Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Eszter én is minden másnapra rendeltem a fiú formabontót, remélem, hogy nem halok éhen!
Most a turbónál igen szenvedek, a kajálás 2 hétig szabin igen jól esett, először csak kicsit és alig valamiből aztán belejöttem, a német perecekbe reggelire, meg a finom zsömikbe, persze sonkák meg felvágottak tömkelege, na és szülinapok, úgyhogy mindenféle finom italok, na meg a sörök. 3 hónap után sajnos pillanatok alatt vissza lehet billenni a zabálásra. Sajnos megtapasztaltam, de nem bánom, mert 2 hét felüdülés volt 3 kg plusz kg-ért.
Jucusról se kép, se hang...itt valami gyanús.
Túléltem jól, és nem volt vész a szerdai nap. Nem akar valaki kb 2-3 hét múlva Turbót csinálni??? Mással együtt szívesebben tenném. Én csináltam az 1. héten, és nekem nem volt rémálom...(bár akkor nagyon nagyon odaszánt és lelkes voltam)Na valaki?
Megértelek...
Ma volt a mélypont,szinte minden a kukában végezte.:)))
Liv, igen, mindenből jár az 5%.
Bukovina, ne akard tudni, csak élvezd :-) nekem is tök összevissza jön-megy, van, mikor egy kiloval kevesebb, aztán meg megint jön vissza, de összességében mindig lefelé megy szerencsére!!!!
Edelweis, végre-végre!!!!!! Ha igazán nagy kajálásokat csináltál, akkor 3 kilo nem is sok! Mesélj már, milyen a fogyó után a kaja? Jobban kívánod az ízeket? többet vagy kevesebbet eszel? mit kívántál igazán?
És akkor az én formabontózásom; a reggelit egy az egyben megeszem. Tízóraira egy almát eszem, majd az ebéd felét eszem meg, uzsi megint egy alma (mert a páromnak adom a snacket :-) ), vacsinak a felét. Majd másnap reggelre eszek egy zsírégető kiflit pick párizsival. Igy tart ki két napig egy adag és jóval-jóval olcsóbbra kijön! És már -21.5 kilonál tartok, úgyhogy határozottan használ!
Én 5. hete csinálom, és tegnap meg ma lett először bajom ezekkel az ízekkel. nem vész, mert mindig éhes vagyok annyira, h megeszek mindent...
Képzeljétek, tegnapról mára -1 kg. nem értem...Bár ment a hasam, de az már egy hete...ma meg nem!
na nem értem én mi zajlik belül...
hello
az lenne a kérdésem, hogy amennyiben már rendelkezem a -5%-os kedvezménnyel de jövő hétre összeválogattam magamnak az ala carte-ból, akkor abból is lejön az 5 százalék vagy csak akkor ha az egész heti étrendet veszem meg?
Sziasztok!
Na, én megvagyok, de látom, hogy Jucus eltűnt.
Remélem, hogy nincs baj!
Én a két hét szabi alatt 3 kg-ot híztam, amit sokkal többnek gondoltam. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Most a turbóval folytatom, de igen éhes vagyok, de erőt veszek magamon.
Eszter remélem, hogy jobb passzban vagytok, és a gyerekek is rendben vannak!
Eszter kérlek, hogy írd le, hogy hogy eszed a férfi formabontót, mindent megfelezel? Eszel mellette kefirt vagy gyümölcsöt tízóraira, vagy uzsonnára? Pontosan írd le légyszi, én is próbálnék spórolni. Ja, és biztos így fogysz?
G-VJ!
Miért nem váltasz valami más menüre, aminek tök más ízei vannak? vagy ha magad állítanád össze? Hosszú távon én semmit nem bírnék undorral. Ezért is eszem a formabontót, mert a rengeteg zöldség meg speciális vagdalt nekem nem jön be.
GVH folyamatosan folytatja, de még nincs lejátszva. Azért is csinálják ezeket a közjegyző előtt hitelesített dolgokat... mondjuk amit most csináltak az új étrendre felteszem a régi arcot, az is simán mehetne a megtévesztésre, de ez már legyen az ő bajuk :-)
Hol lehet Jucus? És Edelweisnak nem most kell jönnie, még egy hét van addig?
Sziasztok!Ha nekem megint ezt a kaját kell ennem,felkötöm magam!!!
Valamit sürgősen ki kell találnom!
jucus,mi van veled?
en vettem, megvolt az elso nap
mondjuk l karnitin van benne, edzes utan kulonosen jo az
en ugy szamolom, kb 5%al emeli a hatekonysagot, de sok kicsi sokra megy
Elfelejtettem megkérdezni,hogy eszi valaki a zsírfaló kapszulát?Tapasztalat?
Azt láttam,hogy ebben is édesgyökér van,mint a Gombos Edina féle fogyasztóban,mondjuk ott is nagy a csend,hogy hatásos volt-e.(vagy csak az én figyelmemet kerülte el?)
Jó éjt!
nekem csak az furcsa, hogy ennyire hülyének nézik a vásárlót?? :-(
Este zumba...éljen! Mindenkinek grat!!!!
Ja, és válaszolt a facebook üzenőfalon a gastroyal......annyira tetszett a menü a formabontó arcának, hogy ugyan nem eszi a kaját, de vele reklámozzák az újat is.
Hozzátenném, hogy nagyon becsülendő, hogy nem töröltették a kérdéseimet valahogy!
Szia Bukovina!
Első hetemen best of-ot ettem.De nagyon sok kaja a kukában végezte,nem bírtam lenyelni.Biztos ezért fogytam 4.5 kg egy hét alatt:))
Aztán elkezdtem best of mintára összeállítani a saját menümet,a lúgosító és a zsírégetős kajákból.
Hétvégén magam főzök(ezt is a best of minta alapján),mert nem bírom megenni(ejnye, de finnyás vagyok:)) a csütörtök éjszaka készült kaját vasárnap...
Köszönöm a gratut!
azert en nagyon orulnek, ha ennyit fogynek ennyi ido alatt.
:D szerintem ne legy olyan kritikus magaddal szemben :)
en marcius ota eszem ezt a kajat (bar egyre tobbszor kapok azert, mert egy egy adag kibontatlanul a kukaban kot ki, inkabb nem eszem meg), de azt hiszem atlendultem a melyponton (par hete)
Jaj, eszterxx!
Olyan szigorú vagy!:))))))))
Igazad van tényleg (hála Istennek) szépen ment lefelé,ezért sem jár egy kis jutalom?:))
Köszönöm a gratulációt!
Sziasztok,
tegnap este gyorsan mérlegeltem, bár éreztem, hogy nem sokat fogytam, és ez be is igazolódott. eddig 6 hét alatt 4.5 kg, ez elég gyatra... de jobb, mint a semmi. persze becsúszott egy gyerekszülinap tortával, meg egy Valentin napi vacsi is. Ezzel a mérlegeléssel így még mindig 9 kiló maradt az 55 kg-ig... nyárra talán meglesz. nekem egyébként egyre nehezebben megy ezeknek az ételek elfogyasztása, egyszerűen a gondolat elborzaszt, hogy ezt a kaját kell enni. De a szépségért meg kell ugye szenvedni. :)
Nagggyon ügyi vagy!
melyiket eszed?
Szia Kisécus!
ha fogyó, akkor fogyó szerintem és nem popcorn, hamburger, stb......amúgy ők is azt mondják, hogy nem lehet beiktatni. Szerintem olyan szépen fogytál eddig, minek akarnád ezt kockáztatni?? Majd nyáron eszel picit, amikorra már lement, na????????
Nagyon nagy gratula, mert gyönyörű az első hónapod eredménye!!
SziaSztok!
Gratula mindenkinek a fogyásokhoz!
Én 2 kg fogytam kereken,de előtte lévő héten semmit,mert menstriztem.
Most letelt az 1 hónap és 7.5 kg. összfogyásnál tartok.(96.6 kezdtem,most 89.1 kg vagyok).
Kitartást mindenkinek!
Ja,még egy kérdés a "bűnőzésről"(popcornt,hamburgert,sültkrumplit kívánok:)))):be lehet iktatni időnként,mikor,mennyit,tapasztalatok?
Na, megjött a válasz a facebookon:
Zsírégetőklub ezt írta: "Kedves Eszter, A mi kommunikációinkban a szeptember szerepelt mint indulás. Találhatsz közbenső hivatkozásokat, hogy ettől eddig mennyi, de az nem a kezdetet jelöli.Ebben nem volt változás. A női fomabontó étrend felfrissült választékában, ezért új nevet kapott. Ettől nem változott meg sem hatásában, sem kínálatában. Mivel az arca továbbra is ezt a régi-új étrendet eszi az új név alatt is, ezért láthatod Őt továbbra is ott. Elismerem, ez okozhat egy kis zavart."
Lefordítva: eddig november 1-től néztük, de most szeptembert írunk. Étrend tök más lett, de ugyanazt a számut rendeli, tehát oké. Na mindegy, ezt eddig is tudtam. Még megkérdezem tőlük, hogy akkor ez azt jelenti-e, hogy a csaj 4 hónapja nem fogy egy grammot sem, pedig fogyózik, mert nov.15 óta tuti, hogy -18 kilonál áll a reklámarcuk, aztán hagyom a fenébe.....
Sziasztok, jó reggelt.
dugozsu...én is ezt eszem. Tegnap a tarhonyáshús felét tudtam megenni ebédre...vacsira meg a levest. Nekem elég volt. Szerintem az íze tök jó.
66,7 kiló vagyok...82-ről indultam. Igazából már csak ebédre rendelek, de most is pl. lekváros kalácsot reggeliztem:-) bocs csajok.
Bőr:nekem nagyon csúnya a bőröm a hasamon. Minden este hasizomgyakoréatokat csinálok és kart 1 kg-os súlyzóval. A karom oké, de a hasam! Csíkos és lóg rajta a bőr. Csúnya.A terhességem alatt csak 8 kg-ot híztam mégis szana-szét repedt, ez sajna alkati.A plasztikát néztem, de be vagyok szarva :-) és pénzem sincs.
Off:a válásom után ez is visszatartott az ismerkedéstől, de aztán mégis találtam valakit, akivel ugyan csak 3,5 évig tartott, de őrült szerelem volt.8 évvel fiatalabb nálam az a kigyúrt típusú pasi. És Ő azt mondta, hogy nem érdekli a csíkom, mert az is én vagyok. Úgyhogy most bár újra nézegetem, hogy mit lehetne vele kezdeni, semmit nem fogok:-)
On.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?