Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
sziasztok!
igazatok volt,nem szabad keverni a napokat,ha valaki most kezdi pl az abc-t,az ne próbálja "könnyebbé" tenni a napokat azzal,h sima zsírégetőr menüre vált a nehéz napokon,mert bizony szépen megragadtam az elmúlt 2 hétben.mától visszaáll a rend! :) jön az abc,és jövő héten bikini diéta! láttam, minden nap más káposztaleves van.finomak??
Óóóó, azért megéri:-)
Mellesleg ne vágják a pofákat, erre meg főleg ne. Szerencsére, oda, ahova megyek, kifejezetten szeretik a babákat, el is mondták, hogy ha bármikor úgy jön ki, támogatnak.
Hű,most irigyellek nekem még vizsgaidőszak alatt is ment a kaja sajnos!
NA MAJD MOST MINDENNEL KÉSZEN ÁLLOK FEJBEN ÉS ÚJRA BELEVÁGOK!
Igen, én is...
Mostanában inkább iszom, az evés nem megy, csak este... na akkor jön a karalábé...:-)
Jaj de jó!
Strandkendő, a vízben meg úccselátszik... nekem ez a taktikám:-)
Szia!
Hát kérlek elvitte a kiscica a 6%-ot a végeredmény 6 írásbeli átlagából a gyakorlatból és a szóbeliből 94% lett /5-ös /!
Volt két 100%-os teljesítményem is nagyon büszke vagyok,még egy oklevelet is kaptam!
De most csak a család!!!!Szegényeket igencsak félredobtam ezért ja és a ház???Na az sem kutya bár kutya is lehetne annyira koszos! :-)))
Szia!
Én mindenképp csak azt iszom,ha borról van szó,mert a cukros cuccokat nem bírom el sem képzeni azaz az édeset mióta ezt a fogyókúrát végzem ez úgy látszik csak nálam van így mert mások azért még csoki függők nekem semmi édes ízvilág nem megy régen meg mindent 3cukorral ittam !!!
Na candidás nem leszek az is tuti!
Szia!
Nekem nagy a bajom a tejszínnel,hogy egyszerűen nem tudom elhinni,hogy nem hízok tőle,pedig biztos,hogy jobb a tejnél.Mondjuk amennyit az ABC alatt ettem abban sem hittem,hogy fogyni fogok tőle! :-)
Viszont sokan mondták már ,hogy próbáljam meg a kávét simán inni nem tejjel meg tejszínnel mert úgy van élvezeti íze,de nem megy :-((
A munkahelyi ko nálam is megvan változatlanul viszont fel kell kerülnöm most már magasabb kategóriába mert megvan a bizim!!!!!
Egy csöppet jobban fogok keresni nekünk már az is jobb lesz!
Sziasztok Lányok!
Aki "bikinizett" mennyit fogyott tőle? SOS le kellene adnom 5 kg-ot, és az istennek sem megy le, megálltam mint a szög, +-1 kg, és nem tudok fogyni.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?