Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Na megjöttem az ebédből.
Szóval:Tarhonyás hús volt.Ízre nekem bejött, semmi furát nem éreztem.Mennyiségre nagyon sok. Ezt legközelebb ketté fogom osztani, annyira sok.Megettem egyszerre de holnaptól felezem.
Van még hozzá mediterrán gyümölcsleves, azt vacsorára akarom enni.Uzsonnára vagy natur joghurt, vagy zöldségek lesznek.Reggeli szintén joghurt, puffasztott rizs, zöldségek és ezek keveréke.
Úgyhogy ilyen a Norbi.Mondom nekem így elsőre bejött...:)
Hozom a híreket továbbra is.
nem válaszoltak még, pedig nagyon kiváncsi vagyok! Direkt az üzenőfalra tettem fel, hogy mindenki lássa......
Az, hogy a formabontó nőivel a csaj fogyott 18 kilot majd következő héten már a mediterrán-nal tette, ami teljesen más jellegű, sejtem, hogy hogy lehet. Mindkettőnek B11 a neve, így ők nem hazudtak........ez igy csak csúsztatás, de elég erőteljes.........nagyon kiváncsi leszek, hogy ezt hogy fogják megmagyarázni. meg Mariannt is!!
Levélben is kérdeztem tőlük, de úgy nem sikerült válaszolniuk!
Figyu, ha Norbitól ennyit fogytál, akkor utána mi történt? még kellene vagy visszajött? ha nem jött vissza, akkor hogy érted el? ha visszajött, akkor meg mit csinálnál másképp? nagyon, de nagyon érdekel, engem most ez foglalkoztat legjobban!!
És mit írtak neked a facebook-on?Tényleg kamu?
Nekem is hiteltelen a gastro.De tény,hogy lehet vele fogyni,de nagyon rossz a PR.
Én évekkel ezelőtt fogytam a Norbival 30kg-ot,mégsem vagyok hívő-je,pedig ő tényleg működik.Még kínlódok itt a gastróval,de hogy őszinte legyek csak azért mert kényelmes a kiszállítás,hogy már reggel hozzák.
De ha rá gondolok,hogy mindjárt eszem a vörös dobozos kaját,már rosszul vagyok tőle.Pedig igazán nem lehet panasz az ízekre és a változatosságra,mégis a hányinger fog el a gondolattól is.Nem tom miért?
Dugozsu, nagyon kiváncsi vagyok, mindenképp írj majd! Lorci, te is holnap! És hidd el, eljön az is, amikor ennyi leszel, én sem gondoltam volna.....
Argosz, én megkérdeztem őket a facebook-on. Igen, én fogyok, de attól még nem lettem elvakult hívő, nem szeretem, ha hülyének néznek. És amit 3 hónapja olvasgatok, az azért megmarad... ha kitalálnak PR-t, akkor tartsák hozzá magukat, mert egyre több dologban hiteltelenek számomra és ez az egészet kérdőjelezi meg. Mert ha valaki egy dologban nem mond igazat, akkor másban miért tenné.....
Sziasztok!
Megkaptam a mai Norbis kaját!
Mennyiségre jóval több.Kíváncsi vagyok az ízére is.Majd jövök délután.
Sziasztok!
Ma nem méreckedtem, nem merek, majd holnap....meg most marhára fáj valami a bal petefészkem környékén! Este kezdődött... Nem tudom mi van. Dél körül felhívom a dokim, hogy nézzen meg.
G-VJ huu durva ez a hányáas. Nekem is jött múltkor 3 algakapszula, egyet bevettem...de nem votl semmi bajom. A többit meg nem találom, szerintem véletlenül kidobtam!! :) Én is már 80,5 kiló akarok lenni!!!! De az még 8 kilónyira van...és onnan még egy 10-et lenne az igazi ledobni..bár lehet akkor már etióp leszek..magamhoz képest!!
Szia Jucus8!
Kibirod, és meglátod megérte a kiartás! Lehet, hogy Neked eggy hét is elég lett volna. Szerintem mindenki ezt érzi amit Te! Én is hasonlókon mentem keresztül,és itt vagyok.
Kíváncsi vagyok a súlyodra!
Szia Jucus8!
Kitartás!!!!!! Önfegyelem és motiváció!
Mindig az lebegjen előtted, hogy csinos leszel!
Nekem bevált, hogy ha éhes vagyok, vagy elgyengülök, akkor iszom egy vagy két pohár vizet. Ha még mindig nem változik az állapotom, akkor elő szoktam venni a dagi képemet, és legutóljára az elefánt méretű nadrágomat felveszem, hogy nem akarok vissza hízni. Mindjárt erőt is merítek olyankor. Ezt Neked is ajánlom, hogy próbáld ki!
Biztos Neked is bejön!
További szép napot!
Szia Kisécus!
Én is üdvözöllek a fórumon.
Nekem -38kg-tól sikerült megszabadulnom az egésznapos étrenddel. Az biztos, ha elég kitartó vagy és meg van a kellő motiváció, akkor Neked is sikerülni fog. Az én Kedves ismerősöm is elkezdte a diétát 3 hete( teljesen mozgáskorlátozott), és már megvan a sikerélménye. De be is tartja az étrendet és nem eszik mellé.
Neked is biztos sikerülni fog!
Sajnos én se sokat tudok sportolni, mert a munka köröm miatt nem sok időm van. Tehát így is működik, csak lassabban. DE az idő az rengeteg.
További szép napot Neked, és sok sikert!
Szia Linike!
Ez valóban így van. Én is akkor nem akarok tudni parancsolni magamnak. De utána minden vissza áll a régi kerékvágásba.
Jelenleg stagnálok, minimális a súlymozgásom, de ez természetes. Meg hát egy kicsit bűnöztem is a héten.
Legalább ismét nyugodt leszek egy hónapig, és folytatom a diétát, de most már nyugodt lelki ismerettel.Nyárára elszeretném érni az álom súlyomat. El is fogom, mert nagy az elhatározásom.
Szia dugozsu!
Sajnálom, hogy így döntöttél! De én úgy gondolom, hogy hamarosan vissza térsz a Gastroyalhoz.
Én is próbáltam régebben, de az nem az én világom. Se ízre, se adagra. Nincs is olyan nagy választék.
Sok sikert, és várjuka beszámolódat.
Szia!
Ne légy ennyire ború látó!Valószínű,hogy azt az ételt is fogyasztotta. Vagy csak egy síma elírás van. De abban biztos lehetsz, hogy Ők nem verik át az embert. Minden leírt adatot Közjegyző hitelesít. Ezt tapasztalatból tudom. Nem csalás nem ámítás.
Szerintem Őket nem is szabad másik céggel még egy napon sem említeni. Mert ilyen odaadással,választékos és HATÉKONY éterenddel eggyik cég se rukkolt elő. Én már sokmindent ki próbáltam, de ekkora sikerélményem csak ezekkel az ételekkel van. Most igaziból elmondhatom, hogy lefogytam koplalás nélkül. Nem beszélve arról, hogy meg se látszik a bőrömön.
Lényeg a lényeg, hogy profik.
Mégegyszer megkérlek, hogy ne légy csalódott!
De Neked is működik a diéta igaz?
Jó reggelt sziasztok!
Tegnap a nagy vissza olvasással elálmosodtam és vissza feküdtem. Egész nap csak aludtam és henyéltem. valószínű, hogy ezért nem változott a súlyom sokat. De nem baj , legalább kipihentem magam. Ma meg már menni kel dolgozni.
További szép napot Nektek.
Sziasztok,
Majd napközben visszaolvasok, most gyorsban csak annyi, hogy én 80.5 kilo vagyok, minusz 21-nél járok. Múlt héthez képest is lement jú sok, több, mint 1 kilo, de nem írtam fel a múlt heti eredményt, ezért azt nem tudom pontosan!
Szia!
Kíváncsi vagyok a mérlegelésedre ,de én nem állok hozzá ilyen negatívan tuti vagyok benne,hogy nem híztál sokat és ha mégis még menthető a dolog amíg nem raktározódik el,hamar le fog menni!
Sok sikert!
Gondolok rád!
Szia!
Igen ezt is hozzá akartam fűzni,hogy én ha lehetett mindig bezárólag 17óráig megettem a vacsit ,de ugy van a szabály ,hogy este 18óráig lehet enni,én megpróbáltam elöbb befejezni az nem semmi,hogy te már uzsi időben abbahagyod ügyes vagy!Utána akkor igyál,ha éhesnek érzed magad ,de azt sem tanácsos túl későn befejezni mert akkor meg egész éjjel pisilni jársz!:-)
Szia!
Nem nagy ügy higgyél nekem ami csak 1-2 napos zabálás az nem tud felszívódni nem épül bele a zsírsejtek közé,ha utána lévő napokon betartod a kúrát én ezt már többször írtam,hogy nekem is van 1hónapban 2x ilyen nagyon evős napom és semmi nem látszik meg mensinél 3kiló felmegy aztán az is eltűnik!
Ne ijedj meg nem épül be és eheted estére a lúgos levest az jó úgy ,mert nem megterhelő ebédre egyél inkább nehezebb ételt!
Sziasztok länyok!
Az mär btiztos, hogy jol felhiztam,de pontosan nem tudom, mert legkoräbban hetfön este tudom magam mäzsälni.
Keddtöl megrendeltem a turbot, es vissza csatlakozom hozzätok!
Addig is jok legyetek! Edelweis
Lorci, szerintem ne kínozd magad lelkiismeretfurdalással. Ami megtörtént, megtörtént, a lényeg, hogy jól érezted magad!!!
Szerintem az úgy jó, ha utána már nem eszel. De hogyhogy nem vagy éhes este???
igen, Jucusnak beindult, majd holnap derül ki, hogy mennyire! Nekem is állt két hétig, de szerencsére nekem is elindult.
Jucus, remélem, még élsz!!!
Eszterxx, én 4- fél 5-kor vacsizom alapból....akkor ehetem a levest? Utána meg már semmit....az jó úgy, nem? Jövő héten kenyéren és vízen kéne élnem....vagy csak vizen.....meg fényen a mostani hétvége után!!!!!!!! :(
Nem tudtam most olvasgatni titeket, de ki hogy áll? Jucus akkor neked most beindult?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?