Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6852. The Woman (válaszként erre: 6807. - Dugozsu)
2011. ápr. 22. 17:43

Szia dugozsu!

Remek, nagyon ügyes vagy! Nagy-nagy gratula!!!

Látod, megy ez, ha odatesszük magunkat!!! :-)))

Sok sikert a továbbiakhoz!

6851. The Woman (válaszként erre: 6799. - Zsbe)
2011. ápr. 22. 17:41

Szia zsbe!

Nekem csak abból a szempontból volt jobb, amikor belekeverték az algát, hogy akkor biztosan magamhoz vettem a szükséges mennyiséget, de most néha "Cavintonos" vagyok és elfelejtem beszedni! :-(

6850. The Woman (válaszként erre: 6791. - Forrester)
2011. ápr. 22. 17:39

Szia forrester!

Igen, nekem is az étkezések közötti folyadékfogyasztás segített. Volt olyan napom is már, hogy 5 liter ittam meg, és úgy átvészeltem a napot melléevés nélkül.

Mondjuk CSAK vizet én nem tudnék meginni, kell valamilyen íze legyen! :-))

6849. The Woman
2011. ápr. 22. 17:36

Képzeljétek, találtam édesítőszeres, diétás gyümölcsjoghurtot! Addig mentem, míg ráleltem!!! :-))

A LIDL-ben van többféle ízben és gabonamagvak is vannak benne. (Milbona Diät joghurt) Árban sem rossz! 119,- Ft/250 g; 57-58 kcal, 0,3g zsírtartalom (0,1%). Én már vettem egy meggyeset és egy epreset, mindkettő finom volt!

Próbáljátok ki! :-))

6848. The Woman (válaszként erre: 6771. - Linike1)
2011. ápr. 22. 17:29

Ez igaz, én is pont így hallottam!

Szerencsére nekem ez megy is, mert imádom a gyümölcsöt! :-)))

6847. The Woman (válaszként erre: 6770. - Linike1)
2011. ápr. 22. 17:28

Szia Linike!

Csatlakozom! A Fehér teától én is pörgősre veszem a figurát. Egész nap jól bírom, éjjel pedig nyugodtan alszom, nem okoz problémát, ha még késő este is azt kortyolgatom!

Nálam az az egyik díjnyertes, az Extra Zsírégető italmix és a Holtpont tea (ami sajnos most nem kapható) pedig a másik kettő! :-)))

6846. The Woman (válaszként erre: 6764. - Bukovina)
2011. ápr. 22. 17:25

Szia bukovina!

Én ugyan nem a Norbitól, hanem a Gastroyal-tól eszem egésznapos étrendet (Best of női), de a múlt héthez és az azt megelőző néhány héthez képest nekem is nagy könnyebbség, hogy nem nekem kell a kiegészítő (reggeli, tízórai, uzsi) kajákról gondoskodnom, hanem egész napra megvan a betevőm!!! :-)))

A lelki problémák pedig valóban nagymértékben megnehezítik az odafigyelést, sajnos ezt már én is megtapasztaltam néhányszor.

Fel a fejjel, minden rendben lesz, meglátod!!! :-))

6845. The Woman (válaszként erre: 6762. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 22. 17:21

Szia Jucus!

Sajnos én is tapasztaltam már néhányszor, hogy valami homokszerű van a kajában, és rá is kérdeztem náluk. Azt mondták, hogy a bors volt túl durvára őrölve és ezt érezzük. Én úgy kb. 1 hete már nem tapasztaltam ilyet, lehet, hogy már ismét megőrölték és nem okoz problémát.

Kitartás, Lányok, itt a jó idő, biztosan mindenkinek beindul most már a fogyás!!!

Én már ráléptem a helyes útra, azt hiszem! :-)))

6844. The Woman (válaszként erre: 6758. - Caca31)
2011. ápr. 22. 17:18

Caca, nagyon okosan csinálod! Az időnkénti lúgosítás beiktatása egy kicsit beindítja a szervezetben a folyamatokat, így utána ismét szépen megindulnak a kilók lefelé. :-))

Gratula és további hasonló jókat!!!

6843. The Woman (válaszként erre: 6752. - Caca31)
2011. ápr. 22. 17:16

Szia Caca!

Nagyon szuper vagy! Jól csinálod!!! Egyébként a lúgosítástól én is 4 kg-ot fogytam tavaly kb. 4-5 nap alatt, pedig én "csak" 79 kg-ról indultam. És az nagyon be tudja indítani a folyamatokat és a kedvet is meghozza a folytatáshoz!!! :-)

Sok erőt és kitartás kívánok a folytatáshoz!!!!!!!

6842. The Woman (válaszként erre: 6751. - Negyvenfelé)
2011. ápr. 22. 17:14
Biztos, hogy agyban dől el, mert én most eldöntöttem, hogy ismét odafigyelek, és valóban jól megy most. Nincs "elcsábulási vágyam". Sok sikert Neked is! :-)
6841. The Woman (válaszként erre: 6748. - Negyvenfelé)
2011. ápr. 22. 17:11

Kedves Negyvenfelé!

Üdv. a csapatunkban!

Nekem kb. 2-3 hét kellett, hogy az adagokat megszokjam, de az éhség ellen én is folyadékot ittam, ami nekem működött.

Ezenkívül rendelhetsz még magadnak rágcsálnivalót, amit a Snack-eknél találsz (pl. cshilis-olívás Zsírégető chips-et). Persze nem minden mennyiségben, de időnként fogyasztható. Nekem mindig van itthon, ha rám jönne az éhségérzet, elmajszolok néhányat. :-)

Inkább ilyet csipegess, mint más egészségtelen vackot. :-))

6840. The Woman (válaszként erre: 6747. - Maffincs)
2011. ápr. 22. 17:07

Én is most az ABC11-et eszem, isteni finom! És már ismét erős vagyok és kitartó!!! Bár tudom, hogy hetente 1-szer kell (javasolt) csak ráállni a mérlegre (ami nálam a hétfő reggelt jelenti), de szerdán reggel is ráálltam, mivel a párom mondta, hogy már szerinte fogytam hétfő óta egy kicsit.

Igaza lett! 0,6 kg-mal kevesebb voltam, mint hétfőn! Ettől az egész szerdai napom fel volt dobva!!! :-))

Most azóta nem mértem magam, majd hétfőn megnézem! :-)

6839. The Woman (válaszként erre: 6746. - Maffincs)
2011. ápr. 22. 17:03

Szia Maffincs!

Én az algakapszulákat a reggeli órákban szedem be, a reggeli után 3 db-ot. Nekem bevált, mert ez segít abban, hogy mindennap el tudjam intézni a nagyobb dolgaimat. ;-) Érted??? :-))

6838. Lorci74
2011. ápr. 22. 14:25

Sziasztok!

Igen az utolsó kilók nagyon nagyon lassan gyalogolnak lefele. Én erre a hétre feladtam...jövő hétre rendeltem turbót. Arra gondotlam, hogy azt úgy lehet bírni ha mellé rendelek sok innivalót. Megadrinket, grapefruit levet, ilyeneket. Azok nem hízlalnak ugye? Mert a túrbóban a kaják nagyon kevesek...és így hátha bírom. Tudom már mondtam párszor, de azt hiszem ez lesz az utolsó próbálkozásom, aztán beletörődök a 85 kilómba!! Sajnos minidg csak eddig tudok eljutni....pedig innen akarok még lefaragni minimum 5-öt...de 10-et lenne a legjobb! Hát ez van!

Kellemes húsvéti ünnepeket nektek, aztán jövő héttől belehúzunk még egy kicsit, jó? :)

6837. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6836. - Forrester)
2011. ápr. 21. 21:55

Forrester! - Remélem, már elmult ez az érzés, de legalább tudja az ember miért van olyan "jó kedve"!

Ilyen mindenkivel szokott lenni, nem vagy egyedül!

6836. forrester (válaszként erre: 6793. - Linike1)
2011. ápr. 21. 19:47
na, akkor érthető is, miért voltam olyan érzékeny. ráadásul meg is jött, hát hol bőgtem, hogy depresszív voltam, hol idegbeteg :D minden bajom volt ezen a héten, rettenetes voltam :)
6835. forrester (válaszként erre: 6800. - Zsbe)
2011. ápr. 21. 19:46
pontosan ez az ahogy én is hozzáállok, hogy ez egy jó lehetőség, helyettem kigondolják, hogy mivel fogyjak le :) ennél jobb nincs is :))
6834. forrester (válaszként erre: 6809. - Dugozsu)
2011. ápr. 21. 19:36
szerintem nem fog belassulni feltétlenül a fogyás, ha közben a köztes étkezéseket is ügyesen csinálod és jól összeválogatod. menni fog! :)
6833. forrester (válaszként erre: 6813. - Dugozsu)
2011. ápr. 21. 19:35
én is hasonlóképpen vagyok, hogy az utolsó kilók mennek le a legnehezebben, egyre inkább megengedek magamnak a menü mellett is apró finomságokat, amiktől nem hízok persze, csak súlyt tartok már jó ideje :)
6832. forrester (válaszként erre: 6817. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 21. 19:33
ezért nem szabad naponta mérni magunkat:)) konkrétan az ideg megöl tőle engem, ha gyakran mérem magam :D hetente egyszer vagyok hajlandó ráállni a mérlegre, hogy ne stresszeljem magam állandóan :))
6831. forrester (válaszként erre: 6822. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 21. 19:31
én jobban szerettem, amikor bele volt keverve, engem nem zavart a zöld színe a reggelinek :) így viszont mindig elfelejtem bevenni a kapszulákat :( úgyhogy én amellett lennék, hogy vissza az algát a levesbe:)
6830. forrester (válaszként erre: 6825. - Xta11)
2011. ápr. 21. 19:29
három napig simán fogod bírni a turbót, kitartás! a cigitől is lehet, hogy jönnek fel a kilók, a kávé pedig savasít, ha azt napi kettőre le tudod redukálni, az már szerintem hatásos lenne. legalábbis a dietetikus nekem ezt javasolta anno :)
6829. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6827. - Scintillate)
2011. ápr. 19. 19:10

Szia! Tényleg régen voltál már itt, mi van veled?

Ha jól emlékszem norbiztál, ugye? Milyen eredménnyel járt? A leirt gyógyszerről én még nem hallottam sehol.

6828. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6825. - Xta11)
2011. ápr. 19. 19:08
Azt a három napot, - mivel annyira rendelted - szerintem bird ki, már az egészséget miatt is jót tesz!! Meg hát, mivel kifizetted, ne hagyd elveszni a hatását! - Ki lehet birni! Kitartást!!!!
2011. ápr. 19. 17:17
Tudom, hogy Ti nagyon figyeltek az egészségre, meg minden.. :-)...szóval láttátok a redulineharminchat nevű tabletta reklámját...Hallottatok róla már valamit?? Ez vajon a régi reductilhoz hasonló cucc?
2011. ápr. 19. 17:14

Sziasztok!

Kissé eltűntem...most jól visszaolvaslak Benneteket!

Gratula a szép eredményekhez!

6825. xta11 (válaszként erre: 6824. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 19. 15:08

Köszi, hogy utánakerestél.

Diétáztam a nyáron Norbival, hogy leadjam a szülés után maradt pluszkilókat, le is ment 7-8, nem is jött vissza. Aztán abbamaradt a diéta, pedig még ugyanennyit leadnék.

2 hónapja nagy nehezen letettem a cigit, és vele párhuzamosan megint átálltam a Norbi-étrendre, hogy fogyjak is egy kicsit. De a súlyom stagnált több hét után is. Így hagytam a fenébe, elkezdtem normálisan étkezni. Amióta rendesen eszem, elkezdtem hízni, pedig nem tömöm magam az étellel. Nem tudom, miért, talán a ciginek is van köze hozzá, meg hogy elég sok kávét iszom. Azért is tartok a fogyókúrától, mert sose volt gondom a súlyommal, sose diétáztam korábban.

Most csak 3 napra rendeltem a turbót, meglátom, hogy bírom. Ha nem megy, akkor átállok a best-of menüre.

6824. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6823. - Xta11)
2011. ápr. 19. 14:49

Közben megtaláltam, mert van itthon is algakapszulám, és az van ráirva, h 3x3 bő folyadékkal kell bevenni.

A turbó előtt már fogyókuráztál, vagy azzal kezdted?

Én már előtte 6 hétig diétáztam, egésznapos étrenddel, és utána csináltam lugositást. Nem mondom, h könnyen birtam, de megcsináltam az egy hetet! Nagyon kevés benne az étel mennyiségileg is, ugyhogy mindent szemenként eszegettem, h tovább tartson. Utána folytattam a ch-szegény egész napos étrenddel, az ehhez képest egy bőségtál volt.

6823. xta11 (válaszként erre: 6822. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 19. 12:55

Nem találtam semmit erről a honlapon, csak egy halovány utalást, hogy az alga már nem az ételekbe van keverve, hanem külön adják kapszulaként, ahogy te is írtad.

Te hogy bírtad a turbót? Én most csinálok először ilyen igazi megszorító diétát, és félek, hogy nem bírom sokáig...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook