Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Ja és többen szerintem ezt tudják cáfolni ahogy én is,mert majd 30kilótól szabadultam meg,nem híztam vissza ,van ugyan 3-4kilós fel,le ugrálásom,de az a menzesz és egyéb melléevések miatt adódik,de hogy az összes visszajön az nincs így.
Kitartónak kell lenni és odafigyelni,nem csak a cukros és zsíros ételektől hízol vissza.
Szia!
Sajnálom,de azt biztos te is tudod,hogy elkezdeni és abbahagyni a felénél nem szabad ez úgy van kialakítva hogy közben kell tartanod egy kis lúgosítást aztán súlytartó ételekkel kell befejezni pár hétig,pont ezért,hogy a jo-jo effektust elkerüld!
Szia!
De jó ,szeretem az ilyen munkahelyeket,főleg,hogy még támogatnak benne és nem csak fordul meg a fejükben ,hogy nekik tartaniuk kell majd téged utána is!És még tervezel babust??? :-)
Én a diéta előtt se ettem se zsírosat, se szénhidrátosat, csak a szülés után fentmaradt plusz kilókat akartam leadni. Cukrot szinte sose fogyasztok, nem eszek édességeket, nem iszom cukros üdítőt és nem eszem olajban tocsogó sült dolgokat. De szénhidrátot eszem, mert arra is szüksége van az embernek, és nem éheztetem magam, mint az egy hónap diéta alatt. Sose étkeztem egészségtelenül.
Már bánom, hogy belevágtam, szerintem csak ártottam vele. Ma megmértem magam, 5 kg jött vissza... Az a nadrág, ami 2 héte még kényelmesen rámjött, most alig jön fel, a gombnál nem is ér össze. Nagy átverés az egész, csak a minimális ételmennyiség sok pénzért, aztán még a szervezetet is kikészíti!
Szia Mmártás!
Látod, nem szabad megkeverni, mert akkor nincs értelme az egésznek!
Most már biztosan beindul, az ABC (Best of) mindig beindítja, ha betartjuk a szabályokat!
Szerintem a Bikiniben a káposztalevesek egészen finomak... de azért káposztalevesek! :-))) Én simán megettem mindet!
Hajrá, csak ügyesen, és menni fog lefelé!!! :-))
Szia Jfevike!
Üdv. közöttünk!
Mi nem jött be???
Mit próbáltál annak idején???
Na, akkor azt a helyet meg kell becsülni!
Manapság nem mindenhol állnak így hozzá!!! :-))
Szia Linike!
Huhh, ez aztán a csodálatos, bár merész vállalkozás! :-)
De ha 3 gyermek már van, akkor a negyediknek is jó helye lesz és legalább teljesül az álmod! Klassz lehet egy ekkora család!
Gratulálok az álmodhoz és kívánom, hogy teljesüljön!!! :-)
Azért kíváncsi lennék én is azokra a tekintetekre a hír hallatán! :-DDDD
Szia zsbe!
Igen, igazad van, ez nem könnyű dolog.
Én is jeleztem már néhányszor anyukámnak, hogy jobban oda kellene figyelnie, mert mióta nem dohányzik (kb. 6 éve) könnyebben lecsúsznak a kekszféleségek, sütik és ez jó néhány plusz kilóval járt már nála.
Nem igazán vette szívesen az észrevételemet... :-(
Szia Jucus!
Nekem -2,3 kg volt a záróm 1 hét elteltével. Lehet, hogy Neked is meg kellene próbálnod 1-2 hétre! :-))
Szia forrester!
Én is hasonló cipőben járok mostanság. :-(
Az utóbbi napokban a cserkó volt a gyengém, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni.
Na, és párban járt vele a meggy is! :-))
Az az igazság, hogy ezekre nem mondhatom, hogy majd 1-2 hónap múlva eszem belőlük, mert akkorra már leérnek és egy újabb évet kell várnom a friss gyümölcsre! :-)) Így néha elcsábulok! :-)))
Szia,
szerintem ez egyén függő. Én október elején kezdtem a lugosítóval, majd Ch szegénnyel.Február óta már nem rendelek és az azóta leadott 20 kilót azóta is tartom. Ma 2 palacsintát ebédeltem:-) Biztos, hogy nem eszel ugyan úgy, mint mielőtt lefogytál?Rejtett cukrot stb?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?