Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Sziasztok!
Még új vagyok itt, nemrég regisztráltam. Visszaolvasva láttam, hogy milyen segítőkészek vagytok egymással :) Én most kezdtem el diétázni, ma rendeltem először a turbó menüt. Kaptam hozzá algakapszulát is. Tudjátok esetleg, hogy azt hogy kell bevenni? Egyszerre mindet, vagy apránként, étkezéssel vagy étkezkések között, erről nem tudok semmit.
Jó reggel Lányok!
Ugy örülök, lemértem ma reggel magam, mert azért bosszantott, h tegnap több voltam fél kilóval, most lement az a plusz, meg még fogytam is!:) Persze tudom ez az egy-másfél kiló mozog az emberen ide-oda, de amikor pluszba mozog, azért idegesit!
Lorci! Kitartást, ügyes vagy, h folyadékozol, azzal azért lehet kompenzálni!
Hát nem egy jó dolog. Azt tanácsolnám, hogy csináld meg ezt a magkeveréket:
Béltisztítás:
1o dkg kókusz
1o dkg tökmag
1o dkg szezám mag
1o dkg lenmag
1o dkg fahéj
1o dkg napraforgómag
1o dkg mandula
a magvakat apróra daráljuk.
Minden nap fogyasztjuk, legjobb vacsora helyett, de a főszabály az hogy 2 órával a fogyasztása előtt semmi más táplálékot ne fogyasszunk. Joghurttal, tejjel fogyasztjuk, egy alkalommal egy evőkanálnyit. Ezt a mennyiséget ha elfogyasztjuk utánna szünetet kell tartani minimum 5 hetet. A második kúra után elég ha évente egyszer elvégezzük a nagy tisztítást. A keverék letisztítja a bélfalat. Egészségetekre
és persze este, étkezés után 2 órával edd meg, de vizzel.
Dehogy adod fel!!!!...és nem vagy lúzer.
Most pici pihi...lehet enni sonkát, főtt tojást jó sok hagymát, hogy büdösek legyünk:-) és utánna újra belevetjük magunkat.
Én is ezt fogom :-)
Dehogy vagy lúzer!
Legyen előtted egy cél és akkor biztos sikerülni fog!Nekem ez bevált.Nem érdekel semmi és senki!Csak ez lebeg a szemem előtt, hogy LE KELL FOGYNOM!Biztos vagyok benne, hogy így neked is sikerülni fog!Ne add fel!!!!
Amúgy köszi.Igyekszem.Már nekem sem sok van hátra és egyre nehezebben mennek le a kilók!!!!De sikerülni fog, mert sikerülnie kell!Ennyi!!!!!
Sziasztok!
Jártam már egyszer ezen a fórumon, kezdő vagyok még a best of diétában (11 napja kezdtem el). Kérdésemet feltettem egy másik, hasonló fórumon is, de ott most valahogy nem nagyon van élet, ezért itt is felteszem, hátha valakinek van okos ötlete:
11 napja eszem csak és kizárólag ezeket az ételeket, mindennap megiszom min. 2, 5 liter szénsavmentes ásványvizet, betartok minden előírást. Ehhez képest múlt hét kedd óta - bocsánat - de nem voltam nagyobb ügyeket intézni a mellékhelyiségben. Sajnos én alapban hajlamos vagyok ilyesmire, ezért mindennap Guttalax cseppet eszem, ezt folyamatosan szedem most is, és semmi. Hétvégén szombaton este úgy éreztem hogy belülről valaki tiszta erővel szaggatja a hasfalamat, iszonyú fájdalmaim voltak. Tegnap este megint volt, de most nem fáj. Gyakorlatilag holnap egy hete, hogy semmi. Eszem ezt a rengeteg egészséges kaját, iszom annyit, mint egy törpe vízmű telep, és nem történik semmi. Valaki járt ilyen cipőben? Ez egyszerűen katasztrófa. Nagyon köszönöm, ha leírjátok esetleges tapasztalataitokat.
Doguzsu!!! Irigyellek!!!!! De ugyes vagy!!!!!
En hetvegen annyit ettemm hogy ihajj!! Igy most mara, holnapra csak innivalokat rendeltem, megadrink grepfrut le, malnale...ilyenek. Asszem lassan feladom az egeszet, mert mindig bunozok, akkor meg mi ertelme. Pedig basszus 5 kilo....ha meg 5 kilo akkor mar okes...onnan meg csak lemegy meg egy 5-os nyar vegere!!!!!!!!!!!! Luuuuuzeeeer vagyok!!! De nektek kitartast!!
Dugozsu! Ez nagyon szép eredmény, ahogy mondod! Ügyes vagy nagyon!
Én megrekedtem most a 82,5-nél, én is a hétre csak ebédet rendelek, de most nem a menüt, mert abban nem mindig tetszett, ami volt. Én a zsirégető galuskákat nem szeretem, a sertéshust és a halat sem. Ugyhogy választottam minden napra, vagyis 5 napra egy-egy ebédet. Reggel gyümölcsöt eszem, délben a választott kaját, este pedig joghurtot, tojást, vagy virslit, persze 6 óráig. - Persze ezt igy nem mindig tudom betartani, a hétvégén "tulettem magam" leginkább a vacsorával, mert későn jöttünk haza, és csirkemellet ettem sajttal. Persze jó füszeres volt, és éjjel kiittam a hütőt. Ugyhogy csak bizom benne, h ez a reggeli plusz fél kiló ebből adódik. Most 2 almát ettem, éhes is vagyok már rendesen, már nagyon várom az ebédet!(dubarry csirkemell+sült parajkrém)
Igen én is gondolkodtam a best ofon, de elég drágának találom! Régen is csak a ch-szegény menüig jutottam el, annyit még rászántam.
Azt ettem eddig, de mától muszáj volt váltanom anyagi gondok miatt.
Menüt eszek, 2 adag egy dobozban.
Nem biztos le fog most lassulni a fogyás, de nem tudok mit csinálni!Ez van. Már ez is elég szép eredmény szerintem.
Te, hogy állsz?
Sziasztok lányok!
Ki, hogy áll a mérlegeléssel!Mennek lefelé azok a fránya kilók?
Én tegnap mértem magam!!!!!!
Két hete 81.9-ről indultam. Tegnap reggel viszont már csak 77.6 kg voltam. Nagyon megörültem neki!Alig akartam elhinni!!!!!
Kitartást kívánok mindenkinek!!!!!!Hajrá hajrá!!!!
Sziasztok Lányok!
Nem vagyok büszke magamra, mert fél kilóval nehezebb lettem, mint a mult hétfői mérlegelésem!:( Ezt annak is tudom be, h tegnap valahogy többet ettem mennyiségileg. Csak olyat ettem, amit egyébként "szabad" de a mennyiség több volt! Ma ujult erővel kezdek neki, remélem a hét sikeresebb lesz!!!!
Szia Caca! Ma pont én is ugy érzem, többet ettem, mint szerettem volna. Sütöttem natur csirkemellet, azt ettem, hozzá sajttal és zöldpaprikával.
Elvileg ezt lehet enni, de ma - biztos a telihold hatására:) - nagyobb volt az étvágyam. De lehet, h nem is csak ma!...:)
Érdekes, h a sütemények nem izgatnak fel, (nehogy elkiabáljam!)
Remélem azért előbb-utóbb csak csökken a sulyom, de valamiért ugy érzem holnap reggel nem lesz sikerelményem!
hat Jucus ne buslakodj, csak osszejon valahogy az az alomsuly. azert meg mondom hogy van amikor en sem birom igaz hogy csak ritkan ilyenkor en is melle melle eszek de csak szigoruan sajtot mert azt szerintem szabad mert ahogy mar kifejtettem ez a fogyokura a szenhidrat megvonason alapul ugyan ugy mint az Atkins dieta es azzal nem boritassz fel semmit, sot meg vettem neha neha egy kis norbis sos sutemenyt es azt ragcsaltam , tudod ez is csokkentett szenhidrat tartalmu.
de mar be is tankoltam magamnak norbis update lisztbol es xilitbol es sutunk majd finom husveti kalacsot. asszem eleg jo hogy most husvet jon es akkor tudunk egy kicsit bunozni mert mar itt az ideje , plane nekem mert en karacsony utan mar nem is bunoztem olyan igazit
kitartast
Szia!
Vigyázz mert megint telihold van nekem már meglátszott az éjszakai rémálmaimon,hogy a vizsgáimból egy sem fog sikerülni és azon,hogy állandóan ettem ma!
Nekem sem árt egy hét turbó ezután asszem!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?