Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Na hát nem részleteztem én sem mit csinálok,de még jó,hogy a kuplung mellett dobolni is lehet a lábammal és úgy énekelni!
Rázom magam mintha epilepsziás vezető volnék.... :-)))
Szia!
Ez nagyon jól hangzik nekem még elég elviselhető a természetem ,sokak szerint csoda vagyok,mert nekem is volt egy ilyen időszakom sőt soha nincs semmi jól nálam ha valami rossz lehet az engem mindig érint ,mindezek mellett nagyon hamar dobok le mindent és nem is fogom fel sokszor akaratból,hogy mi történik velem sajnos segítségem nincs sem lelki sem pedig társ....
Szia,
nekem az a tapasztalatom, hogy ha rágörcsölök dolgokra, akkor már csak azért sem megy lejjebb... ha viszont csinálom a dolgom, és gyak oda sem figyelek, akkor meg megy... :-S Most a héten pl nagyon sok dolgom volt, meg mellé is ettem, meg ugye húsvét (bár visszafogtam magam...) de mégis ment lejjebb kicsit. Pedig én is stagnálok már jó ideje.
Szia,
a fejfájás normális -megindultak a méregtelenítő folyamatok, ez azt jelenti, hogy haladsz.:-) A best ofban szintén van lugosítás, és az könnyebben is tartható, nekem az vált be eddig a legjobban.
Én megpróbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ne szenvedésnek fogjam fel a dolgot, hanem egy páratlan lehetőségnek. (nem állítom, hogy mindig sikerül, de törekszem rá.) Így sokkal könnyebb.:-) Minden fejben dől el, ha azt érzed folyamatosan, hogy szenvedsz, akkor azt is fogod csinálni. A 3 liter folyadék is sokat segít, és ha már nagyon rághatnékom van, inkább eszek egy rágót a kövi étkezésig. Mozgásnak elég ám fél óra intenzív séta, akár a lányoddal is, ha babakocsiban tolod... Nem kell túlbonyolítani. Biztos sikerülni fog, csak higgy benne!:-)
Sikerült a folyadéknap?
Nekem kicsit beletörött a bicskám...:-S Pénteken csináltam, de aznap 5 vizsgám volt, levezettem 500kmt, szóval amikor hazaértem, betoltam egy pár virslit sajttal, és még jól is esett... lehet, hogy kicsit kevésbé stresszes napra kéne raknom máskor.:-)
Hárman:-)
én most amúgy is úgy vagyok, amit nem írok fel, azt elfelejtem... Az meg hülyén mutat a naptárban, hogy algatabletta - reggel-délben-este:-D
Szia kri81!
Igazad van, és teljesen logikus is, amit mondasz! :-)
Nagyon jól rávilágítottál a lényegre. Nekem is a Best of volt a leghatékonyabb, mert egyenletes és rendszeres fogyás biztosított!
Arról már nem is beszélve, hogy csak az órát kellett figyelnem, és igazából sosem voltam nagyon éhes, mert az a 2-3 óra az étkezések között nem olyan vészes. Nekem is a napi 5 étkezés a legmegfelelőbb!!!
Szia forrester!
Szintén kb. ilyen gyakoriságú az énbelőlem előtörő vágy is. Kb. 2 hónapja (amikor sajtos kiflit vettem a páromnak) úgy megkívántam, hogy muszáj volt eggyel többet vennem és egyből beleharapnom! Na, az akkor nagyon jólesett, úgy bekajáltam azt a kiflit, hogy csuda!!! :-)))
Hát persze, hogy jó, Jucus!!!
Gratulálok! Azért ez már látványos változás!!! Egyre inkább jönnek majd Neked is a bókok, minél több ismerőssel találkozol. Ez óriási erőt és hitet tud adni! :-)
Hajrá, hajrá!!! :-))
Szia xta11!
Szerintem a fejfájás nem biztos, hogy az éhségtől volt. Én inkább a lúgosításra szavaznék. Elképzelhető, hogy a lúgosítás során felszabaduló méreganyagok okozták, ugyanis nekem is (és még sokaknak) volt fejfájása a lúgosító szakaszban. Ez úgymond "normális" jelenség.
A Best of azért sokkal inkább tartható, mint a Turbó. Ettől függetlenül biztosan megtalálod majd a Neked legmegfelelőbb étrendet.
Ne add fel, hajrá, menni fog!!! :-)
Szia Jucus!
Én korábban írtam ide, hogy én ősszel az abc menüvel fogytam 16 kilót. Most olvastam, hogy te már nagyon régóta eszed ezeket a menüket és egy ideje stagnálsz is. Én 2 dolgot szeretnék neked tanácsolni (persze nem muszáj megfogadni): a napi 5szöri étkezés legyen meg, mert lelassul az anyagcseréd; szerintem próbáld ki az abc-t. Tudom, h drágább, de szerintem ez a leghatásosabb és ha ezáltal hamarabb éred el a célod, akkor összességében nem adsz ki több pénzt rá. Remélem mihamarabb eléred a célod. Nagyon csodállak a hosszú kitartásodért!
- Én nekem is az volt a célkitüzésem, h május közepéig, november közepétől leadok -20 kg-ot. (95-ről)
Ehhez képest még mindig küzdök, 81-82 kg között vagyok, és sehogy sem akarok lemenni legalább 80 alá!:( Itt toporgok már vagy 2 hónapja, pedig ugy szeretném a kitüzött célomat elérni. Ráadásul a husvétot kivéve, amikor kicsit kóstolgattam, de akkor sem durván - tényleg betartom a diétát. Tegnap még nem is vacsoráztam és táncolni is voltam, csak a gastroyalos ebédet ettem, délelőtt meg gyümölcsöt. - Nem értem, mikor indul már be???!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?