Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

6912. Linike1 (válaszként erre: 6864. - Zsbe)
2011. máj. 1. 20:06

Szia!

Na hát nem részleteztem én sem mit csinálok,de még jó,hogy a kuplung mellett dobolni is lehet a lábammal és úgy énekelni!

Rázom magam mintha epilepsziás vezető volnék.... :-)))

6911. Linike1 (válaszként erre: 6863. - Zsbe)
2011. máj. 1. 20:00

Szia!

Ez nagyon jól hangzik nekem még elég elviselhető a természetem ,sokak szerint csoda vagyok,mert nekem is volt egy ilyen időszakom sőt soha nincs semmi jól nálam ha valami rossz lehet az engem mindig érint ,mindezek mellett nagyon hamar dobok le mindent és nem is fogom fel sokszor akaratból,hogy mi történik velem sajnos segítségem nincs sem lelki sem pedig társ....

6910. zsbe
2011. máj. 1. 12:13
Jaj, láttátok, jön a Bikinidiéta. Én tuti, kipróbálom, már csak azért is, mert 15 éve nem volt bikinim!:-)
6909. zsbe (válaszként erre: 6908. - Forrester)
2011. máj. 1. 12:12
Igen, pont ez a lényege asszem, hogy teljesen bele tudod illeszteni a mindennapokba, oda sem kell figyelned, és működik:-) Viszont ha naponta ugrálok a mérlegre, akkor nem az igazi... viszont sikerül rágörcsölni.
6908. forrester (válaszként erre: 6902. - Zsbe)
2011. máj. 1. 12:04
ez velem is így van, görcsöléssel csakazértse mozdul lefelé. amikor nyáron azon problémáztam mindig, hogy nem mozdul a mérleg, akkor nem is mozdult :) szeptemberben meg oda se figyeltem, úgy ellepett a munka, ovi, miegymás, és két hónap alatt lezuhant 15 kiló. érdekesen működik az agy :)
6907. forrester (válaszként erre: 6887. - Lorci74)
2011. máj. 1. 12:02
ez egy ördögi kör, én is sokszor belekerültem. nekem az segített, hogy csak az lebegett a szemem előtt és arra koncentráltam, hogy milyen akarok lenni. ezért vettem mindig motivációs nadrágokat is, amik még nem voltak jók (nem annyira, hogy mondjuk felhúzni se tudjam, de mondjuk annyira, hogy begombolni nagyon nehezen ment:) és azokra gondoltam, amikor szenvedhetnékem volt, hogy de hát ezért csinálom az egészet, hogy abba beleférjek. és akkor aztán felőlem jöhettek a csábító falatok, rájuk se néztem :)
6906. zsbe (válaszként erre: 6900. - Forrester)
2011. máj. 1. 11:59
pontosan!:-)Leegyszeűsítik!Ez a szó nem jutott az eszembe:-)
6905. forrester (válaszként erre: 6888. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 1. 11:46
csatlakozom az előttem szólóhoz, egyél háromóránként mindenképpen, de ezt tudod :) a lényeg, hogy ne éhezzen ki a szervezet sose, mert akkor kezd tartalékolni és nem engedi a kilókat elindulni lefele. iszol mellé 3 litert egy nap? ez is kulcsa a dolognak, hogy az anyagcseréd ne lassuljon le.
6904. forrester (válaszként erre: 6891. - Xta11)
2011. máj. 1. 11:43
10 napja nem mozdult a mérleg? az sok, már szerintem el kellett volna lefele indulnia. iszol 3-4 liter folyadékot mellé? mielőtt belekezdtél miket ettél? nem fogtad magad kemény fogyókúrára előtte? mert az is belassíthatja, kell idő, míg hozzászokik a szervezet ilyenkor, hogy már nem kell tartalékolnia, mert rendszeresen kap kaját. szerintem írj a gastroyal dietetikusának is nyugodtan ebben a kérdésben, ő biztos tudja a választ és nagyon segítőkész :)
6903. forrester (válaszként erre: 6894. - The Woman)
2011. máj. 1. 11:40
:)) szerintem ezek beleférnek már, amikor itt tartunk, hogy te elérted a célod, én meg közel vagyok, ha így maradok, már akkor is jól érzem magam :) úgyhogy megengedhetünk már magunknak ilyen gyakorisággal kis melléevéseket, a súlytartás nevében:)
6902. zsbe (válaszként erre: 6888. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 1. 11:39

Szia,

nekem az a tapasztalatom, hogy ha rágörcsölök dolgokra, akkor már csak azért sem megy lejjebb... ha viszont csinálom a dolgom, és gyak oda sem figyelek, akkor meg megy... :-S Most a héten pl nagyon sok dolgom volt, meg mellé is ettem, meg ugye húsvét (bár visszafogtam magam...) de mégis ment lejjebb kicsit. Pedig én is stagnálok már jó ideje.

6901. forrester (válaszként erre: 6898. - Zsbe)
2011. máj. 1. 11:38
sőt biztos, hogy nyugis napra kéne rakni máskor:)) a folyadéknapon miket iszol? mennyit?
6900. forrester (válaszként erre: 6899. - Zsbe)
2011. máj. 1. 11:37
csatlakozom, én is így vagyok vele, nem szenvedés, hanem lehetőség, én nagyon örülök neki, hogy helyettem gondolkodnak, nem kell összeállítani magamnak a kaját, gondolkodni, hogy ezt vagy azt ehetem-e, szóval lényegesen leegyszerűsítik az életemet és a fogyásomat:)
6899. zsbe (válaszként erre: 6868. - Xta11)
2011. máj. 1. 11:35

Szia,

a fejfájás normális -megindultak a méregtelenítő folyamatok, ez azt jelenti, hogy haladsz.:-) A best ofban szintén van lugosítás, és az könnyebben is tartható, nekem az vált be eddig a legjobban.

Én megpróbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ne szenvedésnek fogjam fel a dolgot, hanem egy páratlan lehetőségnek. (nem állítom, hogy mindig sikerül, de törekszem rá.) Így sokkal könnyebb.:-) Minden fejben dől el, ha azt érzed folyamatosan, hogy szenvedsz, akkor azt is fogod csinálni. A 3 liter folyadék is sokat segít, és ha már nagyon rághatnékom van, inkább eszek egy rágót a kövi étkezésig. Mozgásnak elég ám fél óra intenzív séta, akár a lányoddal is, ha babakocsiban tolod... Nem kell túlbonyolítani. Biztos sikerülni fog, csak higgy benne!:-)

6898. zsbe (válaszként erre: 6865. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 1. 11:29

Sikerült a folyadéknap?

Nekem kicsit beletörött a bicskám...:-S Pénteken csináltam, de aznap 5 vizsgám volt, levezettem 500kmt, szóval amikor hazaértem, betoltam egy pár virslit sajttal, és még jól is esett... lehet, hogy kicsit kevésbé stresszes napra kéne raknom máskor.:-)

6897. zsbe (válaszként erre: 6869. - The Woman)
2011. máj. 1. 11:25

Hárman:-)

én most amúgy is úgy vagyok, amit nem írok fel, azt elfelejtem... Az meg hülyén mutat a naptárban, hogy algatabletta - reggel-délben-este:-D

6896. zsbe (válaszként erre: 6877. - The Woman)
2011. máj. 1. 11:23
4 munkahely, egyetem és egy válás mellett keresi az ember az alternatív módszereket:-)
6895. The Woman (válaszként erre: 6889. - Kri81)
2011. máj. 1. 10:47

Szia kri81!

Igazad van, és teljesen logikus is, amit mondasz! :-)

Nagyon jól rávilágítottál a lényegre. Nekem is a Best of volt a leghatékonyabb, mert egyenletes és rendszeres fogyás biztosított!

Arról már nem is beszélve, hogy csak az órát kellett figyelnem, és igazából sosem voltam nagyon éhes, mert az a 2-3 óra az étkezések között nem olyan vészes. Nekem is a napi 5 étkezés a legmegfelelőbb!!!

6894. The Woman (válaszként erre: 6884. - Forrester)
2011. máj. 1. 10:44

Szia forrester!

Szintén kb. ilyen gyakoriságú az énbelőlem előtörő vágy is. Kb. 2 hónapja (amikor sajtos kiflit vettem a páromnak) úgy megkívántam, hogy muszáj volt eggyel többet vennem és egyből beleharapnom! Na, az akkor nagyon jólesett, úgy bekajáltam azt a kiflit, hogy csuda!!! :-)))

6893. The Woman (válaszként erre: 6880. - D6d0a67fc0)
2011. máj. 1. 10:42

Hát persze, hogy jó, Jucus!!!

Gratulálok! Azért ez már látványos változás!!! Egyre inkább jönnek majd Neked is a bókok, minél több ismerőssel találkozol. Ez óriási erőt és hitet tud adni! :-)

Hajrá, hajrá!!! :-))

6892. The Woman (válaszként erre: 6868. - Xta11)
2011. máj. 1. 10:39

Szia xta11!

Szerintem a fejfájás nem biztos, hogy az éhségtől volt. Én inkább a lúgosításra szavaznék. Elképzelhető, hogy a lúgosítás során felszabaduló méreganyagok okozták, ugyanis nekem is (és még sokaknak) volt fejfájása a lúgosító szakaszban. Ez úgymond "normális" jelenség.

A Best of azért sokkal inkább tartható, mint a Turbó. Ettől függetlenül biztosan megtalálod majd a Neked legmegfelelőbb étrendet.

Ne add fel, hajrá, menni fog!!! :-)

6891. xta11 (válaszként erre: 6886. - Forrester)
2011. ápr. 29. 17:52
Látom, te már tapasztalt vagy. És mikor indul meg a fogyás? 10 napja csinálom, folyton éhes vagyok, de nem bűnöztem semmit. Viszont még mindig ugyanannyi kg vagyok, mint a kezdéskor.
6890. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6889. - Kri81)
2011. ápr. 29. 13:22
Kri81! Nagyon kedves vagy, lehet h rászánom még magam, köszönöm a jó tanácsot!:)
6889. kri81 (válaszként erre: 6888. - D6d0a67fc0)
2011. ápr. 29. 11:40

Szia Jucus!

Én korábban írtam ide, hogy én ősszel az abc menüvel fogytam 16 kilót. Most olvastam, hogy te már nagyon régóta eszed ezeket a menüket és egy ideje stagnálsz is. Én 2 dolgot szeretnék neked tanácsolni (persze nem muszáj megfogadni): a napi 5szöri étkezés legyen meg, mert lelassul az anyagcseréd; szerintem próbáld ki az abc-t. Tudom, h drágább, de szerintem ez a leghatásosabb és ha ezáltal hamarabb éred el a célod, akkor összességében nem adsz ki több pénzt rá. Remélem mihamarabb eléred a célod. Nagyon csodállak a hosszú kitartásodért!

6888. d6d0a67fc0 (válaszként erre: 6887. - Lorci74)
2011. ápr. 29. 06:56

- Én nekem is az volt a célkitüzésem, h május közepéig, november közepétől leadok -20 kg-ot. (95-ről)

Ehhez képest még mindig küzdök, 81-82 kg között vagyok, és sehogy sem akarok lemenni legalább 80 alá!:( Itt toporgok már vagy 2 hónapja, pedig ugy szeretném a kitüzött célomat elérni. Ráadásul a husvétot kivéve, amikor kicsit kóstolgattam, de akkor sem durván - tényleg betartom a diétát. Tegnap még nem is vacsoráztam és táncolni is voltam, csak a gastroyalos ebédet ettem, délelőtt meg gyümölcsöt. - Nem értem, mikor indul már be???!

6887. Lorci74
2011. ápr. 28. 18:30
Hat en is turboztam a heten...ha ezt lehet annak nevezni..melle ettem nonstop. 2 het van meg, hogy ledobjak 5 kilot...de total nincs kitartasom mar. Szerintetek mit cisnaljak??? Hagyjam egy darabig az egeszt es vigyazzak, hogy ne hizzak visza vagy meg probalkozzak???? Bunozok folyamatosan es ehes vagyok es ideges vagyok, ezert eszem...aztan attol meg idegesebb leszek, hoyg ettem!!!! Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
6886. forrester (válaszként erre: 6868. - Xta11)
2011. ápr. 28. 16:18
a best of menüvel könnyebb kitartani, a turbó elég húzós, megértem, hogy váltottál. de ugyanolyan hatásos lesz, hamar lemegy az a 7-8 kg, hidd el, működik :)
6885. forrester (válaszként erre: 6871. - The Woman)
2011. ápr. 28. 16:05
ugyanígy csináltam én is, bár én még nem értem el a végcélt, de csak az lebeg a szemem előtt, hogy ez egy átmenet, ahol most vagyok, a végállomás még pár kilóra van:)
6884. forrester (válaszként erre: 6872. - The Woman)
2011. ápr. 28. 16:04
ez érdekes, én is teljesen jól elvagyok kenyér nélkül, nagyon néha tör rám, hogy ennék egy friss zsemlét, akkor nem is ellenkezem:)) de mondjuk ez kéthavonta egyszer tör rám, az még belefér:)
6883. forrester (válaszként erre: 6874. - The Woman)
2011. ápr. 28. 16:01
hasonlóképpen voltam a sógornőm fánkjával hétfőn :) muszáj volt megkóstolni, évente egyszer hajlandó fánkot sütni, nem lehetett kihagyni:D sajnos maradt még belőle, kissé nehéz vele szemezni, de azért mindig emlékeztetem magam a régi formámra és akkor kibírom:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook