Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Bukovina!
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyi idő után lehet megint turbózni. Írd meg majd légyszi.
Jucus!
Nekem írták anno, h ne váltogassam a különbözőket, de az a napokra vonatkozott. hétfőn ezt, kedden azt stb. Ezt nem ajánlják. De te elég régóta stagnálsz, hogy simán változtass. Én a Best of legolcsóbb(khmkhmm) eszem 2200 Ft/ nap. Jó a kaja, én elégedett vagyok vele. Néhány hét múlva Turbóznék újra (most várom a dietetikus válaszát, h mennyi időnek kell eltelnie). Nekem nem volt annyira vész...
szia Lorci!
Ne haragudj, de csak most jöttem először a fórumra múlt hét óta.. :-)
Szóval az a neve, hogy Alphamins, NASA fejlesztés, vagy legalábbis a PR-ja szerint. a lényeg, hogy bekennek valami nagyon erőős zsírégetőkrémmel, befóliáznak (külön a karok, combtól bokáig, melltől csípőig), és befekszel egy ilyen kabinban, csak a nyaktól vagy kinnt. Kellemesen szól a zene, miközben 50 percen át vibráló, masszírozó ágyon fekve olvad a zsír! Szó szerint olvadsz, mert nyilván ne az első alkalommal, de 84 fokra megy fel a hőmérséklet és csökken vissza a kezelés végére. Jól méregtelenít, felfrissülsz tőle, és én pl. 350-400 kalóriát égettem el vele. Az első kezelés után kicsit viszketett a bőröm, de a másodikra elmúlt. Én csak ajánlani tudom! Ja, még valami, utána nem szabad zuhanyozni, csak másnap.
Lányok! Igaza volt Linikének, kérdésemre ezt irta a dietetikus:
Az sem nagy baj, ha megrendelte a Holtpont kúrát. Viszont utána ne egyből a lúgosító étrendre térjen át! Próbáljon ki egy másik B szakaszos étrendet, 1-2 hétig. Ezután is beillesztheti a lúgosítást.
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.Amúgy úgy is érzem magam.Mármint fiatalabbnak és fittebbnek, és tele vagyok energiával.
Soha többé kövérség.Nem, nem szeretném...
Igyekszem-igyekszem még van hátra de meg lesz az is:)
- Érdekes, h azt irták, h változtatgassam az étrendet, mert itt meg pont valaki azt javasolta, h ne változtassuk az étrendet?! Biztos arra gondolnak, h pár hét után, ha már nem fogyunk attól az étrendtől, akkor váltsunk másikra.
A holtpontot meg a váltás után javasolja csak.
- Mindegy, mivel csak most érkezett válasz, én már ezen a héten a holtpontot eszem, - meglátjuk!
- Na Lányok! - Válaszolt a diétetikus, ezt irta:
Elképzelhető, hogy a szervezete megszokta a B3-as Szénhidrátszegény menüt, és ezért állt meg a fogyás. Próbáljon meg testmozgást beiktatni mindennapjaiba, ami segíthet a folyamatot ismét beindítani!
Először azt javasoljuk, hogy próbáljon ki egy másik B szakaszos étrendet, mely megfelel az ízlésének (pl. Szénhidrátfüggők étrendje mediterrán jelleggel, FormaBontó étrend, 90 napos étrend), vagy a Best of egésznapos étrendjeink valamelyikét. Amennyiben az új étrend és a mozgás segítségével sem indul meg a fogyás, akkor javasoljuk a Holtpont kúrát. A Holtpont kúra segíthet beindítani a lelassult fogyást, ám a fogyás üteme a későbbiekben is változhat (gyorsulhat, majd ismét lelassulhat).
Most olvastalak vissza benneteket, elmaradtam a hétvégén, de itt vagyok újra.
Ma kezdtem a 4. hetet, a 10-ből...
Még lelkes vagyok!
Szép hetet mindenkinek!
Gratula! Ügyes vagy!
nekem a heti mérlegelésem ereménye -1,1 kg! Hálás vagyok érte...
Eszter! - Hát nekem igy van, h egy hónap elteltével nem ment le semmi! - hiszen a 2. héttől nem fogytam, csak most hétfőre mutatkozott meg némi csökkenés a mult hét óta! Meglátom majd a holtponttal mennyi megy le, utána beigértem a páromnak a turbót, mármint h együtt csináljuk, de Linike elbizonytalanitott, h ne csináljam a holtpont után?!
Lorci! Melyik menüt eszed, mert ugy emlékszem, h külön rendeled az ételeket. Az algáról egyébként olvashatsz a honlapon, a kezdő oldalon! Lugosit, vizhajtó stb.
Képzeld, Jucus, micsoda csalódás lenne, ha egy hónap elteltével sem menne le semmi......én ezért nem bírnám ki, mert azt hiszem, ott összeomlana a világ.....
Lorci, vizzel vedd be az algakapszulát. Nem ajándék az, kifizetted bőven :-) régen bele volt keverve az ételbe, most állítólag közkivánságra kihagyják és külön adják. Gondolom, egyszerűbb úgy, hogy gyakorlatilag semmi ilyen speckót nem kell csinálniuk. Na, mindegy......
Megnéztem a jövő heti étlapot...hát halljátok, én nem értem. A héten 3x van pizza, jövő héten egyszer sem lesz. Mivel én most két napig eszem egy kaját, ezért a héten 6x fogok pizzát enni.Kiváncsi leszek.......
Szia Caca! - JÓ hogy "látunk"!
Neked van igazad, megkiméled magad a felesleges idegeskedéstől! - Ha betartod a diétát előbb-utóbb ugy is fogysz, ha méred magad, ha nem!:)
Dugozsu!
- Megnéztem a változást a képeiden, eszméletlen mennyire "megfiatalodtál" a fogyás következményeképpen!
Ilyen képeket érdemes nézni, h ujabb erőre kapjunk!
Gratulálok!!!:)
De jó olvasni mindenkit!!!!!! Gratula a minuszokhoz, végre nem pluszokat és stagnálást olvasunk!!!!!
Jucus, mindenképp beruházunk, csak kocsi nélkül a beteg gyerekkel épp nem annyira egyszerű :-) igy majd olyan leszek, mint Caca......na jó, azt én nem bírnám ki, az a gyanúm, hogy este elrobogok az Auchanba, ha mindenki elaludt :-) ja, szétszedtük a mérleget, annyit használtuk már!!
Lorci! - Gratulálok a -1 kg-hoz!
Dugozsu! - Az nagyon jó a -2,6 kg, bár én fogynék már annyit!
Kitartást Mindenkinek!!!
Sziasztok, jó reggelt!
Amint már írtam 2 hete újból a best ot-ot eszem.2 hét eredménye nem sok, de nem is kevés.
2,6 kg ment le.Ha így haladok akkor egy hónap alatt meg lehet az 5 kg.És azért valljuk be havi 5 kg nem olyan rossz.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok! En is mereckedten! -1 kilo, es -2 cm innen onna...vagy inkabb 1! Kozben megjott..na meg a bunozes!!! Szooooval...nekem ennyi a holtponttol. Persze tudom e beinidtasra kellett, de en azert remenykedtem-2 kiloban!! De szerintem az is szamit, hogy megjott kozben! De a tuti, hogy bunoznom nem szabad!!!!!!!!!!
Na rohanas van, majd jovok!
Különben Sziasztok Lányok!
Ma megmértem magam és 85,6 kg vagyok, ami azt jelenti, hogy -9,2 kg az idáig elvesztett sulyom.
Holnap telik le a kerek 3 hónap, holnapra még -80 dkg-t kell fogyjak, h kerek -10 kg legyen!
Hozzáteszem, h tegnap betettem a mélyhütőbe a kajámat, és csináltam egy gyümölcsnapot. Egyrészt mert nagyon kivántam a gyümölcsöt, másrészt pedig ráakartam erősiteni a keddi kerek évfordulóra!
Eszter!
- Nem csodálom, h feladta a mérleg! Képzelem mennyit méredzőkdtök!!:) Mostmár ketten vagytok szegényen! - Lehet, h be kell ruházni egy uj mérlegbe?
Azért gratulálok, h nem felfelé megy nektek!! Meg különben is, akinek már ennyit ment lefele!!!!...:)
Szia Argosz!
Jó, h jössz mindig, sajnálom, ha stagnál, de valószinüleg a holtpont után ez várható - sajnos!
G-VJ! A -1,4 kg az nagyon jó eredmény!!!:)
Kiváncsi leszek, h birod a joker menüt?!
Szia!
Miért nem próbálsz ki egy egésznapos étrendet? Az nagyon változatos. Van választék is bőven.
Jó reggelt lányok!
Én a múlt héten nem fogytam. Stagnálok. De nem zavar, mert ez így a jó. Majd a jövőhéten mást mutat a mérleg. Nyárára majd csak leolvad az a -10kg, még ha lassan is. Én rá érek, türelmes vagyok. Legyetek Ti is türelmesek. Nyárára mi már biztos csinik leszünk. Igaz?!
Jó reggelt!
óóóóóóóóó én is mérlegeltem reggel, 73,7kg, ami azt jelenti, hogy múlt hétfőhöz képest 40dkg-mal vagyok több...:( Megőrülök, nekem minden 2. hetem ilyen. De nem adom fel. Csak már annyira unom ezt a sok húst. Lehet, hogy valami mást kéne rendelnem jövő hétre. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy ne kockáztassak?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?