Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Bobóci! Örülök, h jelentkeztél!:)
Gratulálok, h tudod tartani a sulyodat, hisz ez a legnehezebb! Az is jó, h mozogsz, igy biztosan tartani fogod továbbra is!
Neked is kitartást a továbbiakhoz, és azért majd irj, h hogyan sikerült a bikini?
Szia,
ügyes vagy, hogy nem híztál, gratula!
Sziasztok, Lányok!
Jó rég nem voltam már erre, most bele-beleolvastam a régi sorokba is, és látom, még sokan itt vagytok a csapatból. Én február végén hagytam abba a best of-ot, addigra a három hónap alatt fogytam 15 kg-t, de már egy napig sem bírtam volna tovább, szó szerint hánytam már a szagától is :) Aztán 1-2 hétig norbiztam, ami szintén finom volt, 1 kilót fogytam is, de már nem akartam rendelgetni, mert bárhogy mondják, hogy nem drágább mint főzni, igenis az. Úgyhogy három hónapig önellátó voltam, kicsit lazítottam, de ha édességet akartam, általában a Szoó Judit-féle könyvekből sütöttem vagy diabetikus csokit ettem. Néha lecsúszott egy-egy hamburger vagy chips, de azért a régi, rossz szokásaimhoz nem tértem vissza teljesen. Mindenesetre jól éreztem magam, de nem mertem mérlegre állni, mert féltem, hogy híztam, aztán múlt héten összeszedtem a bátorságom. És semmi! :) Egy kiló sem jött fel rám, pedig nem voltam túl fegyelmezett. Úgyhogy úgy döntöttem, ezt a maradék 8-10et is leadom most már. Ezen a héten bikinizek, de csak egy hétig, hogy kicsit visszaszokjak ezekre az adagokra meg a sok folyadékra, azután megint egyedül folytatom. Ráálltam a mozgásra is: napi 10-20 km-t tekerek kint a jó időben, heti kétszer táncolok, és minden este fél órát edzek. Szóval remélem, hogy egy-két hónap, és elérem a célomat.
Nektek is kívánok sok sikert és kitartást, régieknek és újaknak is! Mindenkinek szép nyarat és kellemes pihenést! Sziasztok!
- Ne nézzetek hülyének, össze-vissza gondolkodom a fogyókuráról.. A multkor váltottam a 90 naposra, 10 napig csináltam, majd igen gyenge voltam, alacsony lett a vérnyomásom. Gondoltam, h a módszer a bünös.
- De ugy tünik, h nem, mert azóta is előfordul, h szédelgek, gyengének érzem magam.
Viszont a 90 napos sok mindenben szimpatikus, megpróbálom ujból, ha végképp nem megy, belevágok a bikinibe, de ott sem látom, h nagyon sok kaja lenne...:( - De hát fogyni, csak kevéssel lehet, ezt sajnos tudom. A sulyom +-1 kg-mal változik.
De nagyon jó lenne hó végére -5-öt fogyni!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, meg a segítséget. Beletörődtem, hogy lassan, de biztosan fogyok. Végülis a kilókat sem egyik napról a másikra szedtem fel. Hétfő óta áttértem Norbi kajára, mert már nem bírtam a Gastroyalt. Mennyiségben kevesebbnek érzem, viszont sokkal finomabb és nem utolsó sorban olcsóbb is. Szóval eddig meg vagyok elégedve, majd a mérlegelésnél kiderül, hogy a kilók is olvadnak-e vele. Amosito! Megkérdezhetem, hogy Te mennyit fogytál a másfél hónap alatt, amíg Norbiztál? Mindenkinek kitartás!
Szia Jucus!
köszönöm,h gyorsan válaszoltál!akkor kenegetem,olajozgatom!és közben vakarózós kismalacnak érzem magam,de "jó" h nem csak nekem jött ez elő.picit bután éreztem volna magam,ha járkálok orvoshoz és semmi értelme.
sziasztok!
hát lányok,van egy dolog,ami nagyon zavar és már nem bííírom tovább.2 hete eszem a fogyi hamit. az első 4 nap lúgosítás volt,a többi abc. a második napon elkezdett viszketni a bőröm.mondtam a futárnak a harmadik-negyedik napon,h esetleg más nem panaszkodott-e? ő azt mondta,h de bizony a viszketés a méreganyagok távozása miatt van.szóval lassan 2 hete rettenetesen viszket a karom,a pocim,a puha bőrkés hajlatok.de semmi kiütés,semmi látható pír,csak viszket.persze a neten mindenféle szörnyen ijesztő dolgot találtam erről,ezért először titeket kérdezlek: esetleg valakinek hasonló tünet?? ha nem,hát irány a doki,csak nem akarok méreganyag-ürítés miatt mindenféle vizsgálatra járni. időm sajnos nincs most ilyenekre.amúgy,ma reggel 76,6 kg-volt! :) megvan (dúrván) a heti 2 kg mínusz! :) még a végén a Tolvai Reni átlagát hozom! :)
Sziasztok Lányok!
Zsbe! - Köszi szépen!:) Junius végén megyek 4 napra a Balatonra, előtte valószinü megejtek egy bikini diétát, ugyis még 5 kg-ot szeretnék addig fogyni, rádobok egy lapáttal! Utána jön az utazás, nyaralás, már "csak" a sulymegtartásra gyurok egy darabig.
- Képzeljétek el, hogy én nem merek enni szinte szénhidrátot! Annyira megszoktam a ch-szegény menü miatt ezt az étrendet, h azóta is igy eszem.
Tegnap vendégségben voltunk, és ott is csak ugyanazt ettem. Hus+hagyma, zöldség. Igaz egy dobozos sört ittam. Bevallom ez a gyengém, ha elmegyük "bulizni" valahova, azt az egyet megengedem magamnak, h egy üveg sört megigyak. Ezzel kimerül a ch bevitelem. Tésztát, rizst, krumplit, kenyeret nem merek enni, félek, h visszahizom.
Eszter, Edelweis mi van Veletek, irjatok Magatokról, hogyan álltok, jó azért, ha segitünk egymásnak!:)
Sziasztok:) 2 hétig ettem a szénhidrát függő menűt, és rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok szénhidrátfüggő, az est "édességek" a kukába landoltak, nekem hatalmas mennyiség volt a vacsora, a vége felé már megcseréltem, a vacsora halmokat ettem ebédre, az ebédet vacsorára.
De ezt abba is hagytam, mert ekkora mennyiséget nem tudok megenni egy nap. A szénhidrátmentesbe még nem fogtam bele, ezen a héten gondolkodm még.
(különben én híztam tőle:(
:-D
Nem vizsgázol minden nap, ennyi belefér...
Én előtte ettem étcsokit, utána meg elemntünk a lányokkal sörözni is, hát az sem a konkrét diétás kategória, de ennyit megérdemlek. Mármint lazítást.
Szia,
a sztároknak van idejük napi x órát sportolni, amíg én is csináltam, addig nekem is sokkal gyorsabban peregtek a kilók... De kamunak nem kamu, tuti, hogy hitelesen mérnek, mert különben nem reklámoznának ezzel. Az úgy marha drága vicc.
Szijja!
Ha 2-3 kgt akarsz, akkor nagyon jó a Bikini. Hasonlít a turbóhoz, csak nem teljesen vega. :-) Viszont nyugis, nem nagyon megterhelő időszakra javasolnám.
Jó, hogy újra itt vagy:-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?