Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

2011. febr. 22. 08:01

Jóóóó reggelt Mindenkinek!

Szép napot kívánok Nektek!!

6131. eszterxx
2011. febr. 22. 07:16
hol lehet Jucus?????????
2011. febr. 21. 21:15

én is sikersztori kívánok lenni...mint TI!!!!!!!!!!!

Na jó, asszem kockásra neteztem a fejem! Jó pihenést és jó éjt mindenkinek!

2011. febr. 21. 21:13

Tájékozódtam.. MRs. Norbi honlapján is..hát engem meggyőzött minden tekintetben...Eddig is szimpik voltak a módszereik..azt hagyjuk, hogy mit művel a bulvársajtó és az erre vevő emberek többsége..

No de vissza Rékához...nagyon jó a honlapja, nézzetek el oda is, ha vkit érdekelne esetleg...

Nálam 100% hogy Norbi, és van még idő, hogy kiderüljön mennyire hatásos Dugozsu módszere.. :-)))) Egyébként tuti az lesz a leírtak alapján, Réka honlapján is vannak blogoló csajok, mind úgí kajálnak mint Te, Dugozsu!!

2011. febr. 21. 20:41
Egyre jobban gondolkodom Norbin.na persze nem rajta,hanem a kajáján.Erre a hétre már megrendeltem a gastrót,de a jövő héttől lehet...
2011. febr. 21. 20:24
WOW...tök jó vagy!!! Én mostani - antidiétás állapotomban - azt tenném, hogy hétvégére megrendelném az egésznapos menüs cuccot...De biztosan ügyesen megoldod ezt Te is!
6126. dugozsu (válaszként erre: 6124. - Scintillate)
2011. febr. 21. 19:36

aerobikozom heti 2-szer, 3-szor.

na az még jó kérdés, hogy hétvégenként mit fogok enni.Még ki kell,hogy találjam, de semmiképpen nem szénhidrátos cuccot.

2011. febr. 21. 19:22

Dugozsu!

most nézem a norberto-s étlapot...amit te szel alakreform cuccos, az csak H-P-ig van? Mit eszel majd hétvégén?

2011. febr. 21. 19:20

oksi! Nem akarlak már is megrendelésekkel bombázni! :-)))))))))))))))

Biztosan beválik!!4

Te sportolsz mellette?

6123. dugozsu (válaszként erre: 6122. - Scintillate)
2011. febr. 21. 19:18
jóóóó, meglátjuk, hogy beválik-e és akkor szívesen segítek neked is!Na meg mindenkinek aki ezt akarja választani!
2011. febr. 21. 19:15

Dugozsu!

Jól hangzik a technikád, logikus és pénztárca kímélő!! Kíváncsian várom majd a mérlegelésedet, biztosan lesz eredmény!!!! Ha nálad beválik, megtervezhetnéd a te módszereddel a heti menümet?! :-)))

Bukovina!

Én a rágótól csak éhesebb vagyok, remélem neked használ!!

Tényleg, Jucus, merre vagy? :-(

6121. bukovina
2011. febr. 21. 19:12

Még valami eszembe jutott.

Én nagyon édességfüggő vagyok. Igen ám, de a best ofban nincs minden nap sajna...erre találtam ki pótláskánt, hogy rágózok, mégpedig valamilyen gyümölcsöset, ami édes(kés)...aki édességrajongó közületek, hogy csinálja???

Jucus lehet, hogy kinyúlt a holtpontba??? Már aggódunk:-))

6120. dugozsu (válaszként erre: 6114. - Scintillate)
2011. febr. 21. 19:09

igen ebben csak ebéd van, de én úgy eszem, hogy ebédre megeszem az egyik fő ételt (bár lehet, hogy ketté fogom osztani, mert elég nagy adag) uzsonnára egy natur joghurt, és vacsorára pedig a levest eszem.

A reggeli vagy joghurt, vagy valami gyümölcs, vagy zöldség.

Én így terveztem el, remélem be válik majd.

6119. bukovina (válaszként erre: 6106. - Eszterxx)
2011. febr. 21. 19:04

Mióta megműtettem magamat (1 éve, azóta szedtem fel 10 kg-t, amit most le is adtam), ettől nem nyúlt meg a bőröm...izgultam is emiatt.

A hasam nekem is tragédia, de azzal meg úgy vagyok, hogy most mivel nincs párom, csak én nézegetem, illetve ha lesz, az meg fogadjon el így. Ez a múltam, és azzal együtt kell elfogadnia. Engem nem zavar...

6118. Judy65
2011. febr. 21. 19:02

Kedves Zsírégetők!

Régóta olvasgatlak benneteket, és most szeretném megosztani veletek néhány tapasztalatomat. Jó pár éve már volt egy nagy fogyásom. A saját magam által összeállított étrendtől az első 15hétben 30kg-ot, majd 3hónap alatt 15kg-ot adtam le a súlyomból. A bőrömön egyáltalán nem látszott, de ez főleg alkati kérdés. Az elmúlt években a súlyom ismét gyarapodni kezdett (5kg/év), ezért tavaly megrendeltem 1hétre a Turbót, (1hét -6kg). Következő héten B fehérjealapú menüvel folytattam, majd néha Turbó, ünnepekre hasonló válogatás. Ettől 14hét alatt több mint 14kg-ot fogytam. Egy hétre kipróbáltam FormaBontót is, de az nekem nem vált be, 1hét 1,7kg hízás. Szerencsére ezt a következő héten sikerült leadnom. A bőröm elég jól bírja, de szükséges esetén én is lassítani fogok. Falusi Mariannról pedig csak annyit, hogy szeptember elején kezdte. Akkoriban több interjú is készült vele.

Kitartást, és további sikeres fogyást kívánok nektek.

6117. bukovina (válaszként erre: 6106. - Eszterxx)
2011. febr. 21. 19:02

Voltam én 117 is, de ki emlékszik már...na jó, a kedvedért eszterxx beszkennelek egy képet, de el fogsz ájulni!%!

Képzeljétek a múlt héten bekattantam, és előtúrtam a múltamból egy jó pár fotót, és kivágtam őket, és teleragasztottam a hűtőmet régi, borzadály kövér képekkel!!!

Rossz szembenézni az akkori önmagammal..de muszáj, mert az is én voltam, és vállalni kell. Meg jó szembesülni a mai alakommal...

2011. febr. 21. 18:29
És milyen az alakreform? bejött?
6115. scintillate (válaszként erre: 6114. - Scintillate)
2011. febr. 21. 18:28

Emellé a kalória mennyiség mellé heti 2-3 tornát tervezek..nem tudom mennyire fogom bírni..

Most hogy még nem kezdtem semmilyen diétát, heti 2szer járok aerobic-ra és egyelőre jól bírom. Kíváncsi leszek, hogy a csökkentett kalóriás időszak alatt hogy lesz?? Lehet, hogy rendszeresítek majd update-egyes nasikat...

6114. scintillate (válaszként erre: 6113. - Dugozsu)
2011. febr. 21. 18:26

szia!

Valamelyik egésznaposra gondoltam...szerintem az U14-est fogom, 4 étkezés (10500.- /hét), asszem ez van nőknek, mert ez az alacsonyabb kalóriás (1000 vagy 1200 kcal)...

Most nézem az alakreform menüt..ha jól látom ez "csak" ebéd..Reggelire és vacsira mit eszel? Akkor Norbis cuccokat, vagyis az ő módszere szerint?

6113. dugozsu (válaszként erre: 6112. - Scintillate)
2011. febr. 21. 17:35

szia!

Norbitól melyik menüt fogod enni?

Én az alakreformot kezdtem ma!

2011. febr. 21. 17:31
ááá már alig bírom ki, hogy elkezdhessem....és tökjó, hogy lehet a neten is fizetni!!!!!
6111. dugozsu (válaszként erre: 6104. - Bukovina)
2011. febr. 21. 17:21
Én a héten kezdtem csak a Norbit:)
6110. simonivi
2011. febr. 21. 17:15

Sziasztok!

Én a héten inkább nem mérem magam. Múlt héten volt a szülinapom, kedden meglepi vacsira vittek, pénteken nekem kellett vacsit csinálnom, hétvégén meg szintén bűnöztem. Úgyhogy az elmúlt hetet így sikerült véghez vinnem. Szerdától rendeltem best of-ot, kíváncsi leszek mi lesz.

6109. 7d6739e46c (válaszként erre: 6103. - Eszterxx)
2011. febr. 21. 16:54
Én még kb.10-15kilót szeretnék leadni.
6108. 7d6739e46c (válaszként erre: 6105. - Bukovina)
2011. febr. 21. 16:52

Nekem a bőröm nem annyira gáz a 30kg fogyás után,de most hogy újra vissza híztam és újra fogyogatok,már látom,hogy bizony a hasamon elég felesleges bőr van felhalmozódva.És aszem a felkarom nekem sem lesz túl szép,bár az nekem mindig vastag volt.Az alsótestemmel semmi gáz,még a hasamon sincsenek striák vagy ilyesmi.De ez teljesen alkati kérdés,mert 2 barátnőm is aki "csak"10kilót fogytak nagyon erős vörös striás a csípőjük,derekuk.

Azt hiszem egy has plasztikába bele mennék szülés után.

Nagyon látszanak a vissza maradt hegek?

2011. febr. 21. 15:59

Helló Fórumozók!

Visszaolvasgattalak Titeket! Éljen éljen hogy a stagnálóknak újra beindult a fogyás! :-)

Sajnos én nem tudok még beszámolni hasonló sikersztorikról..a fűtésszámla keresztbe húzott minden számításomat. És olyan szarul érzem magam, hogy már egy hónapja kellene fogyókúráznom, csak mindig van valami fontosabb kifizetnivaló! :-(

Na, de nem is panaszkodni szerettem volna Nektek, hanem csak beköszönni, és kíváncsiskodni, hogy mi van Veletek!

Üdv a legújabb tagunknak!! :-) Tök ügyi leszel, majd meglátod...Ezek a csajok itt nagyon jó motivációs "Faktorok"!!! :-))

Szóval a legújabb dátumom, s egyben remélem nem lesz több visszaszámlálás (már kezdem szégyellni magam a késlekedésértű), március 1. (Norbi!!).....innen már nincs tologatás!!!

Ja és köszi hogy vagytok itt a fórumon...nélkületek még ennél is drámaibb lenne a belevágás, meg minden egyéb!

Szép délutánt Nektek!!

6106. eszterxx (válaszként erre: 6105. - Bukovina)
2011. febr. 21. 15:20

Szia Bukovina!

Megnéztem a képedet, meg asmit írtál! Te voltál 106 kilo??????? El nem tudom rólad képzelni! Tegyél már fel olyan képet!!!!!!! És nem kezdett a sok fogyástól újra lógni a bőröd? megőrizzük titkaidat, de nagyon-nagyon érdekelnek a részletek!

6105. bukovina
2011. febr. 21. 14:15

VAn egy téma, maihez szeretnék írni: ez a bőr reagálása a fogyásunkhoz. Ehhez elsősorban nem a agastroyalnak van köze, hanem az alkatunknak, bőrünknek. Gastroyalhoz annyiban, hogy ez egy fokozat. De csak a nagyon durva fogyókúrák rombolnak.

Az, h a bőrödet emnnyire viseli meg vagy sem változó mindenkinél! és mégegyszer: NEM gastroyal függő!!!

Én magam 30 kg fogyás után elmentem plasztikai műtétre: mégpedig a felkarommal, mert nagyon csúnyán lógott a bőr. De az már kövéren is nekem nagyon idétlen volt, nem úgy mint más duciknál.

Persze minden testrészemen végigszabathatnám magamat, de nem teszem elvi és anyagi okokból.

De ezt azért tettem meg, mert nagyon látszódott, nyáron rövidujjúban, trikót meg nem is hordat,m. Ez nekem kellett ahhoz, hogy NŐnek érezzem magamat. Most már annak érzem, két nagy vágással a kezemen, de az nem zavar. Épp egy éve volt a műtét!

NA csak ezt akartam mondani...és őrizzétek a titkomat:-))

6104. bukovina
2011. febr. 21. 14:11

Sziasztok!

MOst olvastalak vissza benneteket! Gratula mindenkinek!

Nekem a mérlegelés: minusz 1, 1 kg. (Tartom, ez alakult ki, és elégedett vagyok). Még 1, 2 kg és 6-ossal kezdődik a kilóim száma...hátha ezen a héten meglesz!!!

Jucus??? Várunk...

Dugozsu!

Ha jól emlékszem a múlt héten kezdted Norbit. Egy hét alatt fogytál tőle? Majd írj már kg eredményeket légyszi...

6103. eszterxx
2011. febr. 21. 13:38

Dugozsu, ez igencsak jól hangzik! NAgyon kiváncsi leszek az első hetedre!!!!!

G-VJ, köszi az őszinteséget! Megnéztem a képeidet is és hatalmas gratula!! Te mennyit szeretnél amúgy fogyni? 48 kilo irtó kevés lehetett, de meg tudom érteni, hogy ilyen sikerélményekkel az embernek nincs kedve abbahagyni a fogyót!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook