállapítás engem is örömmel szokott eltölteni (na nem feltétlen csak egy menyasszony esetében...) :-))

7204. The Woman (válaszként erre: 7155. - Memi2)
2011. jún. 4. 21:33

Kedves memi2!

Gratula és üdv. közöttünk!

Milyen étrendet ettél, hogy sikerült 1,5 kilótól megválnod? Mennyit szeretnél fogyni?

Itt mindegyik fogyókúrás étrend hatásos, csak legfeljebb nem azonos idő kell egy adott fogyás eléréséhez.

Sok sikert és kitartást kívánok!!!

7203. The Woman (válaszként erre: 7150. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:31

Igen, ez például nagyon jó reggeli vagy tízórai ötlet azoknak, akik már a péksüteményekből származó szénhidrátokat szeretnék visszaszorítani.

Nekem is mindig van a mélyhűtőmben is!!! :-))

7202. The Woman (válaszként erre: 7201. - The Woman)
2011. jún. 4. 21:29
... elfáradhatott... Bocsika, lemaradt egy -t :-)))
7201. The Woman (válaszként erre: 7149. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:28

:-DDDDDDD

Hát, igencsak elfáradhatot a szemed a nap végére, ha ezt olvastad! :-DDD

5 liter konyak az már veszélyes tud lenni, biztos nem lenne utána gondod a fogyókúrára, de ilyet nem javasolok senkinek kipróbálásra!!! :-)))

7200. The Woman (válaszként erre: 7146. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:26

Ne aggódj, Linike!

Azt biztosan tudom, hogy a csokoládé serkenti az agyműködést, úgyhogy jól tetted, hogy ettél belőle a vizsgán. :-))

Egyébként milyen vizsgád volt, elárulod? :-))

7199. The Woman (válaszként erre: 7145. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:24
Én is ki vagyok békülve a káposztalevesekkel, simán meg tudom enni. Itt az a jó, hogy némileg különbözően ízesítik őket, ezért nem olyan unalmasak. :-))
7198. The Woman (válaszként erre: 7144. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:22

Igen, az nem lehet kellemes érzés, ha valaki ezzel jön, hogy híztál. :-(

Sajnos nagyon oda kell figyelnünk nehogy visszatérjünk ahhoz az életformához, amitől felszöktek a kilók annak idején. :-))

7197. The Woman (válaszként erre: 7143. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:20
Ez is egy jó megoldás, majd légyszi írd meg, hogy így milyen eredményt tudsz elérni. :-) Köszi!
7196. The Woman (válaszként erre: 7142. - Linike1)
2011. jún. 4. 21:19

Szia Linike!

Nekem is könnyebben megy le akár töbnb is, mint 3 liter naponta.

A bodzából házilag készült üdítő italt én is nagyon szeretem és régebben készítettem a virágokból szörpöt. Sajnos mostanában nincs a közelemben bodzabokor, főleg szennyezésmentes. :-(

7195. The Woman (válaszként erre: 7134. - Mmártás)
2011. jún. 4. 21:16

Ja, és én is hamar rájöttem a napi szintű mérlegelés hátulütőjére, mert amikor az ingadozás miatt felfelé kúszott a számláló, elkeseredtem és nagyobb erőfeszítést jelentett mindent betartani.

Igaz, a másik irány pont az ellenkezőjét eredményezte. :-))

7194. The Woman (válaszként erre: 7134. - Mmártás)
2011. jún. 4. 21:13

Szia Mmártás!

Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik a Best of, szerintem is szerethető, mert változatos és többfajta ételt adnak. Ami számomra még szimpibbé teszi, hogy sokféle finom desszert is benne foglaltatik. :-))

Javaslom, hogy amikor kevésbé ízlenek a kaják, akkor is egyél meg belőlük néhány harapást, mert éheztetni nem szabad a szervezetet, hadd lássa, hogy rendszeresen kap kaját. :-))

Hajrá, és csak így tovább!!!

7193. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7192. - Mmártás)
2011. jún. 4. 09:11

MMártás!

Én csak a B menüről tudok nyilatkozni, mást nem ettem, kivéve egyszer az A-t egy hétig. Szerintem normális, ha 3 hét után megáll a fogyás egy időre.

Biztos irnak neked még a Lányok, de szerintem ne aggódj, el fog ujra indulni!

7192. mmártás
2011. jún. 4. 08:42
sziasztok!lenne egy nagy kérdés!3 hete kezdtem a diétát,az első 2 hétben abc.nem tudom,h ti hogy vagytok vele,de én azt vettem észre,h minden második nap rettenetes és h akkor megy le kb fél kg.igenám,de nem szerettem éhes lenni és a harmadik hétre nem rendeltem meg csak minden második napra meg az abc-t(a finomakat) és a kimaradó napokra a b-étrendből választottam.viszont így ezen a héten nem is ment le semmi. :( elrontottam,h nem folyamatosan eszem az abc-t?lehet,h ez direkt úgy van összerakva,h egyik nap egyen az ember,utána picit éhesebb legyen?mert most a jövő hetet is így rendeltem,mert legalább nem vagyok éhes,de ha nem is fogyok,akkor inkább vissza térek az abc-re. valaki esetleg hasonló cipőben?vagy a 3.hétnél normális,h kicsit lelassul a fogyás?jah és a héten lázas beteg voltam,nem is ettem meg mindent,mégsem ment le nagyon semmi..szép hvégét mindenkinek!
2011. jún. 3. 11:03

sziasztok!

Jól elmaradtam... :-((

Na jól visszaolvaslak Benneteket!

Remélem mindenkinek jól telnek a nyár első napjai! :-))

7190. Mókusélet (válaszként erre: 7189. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 3. 09:11

Ne kenődj el csajszi! Egyébként szerintem gyümölcsöt simán ehetsz mellé....én pl. ennék. Mennyi kalória van 30 deka eperben? 40? Egyél ilyesmit....most annyi a friss gyümölcs a piacon.

És 40 gr. Ch-ra szükségünk van, hogy jól működjön az agyunk:-)

7189. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7185. - Forrester)
2011. jún. 3. 07:29

- Valószinüleg az alacsony vérnyomás miatt szédelgek néha. Egyébként én majdnem mindig éhezek!

Akkor is amikor a ch-szegény menüt ettem, akkor is éhes voltam általában. Én már nem is hiszem, h lehet ugy fogyni, h az ember nem éhezik!:)

7188. forrester (válaszként erre: 7166. - 4b6a2525df)
2011. jún. 2. 19:13
én is mindig megcserélem az ebédet és a vacsorát, valahogy vacsorára nekem is túl sok az adag. mondjuk hízni nem híztam tőle és nekem az édességek kellenek pont belőle, mostanában édesség hiányom van mindig.
7187. forrester (válaszként erre: 7171. - Mmártás)
2011. jún. 2. 19:04
a lecsó tojással teljesen jó vacsora, ilyeneket nyugodtan egyél ilyet ilyenkor :)
7186. forrester (válaszként erre: 7177. - Puszilka)
2011. jún. 2. 19:03
a lassan de biztosan fogyás amúgy is tartósabb, úgyhogy emiatt el ne kenődj :) és én is erre gondoltam mindig, hogy a harmincon-negyven kilómat hosszú évek, kemény munkájával szedtem fel magamra, leküzdeni sem lehet két hét alatt :) nekem egy év kellett hozzá, kitartás, neked is menni fog.:)
7185. forrester (válaszként erre: 7178. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 2. 19:01
helyesbítek annyiban, hogy fogyni sokszor kevéssel a leghatékonyabb :) ha szédülsz, az nagyon nem jó jel, nem éhezel? mert az megint nem túl jó, akkor raktároz a szervezet rettenetesen, de ezt tuti már mondták előttem rég, csak nem olvastam vissza :)
7184. forrester (válaszként erre: 7180. - Bobóci)
2011. jún. 2. 18:58
szuper, hogy így tartottad a súlyodat, gratula! szerintem ez simán megy úgy, ha itt-ott van néha egy hamburger vagy csoki, nincs ezzel semmi gond, ha súlytartásra megy az ember már :)
7183. forrester
2011. jún. 2. 18:56
a barátnőm belevágott a bikini diétába és nincs oda meg vissza tőle, bár ment le vele neki pár kiló, aminek örül persze, de azt mondta, elég nehezen bírta. másnak tapasztalat van már?
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook