Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jangee fogamzásgátló tabletta fórum

Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)

2010. nov. 8. 23:31

Sziasztok!! Én ma kezdtem elkezdeni a Jangee-gyógyszert,és szeretném kérdezni,hogy ugye nem nagy a valószínűség,hogy hízzak?:S a doki azt mondta elvileg nem...dehogy gyakorlatilag mi lesz:/

Előre is köszönöm a választ:)

93. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 92. - Szuszy)
2010. nov. 7. 19:34
nekem nem fájt :) mondjuk érzékenyebb de az vmi tejmirigyes izé miatt van :D
92. Szuszy (válaszként erre: 91. - A6f6bb6c75)
2010. nov. 7. 18:52
Ez jó hír :) Mármint hogy nem híztál. Én félek ettől is. A cicim nekem úgy fájt a Volina szedése alatt a 7. naptól a 21. napig egyfolytában, hogy nem tudtam hason aludni, tornán ha futottunk "fogtam" mert annyira fájt, zuhanyozásnál meg azt hittem bepisilek mire megmostam magam. Remélem ettől nem lesz ilyen bajom. Ha csak nőni fog az nem baj :) csak ne fájjon.
2010. nov. 7. 00:54

sziasztok! én jangee 20at szedek (a dobozán az van h 3 mgdrospirenon, 0.02 etinilösztradiol)már lassan 3 hónapja és én semmi extrát nem tapasztaltam előtte cypromixet szedtem. Talán a cicim nőtt 1 kicsit de télen én mindig több vagyok 1 2 kilóval , bár hízni nem híztam :D a legnagyobb problémám az volt vele h nincs rajta cukorbevonat :( :D

Nekem 4. napra jön meg általában és 4 napig tart a mensim.

90. Withmeme (válaszként erre: 87. - Szuszy)
2010. nov. 7. 00:14
Hát ma együtt vtunk a párommal, még van egy kis vérzésem, ma szedtem be a negyedik tabit,nem védekeztünk, azért picit parázok :| De a tájékoztató csak nem ver át :)
89. Withmeme (válaszként erre: 87. - Szuszy)
2010. nov. 6. 18:17
Köszönöm a válaszod :)
88. Szuszy
2010. nov. 6. 17:30

Én csütörtökön kezdtem, előtte 4 hónapig másfajtát szedtem, de híztam tőle, most ezzel próbálkozom.

Ti nem híztatok? Nekem ez a legnagyobb nyavajám :)

87. Szuszy (válaszként erre: 86. - Withmeme)
2010. nov. 6. 17:28
Tökéletesen jól érted! Már az első naptól védett vagy, tehát az akárhanyadik napon ha együtt vagy a pároddal, már nem lehet probléma. A 7 napos szünet alatt megjön a mensi, védett vagy ugyanúgy mint a 21 nap során. A nyolcadik napon pedig kezded elölről.
2010. nov. 6. 14:16

Sziasztok!

Én is ezt a tabit szedem,szerda óta!

A tájékoztató azt írja, ha még nem szedetem semmiféle fog.gátló tabit és ha menszeszem elsö napján veszem be, akkor már elsö nap után védett vagyok, ha viszont a mensim 2-5 napján veszem be,akkor várnki kell 7 napot. Na szóval,én elösször szedek tabit,és mensim elsö napján vettem be, tehát ha elmúlik a mensim vasárnap pl és hétfön együtt vagyok párommal védekezés nélkül, akkor szerintetek lehet e belöle probléma. S ugyebár ha elfogy az első levél utolsó gyogyszere, rá pár napra megjön a mensim, de ezalatt az idö alatt is lehetek együtt védekezés nélkül a párommal?

85. Maja88
2010. nov. 3. 22:11
tegnap megjött végül délután, úgyh megnyugodtam.:)
84. alexikeee (válaszként erre: 82. - Maja88)
2010. nov. 2. 18:39
nekem a 3. napon,de én a mnesesze elös napjátol szedem:)
83. Szuszy
2010. nov. 2. 12:27

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy hízott -e valaki közületek a Jangee szedése alatt? Nekem most írták fel, előtte Volinát szedtem de attól híztam, nem tudom mire számítsak? Köszi ha válaszol valaki.

82. Maja88
2010. nov. 2. 09:58

nektek hanyadik nap jött meg az utolsó tabletta után? én már a 4.napnál tartok és semmi! :-o

vagy jelek voltak előtte? már régen szedtem tabit és nem emlékszem h szokott lenni...

de kicsit kezdek megijedni.

ja még annyi h én nem akk kezdtem el szedni, mikor megvolt, hanem mikor már elmúlt, lehet h ez befolyásolja??

köszi!

81. alexikeee (válaszként erre: 79. - Rabcica)
2010. okt. 31. 22:24
nembaj,mind ugyanaz:)én is az elsö hoapban össze-vissza szedtem
80. Impala
2010. okt. 31. 19:40
h fdvbfdhvgbfdhvbfhfhvbhvfdhvbhfbvhfbvhfbvhfvbfhbdhjvbfdhvbdhvbdjfhvbjfhvbfdjhvbdfjhvbjdfhbvfdhjvbfhjdvbdfjhvbfdhjbfdjhvbfdhvbfdjhvbfhjvdfjhvbfdjhvbfjhvfdbjhvbdfjhvbfdhjvbfdjhvbfdjhvbfdjhbdfjhvbdfjhvbfdjhvbdfhjvbfdjhvbf
2010. okt. 31. 13:05
sziasztok!! Lenne egy kérdésem... Jangee tablettában minegyik szemben ugyanaz a hatóanyag van?? mert véletlen rossz szemet szedtem be tegnap este... véletlen nem a azt a szombatit szedtem be ami soron jött volna, hanem amit 1 héttel később...nem figyeltem h melyik sorba van, hanem csak azt h szombat...szerintetek ez baj??
78. wkrissz (válaszként erre: 70. - Bubus01)
2010. okt. 26. 16:08
Szerintem is véletlen egybeesés lehet mert ha terhes lennél az max két hét vagy annál több idő mulva jelentkezne csak..És ez 100%
77. wkrissz (válaszként erre: 75. - Rabcica)
2010. okt. 26. 16:03
Nem kell megvárni amíg elmúlik teljesen ,mert elvileg azt mondják ha megvan és közben nemi életet élsz (ez mondjuk pasi függő meg te tudod függő) akkor hamarabb lefolyású a mensi.
2010. okt. 26. 16:01
Sziasztok.Én már két hete szedem a jangeet.Nem rossz szerintem.Nekem azért írta fel a dokim,hogy helyre álljon a mensim ,ugyanis ez a gyógyszer a hipotalamuszt szabájozza az agyban ami pedig a mensit is.A mensi első napján kell elkezdeni szedni a gyógyszert és utána pedig a szokásos múdon... de nekem az az érdekes h van mellfeszülésem nem is kicsit..jelenleg a 85 melltartó helyett vehetem fel a régi 90es mellcsijeim ,mert nőttek :S xD ,hogy miért azt nem tudom de sztem már ez a gyógyszer szedése előtt kezdődött...utoljára fiam születésekor éreztem így magam :O ... majd felhívom adokim...am nekem is túlnyult a mensim a 7 naon de sztem ez az első levélnél így van rendben ...majd a másodiknál jobb lesz...Én szedtem elsőnek tri-regolt ANNO aztán Lidlinettet ..aztán milligestet És jók voltak...és most ezt ...de Én egy évig nem szdtem semmit sem ..párommal megszakítással védekeztünk és nem is akartam szedni semmit ...nem azért mert babát akartunk mégeggyet hanem mert nem szerettem volna szedni ... :)
2010. okt. 24. 13:41
Sziasztok. Én ma 1 hete kezdtem el a jangee szedését. Eddigi menstuációim kb 5-6 naposok szoktak lenni,de a mostani már a 7. napon van. Lehet a gyógyszer miatt. Olvastam is hogy okozhat pecsételő vérzést a normális menstruáción túl.Közületek akinek van pecsételő vérzése, nektek mennyire erős?? Tudtok emellett nemi életet élni(nem zavar be szex közben és nem okoz kellemetlenséget), vagy ilyenkor ajánlatos várni mire elmúlik teljesen? előre is köszike ha valaki tud tanácsot adni.
74. Eperke2 (válaszként erre: 73. - Maja88)
2010. okt. 19. 21:27
Én nem éreztem eddig. Ma kezdem el a második hónapit szedni. Szerencsére a mensim is 4 napig tartott, úgyhogy nálam nem volt az a mellékhatás hogy elhúzódott volna..... CSak jók a tapasztalataim a gyógyszerrel kapcsolatban.
73. Maja88
2010. okt. 19. 21:14
ti mellfeszülést nem tapasztaltatok??? én 10napja szedem és kb 2napja kezdtem érezni.
72. Eperke2 (válaszként erre: 70. - Bubus01)
2010. okt. 18. 17:55
Szia. Szerintem a kettő dolog nem függ össze. CSak véletlen egybeesés. Talán elkaptál valami vírust és attól vagy szarul.
2010. okt. 17. 22:35
*barátommal
2010. okt. 17. 22:20
Sziasztok! 2hete szedem a Jangee fogamzásgátló tablettát és csütörtökön(14.én)voltam együtt utoljára a barátomnál és nem védekeztünk és bennem ment el azóta alhasi fájdalmak, hasmenés, hányinger, fejfájás, hasfájás jelentkezett. Mitől lehet ez?
69. MUMi8
2010. okt. 17. 20:36
Sziasztok! NEkem az orvos most írta fel a SYMICIA nevű fogamzásgátlót. Tud nekem errpl valaki valamit mondani?
2010. okt. 17. 15:08
alkoholt lehet am fogyasztani mellette?
67. alexikeee (válaszként erre: 66. - Eperke2)
2010. okt. 16. 14:54
remélem:)bár azért szedem:D
2010. okt. 16. 13:34
Nekem nem mondta az orvos hogy pecsételős lesz. Sőt szerintem kicsit erősebb is most mint szokott. Szerintem azon ne aggódj hogy nem fog hatni egy hónapi szedés után. Mi csak az egy hetet tartottuk be, és látod nem lett baj, pedig sokszor voltunk együtt a Párommal....
2010. okt. 15. 23:19
nekem is megjött,de nekem azt mondta a doki h csak pecsételésem lesz,ahhoz képest elég sok jött...az baj sztetek?attól félek nem hat teljesen a gyógyszer,pedig letelt az egy hónap,elvileg nem kéne jöv héttöl védekeznem..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook