Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Mmártás!
Én még nem hallottam viszketésről méregtelenítés kapcsán, és olyat sem, hogy valaki ezektől az ételektől vakarózzon. Nem tudom, mi lehet ez Nálad, lehet, hogy tényleg el kellene menned vele a dokihoz.
Az eddigi szép fogyásodnak pedig örülök, én is így indultam az elején, aztán beálltam a heti 0,5-1 kg-ra, ami teljesen rendben van. Elképzelhető, hogy Nálad is ilyen lesz, mert hasonló súlyról indultunk. :-)
További sok sikert és drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon a viszketés és ne legyen semmi komoly.
Háááát igen, az a legjobbbbb!
A puffancs nálam is előbb jár a kiflinél a sorban, azt valahogy nagyon eltalálták.
Régebben csak lencseburger formájában találkoztam vele a Best of-ban (a héten is kaptam egy ilyet!), de nem túl régen pulykaburger vagy egyéb burgerként is fogyasztható volt. Húú, az isteni finom!!!
És a tálalás is sokkal gusztusosabb most, mint korábban volt, ebben is fejlődtek! :-))
Szia zsbe!
:-DDDDDD
Ez nagyon tetszik!!! Az ilyen megállapítás engem is örömmel szokott eltölteni (na nem feltétlen csak egy menyasszony esetében...) :-))
Kedves memi2!
Gratula és üdv. közöttünk!
Milyen étrendet ettél, hogy sikerült 1,5 kilótól megválnod? Mennyit szeretnél fogyni?
Itt mindegyik fogyókúrás étrend hatásos, csak legfeljebb nem azonos idő kell egy adott fogyás eléréséhez.
Sok sikert és kitartást kívánok!!!
Igen, ez például nagyon jó reggeli vagy tízórai ötlet azoknak, akik már a péksüteményekből származó szénhidrátokat szeretnék visszaszorítani.
Nekem is mindig van a mélyhűtőmben is!!! :-))
:-DDDDDDD
Hát, igencsak elfáradhatot a szemed a nap végére, ha ezt olvastad! :-DDD
5 liter konyak az már veszélyes tud lenni, biztos nem lenne utána gondod a fogyókúrára, de ilyet nem javasolok senkinek kipróbálásra!!! :-)))
Ne aggódj, Linike!
Azt biztosan tudom, hogy a csokoládé serkenti az agyműködést, úgyhogy jól tetted, hogy ettél belőle a vizsgán. :-))
Egyébként milyen vizsgád volt, elárulod? :-))
Igen, az nem lehet kellemes érzés, ha valaki ezzel jön, hogy híztál. :-(
Sajnos nagyon oda kell figyelnünk nehogy visszatérjünk ahhoz az életformához, amitől felszöktek a kilók annak idején. :-))
Szia Linike!
Nekem is könnyebben megy le akár töbnb is, mint 3 liter naponta.
A bodzából házilag készült üdítő italt én is nagyon szeretem és régebben készítettem a virágokból szörpöt. Sajnos mostanában nincs a közelemben bodzabokor, főleg szennyezésmentes. :-(
Ja, és én is hamar rájöttem a napi szintű mérlegelés hátulütőjére, mert amikor az ingadozás miatt felfelé kúszott a számláló, elkeseredtem és nagyobb erőfeszítést jelentett mindent betartani.
Igaz, a másik irány pont az ellenkezőjét eredményezte. :-))
Szia Mmártás!
Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik a Best of, szerintem is szerethető, mert változatos és többfajta ételt adnak. Ami számomra még szimpibbé teszi, hogy sokféle finom desszert is benne foglaltatik. :-))
Javaslom, hogy amikor kevésbé ízlenek a kaják, akkor is egyél meg belőlük néhány harapást, mert éheztetni nem szabad a szervezetet, hadd lássa, hogy rendszeresen kap kaját. :-))
Hajrá, és csak így tovább!!!
MMártás!
Én csak a B menüről tudok nyilatkozni, mást nem ettem, kivéve egyszer az A-t egy hétig. Szerintem normális, ha 3 hét után megáll a fogyás egy időre.
Biztos irnak neked még a Lányok, de szerintem ne aggódj, el fog ujra indulni!
sziasztok!
Jól elmaradtam... :-((
Na jól visszaolvaslak Benneteket!
Remélem mindenkinek jól telnek a nyár első napjai! :-))
Ne kenődj el csajszi! Egyébként szerintem gyümölcsöt simán ehetsz mellé....én pl. ennék. Mennyi kalória van 30 deka eperben? 40? Egyél ilyesmit....most annyi a friss gyümölcs a piacon.
És 40 gr. Ch-ra szükségünk van, hogy jól működjön az agyunk:-)
- Valószinüleg az alacsony vérnyomás miatt szédelgek néha. Egyébként én majdnem mindig éhezek!
Akkor is amikor a ch-szegény menüt ettem, akkor is éhes voltam általában. Én már nem is hiszem, h lehet ugy fogyni, h az ember nem éhezik!:)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?