Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6882. forrester (válaszként erre: 6879. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 28. 16:00
én is így voltam a turbóval, fájt a fejem, a negyedik napra meg szédültem jobbra-balra:)) de megérte abszolút, egy hét alatt leugrott négy kiló. megint rá kéne szánnom magam. tudom, múlt héten is ezt mondtam :D
6881. forrester (válaszként erre: 6880. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 28. 15:58
ez már több mint jóóóó:) amikor először vettem 44-es méretet, majd kiugrottam a bőrömből örömömben (én 54-ről indultam), szóval nagy gratuláció:)
6880. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6874. - The Woman)
2011. ápr. 28. 07:46
The Woman! Igazad van, ilyenkor nehéz megállni a kóstolásokat. Azóta nem mértem magam, de pont tegnap jegyezték meg, h milyen sokat fogytam. Szerintem persze az is számit, h levettem a kabátot, és idáig nem láttak kabát nélkül!:) Ja és vettem bluzt 44-es méretü elég volt, idáig 48-50-est kellett vennem! Azért ez nagyon jóóóóó!:)
6879. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6868. - Xta11)
2011. ápr. 28. 07:42

Xta! - Szegény!:( Tudom a turbó nem könnyü, a fejfájás meg szinte garantált! Ugy tudom, ezen mindenki átesik, átesett! Ez a méregtelenitéstől van! Aki már többször csinálta, a továbbiakban már nem fájt a feje. Van, akinek - nekem is - pld. a ch-szegény menütől is fájt első héten. Azt vettem észre, egyébként, h amikor fájt a fejem, akkor jó sokat fogytam.

Drukkolok, h sikerüljön leadnod a "pocakból", kitartást Neked!:)

6878. The Woman (válaszként erre: 6865. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 27. 21:31

Szia jucus!

Szerintem sem lesz itt gond, biztosan nem kilószámra faltál a "bűnös" étkekből! :-))

Egyébként nekem is segít, ha dicséretet kapok másoktól!

Hajrá mindenkinek és kitartás a célig!!! :-))

6877. The Woman (válaszként erre: 6863. - Zsbe)
2011. ápr. 27. 21:30
Úgy látom, mostanság tele vagy új információkkal. Az előbb a Hunyadi gyógyvíz "lazításra", most meg ez a feszültségoldásra! Köszi, biztos hasznát fogjuk venni a tudásnak! :-)
6876. The Woman (válaszként erre: 6861. - Linike1)
2011. ápr. 27. 21:29
Érdekes észrevétel, én még sosem tapasztaltam ilyet, remélem, nem is fogok. :-)
6875. The Woman (válaszként erre: 6871. - Zsbe)
2011. ápr. 27. 21:28

Szia zsbe!

Ezt feljegyzem magamnak, még jól jöhet az infó alkalomadtán! :-))

6874. The Woman (válaszként erre: 6870. - Linike1)
2011. ápr. 27. 21:27

Igen, én is ezzel vigasztalom magam, végülis nem hetekről beszélünk, hanem max. 1-2 napról.

Persze, a maradékokat is el kell pusztítani. :-)

Sajnos én is készítettem sajtos tallért és linzert (nyuszi formájút), és meg is kóstoltam azokat! ;-)

6873. The Woman (válaszként erre: 6864. - Linike1)
2011. ápr. 27. 21:25
Nekem semmi bajom a kapszulákkal úgy egyébként, csak időnként elfelejtem bevenni. Míg a reggelit nem felejtem el megenni, és ha benne van az alga, akkor azt sem felejtem el megenni! :-)))
6872. The Woman (válaszként erre: 6863. - Linike1)
2011. ápr. 27. 21:24

Szia Linike!

Én is örömmel fogyasztottam. Mondjuk nekem még a saláta sem hiányzott, csak sonkát ettem tojással és tormával. :-)

Egy évben egyszer eszem ilyen kombinációt (gondolom, többedmagammal), és akkor mindig nagyon jólesik! :-)))

Kenyér nem is kellett hozzá, én megvagyok anélkül huzamosabb ideig is. :-)

6871. The Woman (válaszként erre: 6838. - Lorci74)
2011. ápr. 27. 21:21

Szia Lorci!

Nekem a sok innivaló mindig segített átvészelni a szigorúbb napokat és meglett az eredménye. Ez egy jó ötlet, a Megadrink, a Grapefruitlé és a többi ital is jó választás! Ne add fel!!!!!

Ne arra gondolj, hogy mindig csak 85 kg-ig tudsz eljutni! Engedd el a 85 kg-ot, ne ragaszkodj hozzá és akkor a tested is "elengedi" a még felesleges kilókat.

Nekem csak a végcél, az álomsúly lebegett a szemem előtt, és addig meg sem álltam! Neked is ez kell!!!

Tűzz ki egy konkrét súlyt, és csak arra koncentrálj, aztán majd az agyad is erre fog ráállni!

Próbáld ki! Én drukkolok, hogy sikerüljön!!! :-))

6870. The Woman (válaszként erre: 6832. - Forrester)
2011. ápr. 27. 21:16
Engem mindig elkeserít, ha netán feljebb ment a mérleg szerint a súlyom, és akkor sajnos még olyan is előfordulhat, hogy csokival vigasztalom magam. Micsoda ördögi kör! :-O Senkinek nem ajánlom!!!
6869. The Woman (válaszként erre: 6831. - Forrester)
2011. ápr. 27. 21:13

Szia forrester!

Akkor már ketten vagyunk! :-)

Én is inkább zölden enném a levest (vagy éppen homokszínben "pompázva"), de legalább nem maradna el a napi adag! :-))

6868. xta11 (válaszként erre: 6857. - The Woman)
2011. ápr. 27. 15:02

Csak 3 napig bírtam a turbót, már a második napon őrült fejfájásom volt az éhségtől. Váltottam a best of-ra.

Rajtam 7-8 kg felesleg van, de az mind a hasamon. Simán hordom a 38-as ruhákat, de a hasam akkora, mintha 4-5 hónapos terhes lennék. Nagyon zavar, hogy nincsen nőies alakom, csak egy nagy gömbölyű has. Legjobb lenne, ha el tudnék járni rendszeresen futni, de egyedül nevelem a kislányomat, még nagyon pici, és nem tudom kire hagyni.

Nagyon bízom benne, hogy sikerül leadni ezt a pár kiló pluszt, mert már nem tudtam, hogy étkezzek. Diéta nélkül sem eszek túl egészségtelenül. Nem iszok cukros üdítőt, cukrot sem fogyasztok se teába, se kávéba, nem szeretem a zsírban tocsogó ételeket, nem szeretem a zsíros sült krumplit, vagy panírozott dolgokat, édességet ritkán eszek. Már nem tudtam, hogy ezen mit szorítsak. Már elhagytam a köretet, csak párolt zöldséget ettem, az a kevés kenyér teljes kiőrlésű volt... A best of étrendtől is éhes maradok, de kitartok, mert nagyon rosszul érzem így magam.

6867. dugozsu (válaszként erre: 6866. - Linike1)
2011. ápr. 26. 07:42

köszönöm szépen!Nagyon aranyos vagy!Hát igyekszem!!!!

Nem tudom, hogy sikerülni fog-e de már így is nagyon elégedett vagyok!!!!

Ügyes vagy nagyon!Gratula!!!!!

6866. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6862. - Linike1)
2011. ápr. 25. 14:50
Elfelejtettem! - Budaörsön.
6865. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6872. - Zsbe)
2011. ápr. 25. 14:48

Köszi, h vigasztaltok Zsbe és Linike!

Valóban hülye vagyok, mert tényleg bosszant hogy rosszalkodom egy kicsit, de a másik felem meg azt mondja, h legalább husvétkor és karácsonykor egy kicsit lazithatok. Csak tényleg félek, h nehogy visszajöjjön a kin keservesen leadott kilóim. Nekem olyan nehezen cammog lefele, h nehezen kockáztatom már meg! - Na mindegy holnaptól jön a kompenzáció!!!

Lehet csinálok egy két folyadék napot, az rendbe tesz.

Olyan jó, amikor mondják ismerősök, h jól nézek ki, meg hogy fiatalabbnak nézek ki sokkal!:) Ezek nagyon motiválnak, nem szeretném elrontani!

Kitartást mindenkinek aki nem rosszalkodott, meg aki rosszalkodott annak is!!!:)

6864. zsbe (válaszként erre: 6865. - Linike1)
2011. ápr. 24. 20:41
Hííí, én is így vezetek, csak én ordítva énekelek is hozzá!:-D
6863. zsbe (válaszként erre: 6859. - Linike1)
2011. ápr. 24. 20:39
Én a héten voltam akupunktúrán, és kaptam egy picike tűt a fülem mellé, hogy ha érzem, hogy gyűlik az ideg bennem (4 munkahely + válás + egyetem vizsgaidőszak -> izé, na előferdül, hogy agresszívkismalac vagyok...)akkor picit meg kell maszírozni, és működik... Pedig eddig minden tűtől ájultam, és mégis. :-)
6862. Linike1 (válaszként erre: 6848. - The Woman)
2011. ápr. 24. 20:31

Szia!

Jó a lidl árai az tuti és a németek jó cuccokat is hoznak be nem gagyi.

Sajnos én még mindig nem jutottam el addig,hogy szeressem a gyümiket persze ami nem a zsírégető kategóriába tartozik az nagyon megy pl. banán! :-)

6861. Linike1 (válaszként erre: 6847. - The Woman)
2011. ápr. 24. 20:27

Szia!

Nos nekem a fehér tea a kedvencem de a zsírégetővel sincs semmi gondom az ízét nagyon komálom,de képzeld vannak napjaim még nem tudtam pontosen megfigyelni ez mikor jön rám de úgy marja a gyomromat,hogy nem tudok mást csinálni ,mint üres kenyeret eszegetni fél óránként annyira nem múlik el majd meg őrülök,és hát az nem a legjobb kenyérhez nyúlni!

Most is ittam 1litert de semmi bajom nem volt utána nem tudom ez milyen időszakban van most vagyok teszt üzemmódban! :-)

6860. Linike1 (válaszként erre: 6871. - Zsbe)
2011. ápr. 24. 20:22

Na ez is egy új dolog és ezek szerinte hatásos is megpróbálom én is,mert hiába vannak jó ötleteim meg taktikáim sajnos mindig hozzászokik a szervezetem és aztán két hét múlva nem minden hatásos!

Köszi

6859. Linike1 (válaszként erre: 6836. - Forrester)
2011. ápr. 24. 20:17

Szia!

Én is az voltam nyugodj meg az ünnepek alatt is úgy ültem/ülök mint aki a háta közepébe nem akar semmi és sirtam esténként az ágyban gondolom nekem meg azért mert most fog megjönni!

Baromi ideg tudok ilyenkor lenni jól kibalhézom magam aztán meg bőgök egyet de ez jobb nem amikor agreszziót is vált ki mert olyankor falhoz csapkodós vagyok! :-((

2011. ápr. 23. 14:52
MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET! - Pihenjetek, kiránduljatok jókat! - és tartsuk meg a kilóinkat a finom falatok ellenére is!:)
6857. The Woman (válaszként erre: 6825. - Xta11)
2011. ápr. 22. 18:13

A Turbó szerintem az egyik legkeményebb étrend, persze meghozza a várt eredményeket és beindítja a fogyási folyamatot, egyben méregteleníti a szervezetet. Ezt a lúgosítást hívják még alapozásnak is (A-szakasz), mely után talán könnyebben mennek le a kilók is.

Bármilyen más étrend egyfajta "felüdülés" lesz Neked, azt biztos.

Ha a Best of-ban gondolkodsz, az jó választás, mert talán hosszú távon az a leghatékonyabb étrend. Nekem is több héten keresztül 0,7-1 kg ment le szépen, egyenletesen (én 21 kg-t adtam le kb. 4-5 hónap alatt).

Egyébként Te hány kilótól szeretnél megválni?

Sok sikert és kitartást kívánok!

6856. The Woman (válaszként erre: 6820. - Xta11)
2011. ápr. 22. 18:05

Szia kedves xta11!

Örülök, hogy itt vagy, a legjobb helyen jársz! :-)

Én reggeli után fogyasztom el a 3 kapszulát sok folyadékkal (ami már eleve telít), mert elvileg délelőtt van a lúgosítás időszaka.

Te hány db kapszulát kapsz az étrendhez?

6855. The Woman (válaszként erre: 6817. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 22. 18:02

Szia Jucus!

Ugye-ugye! Nem kell itt aggódni!

Persze én sem vagyok boldog, amikor felfelé mozog a mérleg nyelve, viszont ha lefelé... !!! :-)

Az bearanyozza a napomat és aznap sokkal könnyebbnek is érzem magam. :-))

6854. The Woman (válaszként erre: 6814. - Mókusélet)
2011. ápr. 22. 17:57

Szia Mókusélet!

Helyes, teljesen igazad van, jól állsz hozzá.

Ezenkívül fejben kell eldönteni, hogy márpedig indulunk... és akkor menni fog!

Én ugyanígy eldöntöttem, hogy most ismét odafigyelek, és úgy érzem, az agyam is segít ebben. Múlt héten még majd megvesztem egy kis csokiért, a héten pedig simán bírom és nem vagyok farkaséhes sem. A 3 óránként evés is könnyen tartható.

Hajrá-hajrá mindenkinek!!!

6853. The Woman (válaszként erre: 6811. - Lorci74)
2011. ápr. 22. 17:53

Szia Lorci!

Dehogy vagy Te lúzer!!! Ilyet sose mondj magadról!!!!!!!!!!

Szerintem ez a "bűnözős" időszak sem tart örökké. Nekem is volt ilyen nemrég, de én már túl vagyok rajta (azt hiszem)!

Ezenkívül (ha megengeded) én azt javasolnám, hogy próbálj meg pozitívan hozzáállni, megtalálni a jó oldalát ennek a fogyókúrának (szép és csinos leszel, ezekkel az étrendekkel kaptál egy nagy lehetőséget stb., biztosan találsz valami jót benne) és CSAK pozitív dolgokat gondolni magadról és pláne leírni!

Én hiszek a vonzásban, ami azt mondja, hogy azt vonzod, amire gondolsz, amit kimondasz (és leírsz). Ebből az következik, hogy ha pozitívan gondolkodsz, azt fogod vonzani, ha meg negatívan, akkor pedig azt.

Ez nálam működik, próbáld meg átgondolni és Te is alkalmazni. :-)) Nézd meg a Titok c. filmet (fent van a You Tube-on is magyarul)! Én kb. 1-1,5 éve találkoztam ezzel, és nekem már nagyon sok mindenben segített ez a gondolkodás! Hátha Neked is segít vagy bárkinek, aki megnézi! :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook