Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!!
Tök nagy gáz van!! Ez a hétvége!!! A fogyókúrák szégyene vagyok, no önkontroll, akarterő le a lefolyón!!!!! :((( Barátnőmék jöttek hétvégére, pénteken sütöttem sütit és nyalakodtam...szombaton csipegettem, aztán este japán kaját csináltunk, ETTEM......meg pogácsa, meg ropika, meg csoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hétfőn szoktam méreckedni, de már rettegekl!!!!!!! Szörnyűű szörnyű vagyok!!!! Csak azon imádkozom, hogy ugyanannyi legyek, mint hét elején, ne több....fogyni tuti nem fogytam, pedig csütörtök reggel -10 voltam!!!!! Na annak annyi!!!!!!!!!!! :((((( Jövő hétre rendeltem egy rendes kaját, meg egy lúgosító levest minden napra.. Azt vacsorára lehet enni?? Vagy a lúgosítót egyem majd ebédre és a másik kaját vacsorára? Szerintetek??? Azért gondoltam estére a lúgosító levest, mert azért az mégiscsak könnyebb kaja.
Na megyek kardomba dőlök!!!!!!!! :((((
Szia argosz!
Hát igen akinek lehet az tegye is meg én ha 7után akarok még aludni akkor egyszerűen kirángatnak az ágyból vagy tudják,hogy idegesít ,ha meztelenkednek reggel mert megfáznak és akkor kénytelen vagyok felkelni öltöztetni őket!
Biztos eljön az az idő is amikor én is hét végén ki tudom magam pihenni,de egyenlőre még nem és kemény 15évig biztos így lesz...
Én is nagyon elfáradtam a héten ,de valahogy megfőztem a családnak nekem viszont ma nem nagyon van étvágyam!
Szia!
Én úgy tudom,hogy voltak próba hónapjai és azért írják ezt az 5hónapot,de szerintem sem kéne még azt beleírniuk,a lényeg a lényeg ,hogy tényleg jól ment neki a fogyás,de mint tudjuk nagy súlyból könnyebb az elején sokat ledobni..
Szia!
Nem tudom azt megjósolni,hogy te milyen ütemben fogsz haladni,de nekem 1év volt és szerintem ennyi idő kell is ahhoz,hogy a bőröd is szép maradjon és a szervezeted se menjen bele tönkre.
Szerintem ez egy jó ütem,de ha leadsz nyárig 20-at gondolom az sem fog zavarni 30helyett!?
Sziasztok Lányok jó reggelt mindenkinek!
Szégyen nem szégyen, én most keltem fel. Egész héten annyit dolgoztam, hogy ma nem győzöm magam kipihenni. De Úri Nő vagyok mert van étrendem, és nem kell főznöm . Ilyenkor érzem azt, hogy mennyit jelent, hogy a helyembe hozzák az ételt KÉSZEN.
Nagyon jó érzés, hogy ma vasárnap van és pihenhetek.
Tudom, hogy ahol gyerekek vannak, nem úgy van.
De legalább nem kell menni dolgozni.
Nem voltam egész héten, most gyorsan vissza olvasok.
Addig is jók legyetek.
Nézzétek meg a gastro honlapon a Falusi Mariann cikket!! 5 hónap alatt fogyott 20 kilot, ezért állították le.
Srhova nincs dátum írva a régi cikkeknél, de én nagyon úgy emlékszem, hogy november 1-én kezdte. Persze lehet, hogy az én memóriám csal, de nem nagyon hiszem......a mostani cikkben pedig szeptembert írnak. Azért nem hiszem, mert folyamatosan néztem az egész kúrám alatt, hogy csak két héttel jár előttem és mikor érem már utól......szóval nem tetszik nekem a Gastro reklámja, de ez meg már nem újdonság......
Jucus, hogy bírod a holtpontot? Szerintem ha ma sem vagy jól, akkor mindenképp egyél valamit, rosszulléttel nem lehet sokáig fogyózni!
Szia!
Na ezért írtam,hogy ha ezen túl vagy mindenképp rendesen B-vel folytasd mert nagyon megterhelő a szervezetnek én is két hétig csináltam mint argosz és a végén azt hittem még a csontjaim is szétporladnak de megvolt az eredménye de ez után nem lehet turbózni ,mert ott hal meg az ember.
A magnézium kálcium jó ötlet volt ügyes vagy ezt nem is baj ha szeded rendszeresen torna mellett főleg nekem komplett multivitamin is kellett,mert nagyon legyengültem.
Képzeljétek ma elértem a minusz 10,1 kg fogyást január 1. óta (ebből csak 4 hét gasrtoyal, a többi egyéni titkos módszer:-)).
7 hét alatt még sosem fogytam ennyit! Pedig 3 és fél éve űzöm az ipart.
A hasam még ma sincs rendben...már nem megy, de zuborog, mint egy kitörni készülő vulkán...
A best of ma mennyei volt: az 5 kajából 4 édesség!!! Még ilyen nem volt!! Nagyon klassz!
Szia Jucus!
Természetes hogy nem vagy tele kirobbanó energiával! Tarts ki!!! Márcsak másfél nap!
Sziasztok LÁnyok!
A holtpont diétám a finisébe érkezett, még holnap van hátra, de én majdnem kinyúlok.
Tegnapelőtt voltunk táncolni, majd utána olyan izomlázam lett, h most is alig tudok mozogni. Tegnap megint voltunk táncolni (most ilyen sürün jött össze) és olyan szarul éreztem magam, h haza is jöttünk korábban, mert olyan nagyon fájtak az izmaim és nagyon gyenge voltam. Tánc közben ugy éreztem, h nem birom tovább! A társaságunkban levők mondták, hogy jó szarul nézek ki, sápadt, és karikás vagyok, hagyjam már végre abba ezt a hülyeséget!!! és egyek már!
Azt ettem, amit lehet a holtpontban, de a mai nap sem változott még semmi, a szemem körül is fájdalmaim vannak, és gyenge vagyok, a vérnyomásom lent van nagyon.
Tegnap, ahogy hazajöttem ettem magnézium+B6 és kalcium-magnézium étrendkiegészitőket, mert a talpamat is huzta a görcs. - Hát, nem vagyok valami fitt, ne tudom mi lesz már!:(
Aki csinálta már ezt a holtpontot, volt-e neki ilyesmi tapasztalata? - Argosz két hétig csinálta, én biztos belehalnék még egy hétbe!:(
A turbó is kikészitett, de ott a végén lettem rosszul, ahogy lejárt az egy hét, utána való hétfőn, ennél meg már pénteken.
Várom azok véleményét, akik tudnak erről valamit, mi a manót csináljak??????????
Ha valak
Köszi Lányok!
A problémák megoldódni tűnnek máris. Csak tegnap az agyam bezizzent. Gondolom másnál is van ilyen! Úgy egyszerre sok lett! De este leültem a barátnőmmel kibeszéltem, utána végiggondoltam, és ma meg sorra oldódnak meg! Hála Jóistennek!!
Bár ma így tanácsadásokat tartani elég gáz...közbe hangosan zenél a hasam, én meg izgulok, h ne kelljen kirohannom...
Na sebaj!
Jó hétvégét mindenkinek!
Eszter! - Igen, megkérdezem majd a páromat, h miért mondta.
Jó, h bejön neked a felezős étrend!
- Szegény! Neked is kitartást kivánok a problémáid megoldásához, és elsősorban gyógyulást a kicsinek!
Bukovina!
Köszi a biztatást!:)
- Remélem valóban megoldódnak a problémáid, és nem attól van a hasmenés. Minden esetre nézzük a rosszban a jót, a hasmenés segit a fogyásban!
Neked valóban nagyon jó megoldás, h hozatod a kaját, mivel egyedül élsz, nekem igy elég sokba kerül, mert a lányomnak is hozatok diákmenüt, ami napi 670 Ft, azért hogy neki is legyen minden kajája, ne kelljen annyit főznöm, a párom azt mondta, neki nem kell hozatni, eszik ami van, csomagolok neki reggelit, és általában főzök főzeléket,vagy levest azt elpakolom neki. Ő vegetáriánus, ugyhogy nem kell rá hus.
Tényleg jó Neked, h hozzák, mert igy kerülheted az üzleteket, kevesebbet költessz, amit azért vennél meg, mert pld. akciós, vagy egész egyszerüen megkivánod. Én is kevesebbet megyek kaját venni, igy lényegesebben kevesebbet költök, de azért a diákmenüvel együtt ez is elég sok egész pontosan 16500 plusz kb. 300 Ft./hét.
Szia Jucus!
nem vagy könnyű helyzetben, az biztos! Szerintem beszélgess el a pároddal, hogy miért mondta; túl gyors a fogyás és nehogy a bőröd bánja, félt, hogy majd nem tudod megtartani, vagy??? lehet, hogy olyan van, amire mi nem is gondolunk. Vagy lehet, hogy csak túlkombináljuk :-)
Én azt látom, hogy nekem ez a felezem az adagot nagyon bejön. Tényleg pont ugyannyit eszem, mint előtte, nem csökkent így sem, sőt. Szerintem laktatóbb lett a formabontó étrend, igy a fele bőven elég. Nem is akarok melléenni, végre ehetek napi 1 almát, tök jól be tudom tartani a magam szabta határokat. És lényegesen, de lényegesen olcsóbb igy, ami valljuk be, nem hátrány...
Bukovina, kitartást! Egyszer minden jobb lesz! Most nekem is minden összejött: a gyerek még mindig beteg, nem készült el a tenyésztés, igy még nincs gyógyszer. postán eltűnt csomagom, amiben persze algakapszulát rendeltem. Vettem a vaterán egy babakocsit, amivel jól átvágtak, kuka az egész, mert szét van rohadva a váza. A kocsim pótszemlére vár a szervízben, lehet, hogy totálkár lesz a végén :-(
De én bízom benne, hogy jövő héten végre már új hét kezdődik és talán a jó dolgok is kicsit gyakoribbá válnak :-)
Mókusélet!
Ez most nagyon elgondolkodtatott!!!
Írd le légyszi, h mennyit fogysz vele!!!! 1500 Ft az teljesen elfogadható ár, azt gondolom, és mennyit meg lehet spórolni ha az ember nem megy boltba stb. Nem kell főzni . Én egyedülálló vagyok, szóval lehet h megéri hosszú távon!
Ügyes vagy Jucus, tarts ki most a holtpontnál!! Semmi melléevés. Nagyon kiváncsi vagyok mennyi megy le neked!
Képzeljétek 3. napja megy a hasam. nem vész, főleg reggel...Nem tudom: pszichoszomatizálok, algakapszula, avgy a sok sterssz ami most kijutott (bár minden megoldódni látszik...:-))
Eszter! - Hát kellene a héten, de most a pénzből, ami megmaradt a mérlegből, kifizettem a Gastroyalt, ugyhogy nem maradt. A párom azt mondta reggel, kellene már egy kis szünetet tartanod, és megpróbálni tartani a sulyodat. - Nem tudom, hogyan érti, lehet h arra célzott, h nem kellene már rendelnem!? ... Most olyan szarul érzem magam, megmértem a vérnyomásom 100/70, szédelgek, gyenge vagyok, begörcsölt a talpam. - Ugyhogy Neked ezt a holtpont diétát semmiképpen nem ajánlom! Csak birjam ki még vasárnap estig! Ráadásul tegnap táncolni voltunk, olyan nagyon izomlázam lett, ma és holnap is megyünk, - hát most nem tudom, hogyan fogom birni. - Kiváncsi leszek hétfő reggel mennyit fogytam, jövő hétre megrendeltem a ch-szegényet megint. Én már több pénzt erre nem akarok költeni, persze Ők azt mondják váltogassam a menüt! - de mindegyik jóval többe kerül! Igy három hónap után azért az ember meggondolja! Azon is tünődöm, h lehet, h csak menüt rendelek, és reggel gyümölcsöt eszem délben levest, este a másodikat. Bár lehet, h igy éhenhalok! Másik verzió, a 90 naposon is gondolkodom. Egy biztos, h ezt a diétát legalább be tudtam tartani, márcsak azért is, mert elég sokat fizetünk érte, és nem eszem mellé!
- Na jó hosszu voltam!
Linike! - Köszi, igazad van, eszembe sem jutna a jövő hétre turbót rendelni, alig várom, h a holtpont is befejeződjön,... azért nem könnyü!!
Becsülettel betartom, de számolom a napokat!:)
Köszönöm!
Jó hétvégét!
Köszönöm!
Szép hétvégét!
Kedves Linike1!
Köszönöm a biztatást és a segítséget!
Akkor kb.1 évre számítsak?!
Reménykedtem már a nyárban:))))
Jó hétvégét!
Szia!
A tea engem is csak 3.-4. napon kezdett el szeleltetni,de nem lepődök meg semmin,mert már a 3.embert olvasom akinek az összetevők nem hatnak így!Lehet ,hogy téged sem fog megpukiztatni! :-)
Szia Éci!
Üdvözöllek!
Minden új tagnak örülünk nagyon,nem baj ,hogy nem tudsz mozogni,sportolni mert én sem mozgok nekem akadályozottságom nincs ,de van 3gyermekem és nagyon le vagyok a munkám mellett velük is kötve egyszerűen nem hiszitek el,hogy 2éve nem voltam fodrásznál sem komolyan sajnálok a gyermekeimtől elvenni akár 10percet is nagyon családcentrikus vagyok és önfeláldozó!
Szóval nulla sporttal adtam le egy év alatt majdnem 30kilót!
Sok sikert még ülve is menni fog!!!Légy erős!Segítünk ha kell!
Szia!
Én már rengeteget írtam ezt csajok holdtölte, menzesz farkaséhség!!!!!!!
Viszont ezeken a napokon a bűnözés nem számít én már 1éve vagyok így vele mióta megfigyeltem,hogy mikor jön ez a farkaséhség elő és jól bezabálok,mert ezeken a napokon tényleg nem bírok parancsolni magamnak,de nem épül be a zsírsejtek közé,mert aztán folytatom a megvonást!
Szia!
4 hetente lehet,de 6hetente ajánlott,holtpont után ne viszont én amikor kezdtem abc-t ettem bele van a lúgosítás építve de kellett utána is egy hét turbó viszont a b szakasz után 4-6 hetente ajánlott!
Én ezen már átmentem és buta voltam ,mert éreztem,hogy nem vagyok jól és mivel én összeköttetésben voltam a dietetikussal nagyon sokat tanultam tőle ezeket a dolgokat azért mondom ,mert tőle tudom és meg is tapasztaltam,mint kezdő tesztcsoportos fogyózó!
De látom mostmár a dietetikus is írt neked!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?