Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

7182. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7180. - Bobóci)
2011. jún. 2. 12:08

Bobóci! Örülök, h jelentkeztél!:)

Gratulálok, h tudod tartani a sulyodat, hisz ez a legnehezebb! Az is jó, h mozogsz, igy biztosan tartani fogod továbbra is!

Neked is kitartást a továbbiakhoz, és azért majd irj, h hogyan sikerült a bikini?

7181. Mókusélet (válaszként erre: 7180. - Bobóci)
2011. jún. 2. 10:02

Szia,

ügyes vagy, hogy nem híztál, gratula!

7180. bobóci
2011. jún. 2. 09:12

Sziasztok, Lányok!

Jó rég nem voltam már erre, most bele-beleolvastam a régi sorokba is, és látom, még sokan itt vagytok a csapatból. Én február végén hagytam abba a best of-ot, addigra a három hónap alatt fogytam 15 kg-t, de már egy napig sem bírtam volna tovább, szó szerint hánytam már a szagától is :) Aztán 1-2 hétig norbiztam, ami szintén finom volt, 1 kilót fogytam is, de már nem akartam rendelgetni, mert bárhogy mondják, hogy nem drágább mint főzni, igenis az. Úgyhogy három hónapig önellátó voltam, kicsit lazítottam, de ha édességet akartam, általában a Szoó Judit-féle könyvekből sütöttem vagy diabetikus csokit ettem. Néha lecsúszott egy-egy hamburger vagy chips, de azért a régi, rossz szokásaimhoz nem tértem vissza teljesen. Mindenesetre jól éreztem magam, de nem mertem mérlegre állni, mert féltem, hogy híztam, aztán múlt héten összeszedtem a bátorságom. És semmi! :) Egy kiló sem jött fel rám, pedig nem voltam túl fegyelmezett. Úgyhogy úgy döntöttem, ezt a maradék 8-10et is leadom most már. Ezen a héten bikinizek, de csak egy hétig, hogy kicsit visszaszokjak ezekre az adagokra meg a sok folyadékra, azután megint egyedül folytatom. Ráálltam a mozgásra is: napi 10-20 km-t tekerek kint a jó időben, heti kétszer táncolok, és minden este fél órát edzek. Szóval remélem, hogy egy-két hónap, és elérem a célomat.

Nektek is kívánok sok sikert és kitartást, régieknek és újaknak is! Mindenkinek szép nyarat és kellemes pihenést! Sziasztok!

7179. 4b6a2525df (válaszként erre: 7178. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 2. 07:44
Van itt a Hoxán könnyitett 90 napos, Próbáld meg
7178. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7176. - Mókusélet)
2011. jún. 1. 11:41

- Ne nézzetek hülyének, össze-vissza gondolkodom a fogyókuráról.. A multkor váltottam a 90 naposra, 10 napig csináltam, majd igen gyenge voltam, alacsony lett a vérnyomásom. Gondoltam, h a módszer a bünös.

- De ugy tünik, h nem, mert azóta is előfordul, h szédelgek, gyengének érzem magam.

Viszont a 90 napos sok mindenben szimpatikus, megpróbálom ujból, ha végképp nem megy, belevágok a bikinibe, de ott sem látom, h nagyon sok kaja lenne...:( - De hát fogyni, csak kevéssel lehet, ezt sajnos tudom. A sulyom +-1 kg-mal változik.

De nagyon jó lenne hó végére -5-öt fogyni!

7177. puszilka
2011. jún. 1. 11:38

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, meg a segítséget. Beletörődtem, hogy lassan, de biztosan fogyok. Végülis a kilókat sem egyik napról a másikra szedtem fel. Hétfő óta áttértem Norbi kajára, mert már nem bírtam a Gastroyalt. Mennyiségben kevesebbnek érzem, viszont sokkal finomabb és nem utolsó sorban olcsóbb is. Szóval eddig meg vagyok elégedve, majd a mérlegelésnél kiderül, hogy a kilók is olvadnak-e vele. Amosito! Megkérdezhetem, hogy Te mennyit fogytál a másfél hónap alatt, amíg Norbiztál? Mindenkinek kitartás!

7176. Mókusélet (válaszként erre: 7175. - D6d0a67fc0)
2011. jún. 1. 10:20
Bikini?
2011. máj. 31. 21:11
Lányok! Kérdésem: 5 kg kell fogynom junius 24-ig, szerintetek melyik étrend lenne a legjobb? (a turbót nem szeretném!)
7174. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7172. - Amosito)
2011. máj. 30. 12:48
Sajnos nem tudom, h Norbiék milyen édesitőt használnak, én a multkor jégkrémet ettem tőlük, az meghajtott. A Gastroyal ch-szegény menüjét ettem, nekem az nem okozott hasmenést. Azt kellene tisztázni, h milyen édesitőt használ Norbi, Gastroyal saját fejlesztésüt, ugy tudom. Meg lehet kérdezni a dietetikusukat, irni lehet az e-mail cimükre, és válaszolnak pár napon belül.
7173. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7171. - Mmártás)
2011. máj. 30. 12:46
A lecsó szerintem tökéletes vacsorára, kenyér, rizs nélkül nem hizlal, még virsli is mehet bele!
7172. amosito
2011. máj. 30. 11:39
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni tőletek, eddig norbi kaját rendeltem, úgy kb másfél hónapig, amikor is múlt héten több nap rosszul lettem"értsd ment a hasam", felhívtam őket és kiokoskodtuk, hogy valószínű az édesítőtöl van, nem bírja ilyen nagy mennyiségben a gyomrom, pedig annyira finom volt és fogytam is tőle.Szóval továbbra is szeretnék rendelni ebédet a munkahelyemre, mert nem igazán jó, így, hogy nem jön kajám, mert könnyen elcsábulok.Valami szénhidrátmentes étrend kellene, és kb 7kg-tól szeretnék megszabadulni, de nem akarom azt se, hogy ugyanúgy rosszul legyek.Valakinek ilyesmi tapasztalat, vagy esteleg tanács, hogy mit is rendeljek a gastroyaltól, ti hozzátok fordulok, mert úgy is a ti tapasztalatok többet jelent nekem.
7171. mmártás
2011. máj. 30. 11:33
vártam kitartóan a mai ebédet és a többi ennivalót,majd 11 felé gyanús lett,h még sehol semmi.megnéztem a rendelést,és annyira buzgómócsing voltam,h a jövő hétre rendeltem meg pénteken este az ennivalót.de gyorsan javítottam,holnap már én is kapom! :( de ma nem is tudom,h mit egyek? majd kiokoskodok vmit.egy fini lecsó kolbi nélkül egy tojással mehet vacsira szerintetek?persze pici doboznyi?és kenyér nélkül?
7170. mmártás (válaszként erre: 7169. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 30. 10:30

Szia Jucus!

köszönöm,h gyorsan válaszoltál!akkor kenegetem,olajozgatom!és közben vakarózós kismalacnak érzem magam,de "jó" h nem csak nekem jött ez elő.picit bután éreztem volna magam,ha járkálok orvoshoz és semmi értelme.

7169. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 7168. - Mmártás)
2011. máj. 30. 10:25
Mmártás! Szia, nekem is volt az elején, h nagyon viszketett a bőröm, de nekem főként a derék- és a has tájékán. Engem is zavart, de egy idő után elmult. A bőr változásától is viszkethet, legalábbis amikor tágul, akkor nagyon viszket, gondolom forditott esetben is lehet érezni. Szerintem várj egy kicsit, kenegesd jó zsiros testápolóval, mert ha nincs rajta semmi kiütés, stb. nem hiszem, h káros.
7168. mmártás
2011. máj. 30. 10:12

sziasztok!

hát lányok,van egy dolog,ami nagyon zavar és már nem bííírom tovább.2 hete eszem a fogyi hamit. az első 4 nap lúgosítás volt,a többi abc. a második napon elkezdett viszketni a bőröm.mondtam a futárnak a harmadik-negyedik napon,h esetleg más nem panaszkodott-e? ő azt mondta,h de bizony a viszketés a méreganyagok távozása miatt van.szóval lassan 2 hete rettenetesen viszket a karom,a pocim,a puha bőrkés hajlatok.de semmi kiütés,semmi látható pír,csak viszket.persze a neten mindenféle szörnyen ijesztő dolgot találtam erről,ezért először titeket kérdezlek: esetleg valakinek hasonló tünet?? ha nem,hát irány a doki,csak nem akarok méreganyag-ürítés miatt mindenféle vizsgálatra járni. időm sajnos nincs most ilyenekre.amúgy,ma reggel 76,6 kg-volt! :) megvan (dúrván) a heti 2 kg mínusz! :) még a végén a Tolvai Reni átlagát hozom! :)

2011. máj. 30. 07:44

Sziasztok Lányok!

Zsbe! - Köszi szépen!:) Junius végén megyek 4 napra a Balatonra, előtte valószinü megejtek egy bikini diétát, ugyis még 5 kg-ot szeretnék addig fogyni, rádobok egy lapáttal! Utána jön az utazás, nyaralás, már "csak" a sulymegtartásra gyurok egy darabig.

- Képzeljétek el, hogy én nem merek enni szinte szénhidrátot! Annyira megszoktam a ch-szegény menü miatt ezt az étrendet, h azóta is igy eszem.

Tegnap vendégségben voltunk, és ott is csak ugyanazt ettem. Hus+hagyma, zöldség. Igaz egy dobozos sört ittam. Bevallom ez a gyengém, ha elmegyük "bulizni" valahova, azt az egyet megengedem magamnak, h egy üveg sört megigyak. Ezzel kimerül a ch bevitelem. Tésztát, rizst, krumplit, kenyeret nem merek enni, félek, h visszahizom.

Eszter, Edelweis mi van Veletek, irjatok Magatokról, hogyan álltok, jó azért, ha segitünk egymásnak!:)

2011. máj. 30. 07:04

Sziasztok:) 2 hétig ettem a szénhidrát függő menűt, és rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok szénhidrátfüggő, az est "édességek" a kukába landoltak, nekem hatalmas mennyiség volt a vacsora, a vége felé már megcseréltem, a vacsora halmokat ettem ebédre, az ebédet vacsorára.

De ezt abba is hagytam, mert ekkora mennyiséget nem tudok megenni egy nap. A szénhidrátmentesbe még nem fogtam bele, ezen a héten gondolkodm még.

(különben én híztam tőle:(

7165. zsbe (válaszként erre: 7144. - Linike1)
2011. máj. 29. 22:48
Egy kis figyelmeztetés, nem baj, pont jó, hogy tudatosítottad, csak ne ereszd el jobban magad! Én most stagnálok. Nem baj, vizsgákkal a nyakamban ez is eredmény:-)
7164. zsbe (válaszként erre: 7146. - Linike1)
2011. máj. 29. 22:46

:-D

Nem vizsgázol minden nap, ennyi belefér...

Én előtte ettem étcsokit, utána meg elemntünk a lányokkal sörözni is, hát az sem a konkrét diétás kategória, de ennyit megérdemlek. Mármint lazítást.

7163. zsbe (válaszként erre: 7107. - Mókusélet)
2011. máj. 29. 22:44
Én féllábon vizsgák után, nyakig projektben, államvizsga előtt... Szóval én utána folytatom a bikinit, mert jó és működik, csak egy kicsit nyugisabb időszak kell hozzá, és napi 4 óránál több alvás...
7162. zsbe (válaszként erre: 7109. - Mmártás)
2011. máj. 29. 22:43
! nap alatt 2 kiló...:-) Grat!:-)
7161. zsbe (válaszként erre: 7112. - Puszilka)
2011. máj. 29. 22:42

Szia,

a sztároknak van idejük napi x órát sportolni, amíg én is csináltam, addig nekem is sokkal gyorsabban peregtek a kilók... De kamunak nem kamu, tuti, hogy hitelesen mérnek, mert különben nem reklámoznának ezzel. Az úgy marha drága vicc.

7160. zsbe (válaszként erre: 7124. - The Woman)
2011. máj. 29. 22:40
A kiflit én is szeretem, de nálam a puffancs, ami igazán bejön.:-) Bár az már rég került elém...
7159. zsbe (válaszként erre: 7126. - The Woman)
2011. máj. 29. 22:38
Jaja, én is örültem, a célt végülis elérem... Hogy jól nézzek ki az esküvőn. Meg is állapítottam, hoyg a menyasszony feneke nagyobb:-)
7158. zsbe (válaszként erre: 7127. - The Woman)
2011. máj. 29. 22:37
Én is úgy voltam vele hét közepéig... de muszáj volt váltanom, mert épp benn vagyok egy projektben, ami finoman szólva is erős fizikai megterhelés (napi meló után 3-5 óra falfestés gyerekekkel) így b21.re váltottam, mert úgy voltam vele, hogy összeesek, ha nem eszem valamit még... De tanév vége után újrázok. :-)
7157. zsbe (válaszként erre: 7132. - 7d6739e46c)
2011. máj. 29. 22:35
Uhh, mindent bundáznak? Akkor az nem az én módszerem... De más nincs, aki a rántott cuccoktól falnak megy? Én mindig megpucolom a Gastrost is...
7156. zsbe (válaszként erre: 7133. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 29. 22:34

Szijja!

Ha 2-3 kgt akarsz, akkor nagyon jó a Bikini. Hasonlít a turbóhoz, csak nem teljesen vega. :-) Viszont nyugis, nem nagyon megterhelő időszakra javasolnám.

Jó, hogy újra itt vagy:-)

7155. memi2
2011. máj. 29. 22:09
egyébként én valamilyen misztikus oknál fogva, fogyta a múlt héten 1,5 kilót, pedig ettem mindenfélét. maga sem értem, de azért nem mondom, hogy ez zavarna, kicsit sem :D
7154. forrester (válaszként erre: 7142. - Linike1)
2011. máj. 29. 10:47
hú, ez a bodzás innivaló jól hangzik nagyon! kipróbálom, szeretem a bodzás cuccokat úgyis :)
7153. forrester (válaszként erre: 7144. - Linike1)
2011. máj. 29. 10:43
szerintem ne így fogd fel, hogy nem ehetsz házi finomságokat, mert ehetsz, csak azt kell megválasztani, hogy mikor és mennyit és akkor belefér. én is eszem mindenfélét, súlyt tartok vele, teljesen lemondani nem tudok mindenről, hosszútávon nem megy az.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook