Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Nyugodtan válthatod az étrendeket időnként,nem kockáztatsz vele,de szerintem most jött el az idő,hogy egy kicsit stagnálsz!
Szia!
DE egy bizonyos helyen méreckedsz és nem mozog a mérleg? fix ,sík helyen van?Mert tudod a mérlegelés szabályait digitális mérlegen ,mindig mást mutat,ha el van mozdítva vagy nem áll fixen.
Szia!
HA bele van építve a fogyókúrába úgy ,mit az ABC-étrendbe akkor lehet ,minden nap sőt annyira jó is,de egy teljes lúgosítást nem ajánlanak gyakrabban!
Hölgyek.......én is norbizom és megosztom a hét tapasztalatait.Csak update1-es kódú kajákat hoznak. Jóval több, mint ami a gastroyalos. Az uzsi joghurt valami mennyei. Ma ettem meg a tegnapit(kis kavar volt, én csináltam) szóval eredeti ananász darabkák voltak benne sűrű inkább olyan krémtúró jellegű. A reggeli 3 puffasztott rízs volt kőrözött és pritamin paprika. Minden szépen külön csomagolva. 2 főttojás és spenót...nekem a fele elég volt. Az uzsi is jóval több és leves lesz ma vacsira. A mai uzsi(amit holnap eszek meg) 1 nagy-de tényleg nagy-alma és 3 legalább fél centi vastag szelet sajt.
Összességében meg vagyok elégedve.1500 Ft és több a kaja.Ha a gastroyal -7%-om vesszük, akkor is olcsóbb nekem. Egyelőre maradok.
Dugozsu! - Sajnálom, én is gondolkodtam rajta, de a kiszállitás miatt maradtam. Azért érdeklődj utána, h kedvező-e számodra a kiszállitási időpont.
Azért maradj velünk, és számolj be légyszi mindenről, mi is kiváncsiak vagyunk!!!
Na lányok én erőt vettem magamon és átpártoltam Norbihoz.Na nem azért mert nem volt hatásos a gastroyal.Hanem mert a pénztárcám már elég üres...
Megpróbálom, mi bajom lehet tőle?Majd kiderül, hogy milyen.Beszámolok ígérem, hogy hatásos-e.
Eszter!
Tök jó, h elindult megint lefelé a sulyod, most ma nem álltam a mérlegre, de a tegnapi mérés alapján megyeget lefelé. - Mondjuk, nagyon keveset eszem ám!
De ha Te is a menü felét eszed .....,!
Mérleg témához: - Igen én is attól féltem, h akkor mi lesz a régivel (azt is Tőle kaptam) dobjam ki?! Meg azért ennek az árát inkább elkölteném másra. Kéne vennem gatyát, mert igen trottyosnak kezdem érezni magam -hál'Istennek - a farmeromban.
Sziasztok!
A lúgosító levesektől nekem sem ment a hasam, de mióta ezeket a kapszulákat szedem nem győzök a mellék helységbe járni.Valószínű, hogy ettől van.Én is megakartam kérdezni, hogy nektek megy-e a hasatok, de látom nem vagyok egyedül akkor....
Sziasztok!
jucus megkaptad tegnap a kaját?
Én ma is jolert rendeltem és kaptam mellé 4db zsírégető kapszulát és 3 algakapszulát.Kpróbálom,ma ráérek wc-re járni ha kell tőle,hiszen itthon vagyok.
Sciantille, kitartást, szegénykém! Éltessen, hogy majd mennyire meg tudod lepni a párod.....hallod, nagyon, de nagyon nem irigyellek, én nem bírnék ilyen erős lenni és mindig várni, várni......
Bukovina, nekem is van ismerősöm, aki panaszkodott, hogy hasmenése van.....nekem az algától sosem volt.
Jucus, szerintem nagyon jól csináltad! Ugyan megértelek, hogy szegény párod......engem egyszer egy hiper-szuper szőrtelenítőgéppel lepett meg, amin kis lámpa világít, meg minden, csak épp szedni nem nagyon szedi a szőrt....annyira lelkes volt, hogy nem volt szivem elrontani az örömét, a hiper-szuper azóta is a szekrényben áll, én meg titokban a régit használom :-) szegények, tényleg olyan jóindulatúak!!!
Képzeld, ugyebár nem bírok nem ráállni a mérlegre, és nekem újra megindult! Hurrá, olyan boldog vagyok! Viszont én azt vettem észre magamon, hogy igy állt, már nem is látom magamon a változást igaziból, hanem még mindig olyan kövérnek látom magam, mint az elején. Az agyam tudja, hogy nem lehet valós az a kép, amit én a tükörben látok, de a szemem meg mást lát. TÖk furi......
Bukovina!
Én nem azt eszem amit Te, de az algakapszula "lágyitja" szerintem, de hasmenést nem okoz, mint ahogyan a levesbe beletéve sem okozott. Szerintem a csipős káposztatekercs a gyanus.
Megtaláltam a tegnapi tablettákat is a szatyorban, amit már begyűrtem a szemeteszacskók közé...azért szólhattak volna...
Ma ment a hasam: kettő dologra tippelek:algakapszula, vagy a déli édes csípős káposztatekercs vagy mi (érdekes volt kétségtelen)
Nektek nincs hasmenésetek?
scintillate!
- Ó szegény!:( Minden összejött! - Nehéz akkor fogyózni, ha az embernek minden baja van! Remélem megnyugszol és Anyukád is meggyógyul!
Ezek szerint a norbist választottad! (Én is megnéztem, de nekem nem jó semmiképpen, mivel a szállitójuk nem hozza korán reggel)
- Igen maradtam a régi verziónál, most holtpontozok, hogy mozduljon el, utána folytatom a heti rendelést, reményeim szerint juniusig.
Jucus4
Most látom az eredményt, amit elértél! GRATULÁLOOK!!!!!!!!
Sziasztok!
Lorci..tényleg hatásos, nekem használt, a legjobban a csípőmön és a hasamon vettem észre a változást!
Jucus!
ÁÁ, nagy a letargia...alig eszem egy hete kb., mert a párom, katona, ment afganisztánba, kedden búcsúztunk el reggel...Jó nagy szomorúságba hagyott itt, és én sem értem miért borultam ki ennyire, mert már számos misszióban volt, és eddig mindegyiket jól viseltem, ennek tetejébe még anyu is beteg lett, és én is épp váltani készülök (munka)...ugyhogy várok még egy hetet a teljes norbis étrenddel..Ebédre rendeltem már hétvégén is. az ebéd adag kielégítő mennyiségre, az íze jó...
Úgyhogy sajna még nem kezdtem el az egész napos témát, de remélem hamarosan belevághatok.
ti hogy álltok? Gastro maradt? volt mérlegelés?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?