Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia,
szerintem ne variázd a napokat, ha lehet, inkább rendelj egy hétre c-t, ha nehezen megy, mert az is fontos, melyik nap után mi jön! :)
Ugye? Én a rendes hamburgert azért nem szeretem, mert olyan vastag benne a zsemle. Meg édes. De ez teljesen jó, inkább pita szerű:-)
Pulykaburger? Na, valamikor rendelek olyat is:-)
Bár jövő héten rohangálós hetem lesz, és shakelek, azzal könnyű közlekedni.
Abszolutórium megvan, államvizsga pénteken... :-) Közben munkahelyeken nyektetnek, szóval, khm... innen egyelőre elég improvizatívnak néz ki...
Szóval te már rég túl leszel rajta, mire én oda kerülök:-)
Jucus, lehet, hogy nem ártana egy nagylabor... ha sokszor szédelegsz...:-S
Én is voltam így, végül is annyi volt, hogy kimerült a szervezetem. Igaz, én már ájulásosba nyomtam, de úgy kezdődött. Nem megijeszteni akarlak. Bocs.
Az éhségre nekem mostanság jól bejön a friss karalábé.
Szia forrester!
Én teljesen jól bírtam, nem volt szinte semmi gondom. A kaják finomak és elegendőek. Az italok is isteniek, főleg az Extra zsírégető italmix!!! Azt egyszerűen nem tudom megunni, nagyon imádom!!! :-)
Mindenképp sok-sok folyadék kell az étkezések között, hogy ne legyen erős éhségérzete. Én napi 3-4 litert ittam azon a héten, és simán lecsúszott.
Én ajánlom a Bikini diétát, mert szerintem mindenkinek sikerül vele leadni néhány kilót, az tuti!!! (Nekem 2,3-at!) (Persze nem szabad melléenni!!!) :-))
Szia Bobóci!
Örülök, hogy újra itt vagy!
Óriási gratula Neked, nagyon ügyes vagy!!!
Én is követni fogom a példádat alkalomadtán, amikor már meguntam ezeket az ételeket. Bár ez még nem most lesz, mert még mindig találok újdonságokat az étlapon, amiket szívesen kipróbálnék. És hát, valljuk be, nagyon kényelmes is ez így! :-)))
Ettől függetlenül látszik, hogy jól csinálod!
Gratuláció és további sok sikert! A Bikinivel is!!!
Majd azért légyszi írd meg, hogy milyen eredményt értél el vele! Köszi! :-))
Nekem elegendő volt a Bikini diéta kajamennyisége, főleg, hogy kaptam mellé a finom italokat, melyek szintén laktattak.
Éppúgy, mint az a sok kapszula, amit ugyancsak bő folyadékkal kell bevenni, az is eltelít! :-)
Én 2,3 kg-ot fogytam vele 1 hét alatt, persze ügyes voltam, és nem ettem mellé semmit! Azóta is tartom a súlyom! :-))
Szia Jucus!
Szerintem is a Bikini diéta lehet a nyerő. Azzal le tudna menni az az 5 kg június végére.
Sok sikert hozzá és majd számolj be az eredményről, ha belevágsz! :-)
Szia!
Persze nem tabu,kisgyermekgondozónak tanulok felsőfokon és szociológia ,meg pszichológia záró most pedig 5modulból írtam 2óránként amihez a rengeteg csoki kellett szerdán szóbeli az egészből felér egy államvizsgával :-( nagyon izgulok,és én felelek legelsőnek,de a többi 98%-os lett :-))
És hogy mennek a dolgok vizsga terén neked jól sikerült?
Én éppen leeresztésben vagyok,de nem szabad csüggednem,mert a legerősebb jön most szerdán,remélem megleszek vele és végre lazíthatok!
Így van,csak utána tudod milyen lelkiismeret furdalása van az embernek,és amikor még látom is ,hogy a mérleg nem éppen lefelé mutat...
Még jövő héten van egy szóbelim aztán bizi osztás végeztem a sulival :-)
Szia!
Hát nekem sem ártana én régen rengeteget teniszeztem versenyeztem is ,most iszonyúan hiányzik és alig várom,hogy jövőre a kicsi fiam is ovis legyen,hogy tudjak járni ez az amitől nem tudok szabadulni és ha lenne időm minden nap mennék!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?