Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia dugozsu!
Remek, nagyon ügyes vagy! Nagy-nagy gratula!!!
Látod, megy ez, ha odatesszük magunkat!!! :-)))
Sok sikert a továbbiakhoz!
Szia zsbe!
Nekem csak abból a szempontból volt jobb, amikor belekeverték az algát, hogy akkor biztosan magamhoz vettem a szükséges mennyiséget, de most néha "Cavintonos" vagyok és elfelejtem beszedni! :-(
Szia forrester!
Igen, nekem is az étkezések közötti folyadékfogyasztás segített. Volt olyan napom is már, hogy 5 liter ittam meg, és úgy átvészeltem a napot melléevés nélkül.
Mondjuk CSAK vizet én nem tudnék meginni, kell valamilyen íze legyen! :-))
Képzeljétek, találtam édesítőszeres, diétás gyümölcsjoghurtot! Addig mentem, míg ráleltem!!! :-))
A LIDL-ben van többféle ízben és gabonamagvak is vannak benne. (Milbona Diät joghurt) Árban sem rossz! 119,- Ft/250 g; 57-58 kcal, 0,3g zsírtartalom (0,1%). Én már vettem egy meggyeset és egy epreset, mindkettő finom volt!
Próbáljátok ki! :-))
Ez igaz, én is pont így hallottam!
Szerencsére nekem ez megy is, mert imádom a gyümölcsöt! :-)))
Szia Linike!
Csatlakozom! A Fehér teától én is pörgősre veszem a figurát. Egész nap jól bírom, éjjel pedig nyugodtan alszom, nem okoz problémát, ha még késő este is azt kortyolgatom!
Nálam az az egyik díjnyertes, az Extra Zsírégető italmix és a Holtpont tea (ami sajnos most nem kapható) pedig a másik kettő! :-)))
Szia bukovina!
Én ugyan nem a Norbitól, hanem a Gastroyal-tól eszem egésznapos étrendet (Best of női), de a múlt héthez és az azt megelőző néhány héthez képest nekem is nagy könnyebbség, hogy nem nekem kell a kiegészítő (reggeli, tízórai, uzsi) kajákról gondoskodnom, hanem egész napra megvan a betevőm!!! :-)))
A lelki problémák pedig valóban nagymértékben megnehezítik az odafigyelést, sajnos ezt már én is megtapasztaltam néhányszor.
Fel a fejjel, minden rendben lesz, meglátod!!! :-))
Szia Jucus!
Sajnos én is tapasztaltam már néhányszor, hogy valami homokszerű van a kajában, és rá is kérdeztem náluk. Azt mondták, hogy a bors volt túl durvára őrölve és ezt érezzük. Én úgy kb. 1 hete már nem tapasztaltam ilyet, lehet, hogy már ismét megőrölték és nem okoz problémát.
Kitartás, Lányok, itt a jó idő, biztosan mindenkinek beindul most már a fogyás!!!
Én már ráléptem a helyes útra, azt hiszem! :-)))
Caca, nagyon okosan csinálod! Az időnkénti lúgosítás beiktatása egy kicsit beindítja a szervezetben a folyamatokat, így utána ismét szépen megindulnak a kilók lefelé. :-))
Gratula és további hasonló jókat!!!
Szia Caca!
Nagyon szuper vagy! Jól csinálod!!! Egyébként a lúgosítástól én is 4 kg-ot fogytam tavaly kb. 4-5 nap alatt, pedig én "csak" 79 kg-ról indultam. És az nagyon be tudja indítani a folyamatokat és a kedvet is meghozza a folytatáshoz!!! :-)
Sok erőt és kitartás kívánok a folytatáshoz!!!!!!!
Kedves Negyvenfelé!
Üdv. a csapatunkban!
Nekem kb. 2-3 hét kellett, hogy az adagokat megszokjam, de az éhség ellen én is folyadékot ittam, ami nekem működött.
Ezenkívül rendelhetsz még magadnak rágcsálnivalót, amit a Snack-eknél találsz (pl. cshilis-olívás Zsírégető chips-et). Persze nem minden mennyiségben, de időnként fogyasztható. Nekem mindig van itthon, ha rám jönne az éhségérzet, elmajszolok néhányat. :-)
Inkább ilyet csipegess, mint más egészségtelen vackot. :-))
Én is most az ABC11-et eszem, isteni finom! És már ismét erős vagyok és kitartó!!! Bár tudom, hogy hetente 1-szer kell (javasolt) csak ráállni a mérlegre (ami nálam a hétfő reggelt jelenti), de szerdán reggel is ráálltam, mivel a párom mondta, hogy már szerinte fogytam hétfő óta egy kicsit.
Igaza lett! 0,6 kg-mal kevesebb voltam, mint hétfőn! Ettől az egész szerdai napom fel volt dobva!!! :-))
Most azóta nem mértem magam, majd hétfőn megnézem! :-)
Szia Maffincs!
Én az algakapszulákat a reggeli órákban szedem be, a reggeli után 3 db-ot. Nekem bevált, mert ez segít abban, hogy mindennap el tudjam intézni a nagyobb dolgaimat. ;-) Érted??? :-))
Sziasztok!
Igen az utolsó kilók nagyon nagyon lassan gyalogolnak lefele. Én erre a hétre feladtam...jövő hétre rendeltem turbót. Arra gondotlam, hogy azt úgy lehet bírni ha mellé rendelek sok innivalót. Megadrinket, grapefruit levet, ilyeneket. Azok nem hízlalnak ugye? Mert a túrbóban a kaják nagyon kevesek...és így hátha bírom. Tudom már mondtam párszor, de azt hiszem ez lesz az utolsó próbálkozásom, aztán beletörődök a 85 kilómba!! Sajnos minidg csak eddig tudok eljutni....pedig innen akarok még lefaragni minimum 5-öt...de 10-et lenne a legjobb! Hát ez van!
Kellemes húsvéti ünnepeket nektek, aztán jövő héttől belehúzunk még egy kicsit, jó? :)
Forrester! - Remélem, már elmult ez az érzés, de legalább tudja az ember miért van olyan "jó kedve"!
Ilyen mindenkivel szokott lenni, nem vagy egyedül!
Szia! Tényleg régen voltál már itt, mi van veled?
Ha jól emlékszem norbiztál, ugye? Milyen eredménnyel járt? A leirt gyógyszerről én még nem hallottam sehol.
Sziasztok!
Kissé eltűntem...most jól visszaolvaslak Benneteket!
Gratula a szép eredményekhez!
Köszi, hogy utánakerestél.
Diétáztam a nyáron Norbival, hogy leadjam a szülés után maradt pluszkilókat, le is ment 7-8, nem is jött vissza. Aztán abbamaradt a diéta, pedig még ugyanennyit leadnék.
2 hónapja nagy nehezen letettem a cigit, és vele párhuzamosan megint átálltam a Norbi-étrendre, hogy fogyjak is egy kicsit. De a súlyom stagnált több hét után is. Így hagytam a fenébe, elkezdtem normálisan étkezni. Amióta rendesen eszem, elkezdtem hízni, pedig nem tömöm magam az étellel. Nem tudom, miért, talán a ciginek is van köze hozzá, meg hogy elég sok kávét iszom. Azért is tartok a fogyókúrától, mert sose volt gondom a súlyommal, sose diétáztam korábban.
Most csak 3 napra rendeltem a turbót, meglátom, hogy bírom. Ha nem megy, akkor átállok a best-of menüre.
Közben megtaláltam, mert van itthon is algakapszulám, és az van ráirva, h 3x3 bő folyadékkal kell bevenni.
A turbó előtt már fogyókuráztál, vagy azzal kezdted?
Én már előtte 6 hétig diétáztam, egésznapos étrenddel, és utána csináltam lugositást. Nem mondom, h könnyen birtam, de megcsináltam az egy hetet! Nagyon kevés benne az étel mennyiségileg is, ugyhogy mindent szemenként eszegettem, h tovább tartson. Utána folytattam a ch-szegény egész napos étrenddel, az ehhez képest egy bőségtál volt.
Nem találtam semmit erről a honlapon, csak egy halovány utalást, hogy az alga már nem az ételekbe van keverve, hanem külön adják kapszulaként, ahogy te is írtad.
Te hogy bírtad a turbót? Én most csinálok először ilyen igazi megszorító diétát, és félek, hogy nem bírom sokáig...
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?